icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka nuž ja nemám tú iskru vy ste veselé papuľky a dobré čítanie-keby sa dalo like hodiť,ale pomáhatea iste nie len mne 😉

olivia31
2. jan 2014

@tinkatinulka Cez deň papká viac no v noci je to iné i keď niekedy sme aj aj častejšie hore záleží koľko si potiahne.

olivia31
2. jan 2014

@moname Tak to sme všetky šťastné ako blšky , že niekomu robíme aspoň dobré čítanie a náladu. A tú známu pozdrav čo ti nahovorila , že umelé oplodnenie prepláca poist. asi má osobné skúsenosti keď je tak dobre informovaná 😀 😀 😀 neskutočné ako niekto ide poučovať a vie o tom prd. 😀 😀 😀 😀 No čo už aj taký sú na svete len keby si pozisťovali niečo o tom a potom kecali niekomu do toho do čoho ju nič. 😝

moname
2. jan 2014

@olivia31 no len Blava je od nás 200km,lieky, icsi..........to sa ľahko mudruje-veru jednoduché a lacné,jáj samozrejme bezbolestné-len keď mi robili zo začiatku iui,tak pri treťom neviem čo robil ale na chodbu ma počuli a to ozaj nie som ten cirkusantský tip-nikdy som nejačala ani predtým ani potom 😒 -a išla som aj tak na ivf po takej skúsenosti 😠

olivia31
2. jan 2014

@moname Inak ja som bola na IUI len raz a viac som nešla tiež ma to strašne bolelo ani pôrod nebol taký bolestivý ako to IUI takže viem o čom píšeš. No tak to máš do BA tak ako my ...no my sme chodili do MT HELIOS ....ale keďže nás čítaš tak to vieš 😉 ...no takých je kopec čo nemajú ani tušenie čo sme si museli všetko podstúpiť ...operácie a rôzne bolestivé zákroky a nie len raz .....sme ako pokusné králiky mám pocit občas ....inak som zvedavá či budem môcť mať aj druhé bábo , alebo či budeme musieť znova na IVF ???

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@olivia31 ty otehotnies do roka,si pis do kalendára micka.

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname baby o bolesti daco viem, nativ opu bez narkozy..slušný to zazitok. Ale na tomto vsetkom milujem ten pocit na sále tie 3 sekundy pred zaspanim..v rf je ta narkoza príjemná.asi mi sibe..ale vzdy im hovorím ze mna neuspia..Hihi. inak zväzovala som iui ale po tom vašom opise..auuu.kdee si bola na ivf? V martine?

moname
2. jan 2014

@olivia31 teraz si to užívaj ,tu jedna pani plakala,lebo si našla super zamestnanie po materskej-našťastie zdravotná sestra-potom mala zdravotné problémy a pani šéfová doktorka medzi prvými vyšetreniami robila aj testík-čo vôbec dotyčnú ani nenapadlo keďže 1. bolo gyn-fiv-ácke 😀
-teraz nerieš-užívaj si a keď môžeš oddychuj 😉

olivia31
2. jan 2014

@tinkatinulka No to sa uvidí Tinuš sedem rokou sme to šťastie nemali veď vieš , že moje vajcia sú na nič takže to je fakt ťažko povedať no chceli by sme aj druhé čo najskôr no neviem neviem. No ty si veštica takže uvidíme či budeš mať pravdu bodaj .... 😉

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka v blave

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka dakedy dávno robili aj priefuky bez narkózy -kamoška má super spomienku ☹

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@olivia31 po sestonedeli si daj spravit hor.profil..

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname uff tak to je ut trošku sado-maso nie..vrr.ja som v tomto nasledovala vafinku..trenčín je istota.

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname a spokojnoost? Celkovo pristup..

olivia31
2. jan 2014

@tinkatinulka Presne to som už aj aj rozmýšľala nad tým.

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@olivia31 hormóny sa mohli dalo upravit a nebude treba ivf, ale surodenecky kočík

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka iscare blava?už nechodíme ale pred asi rokom sme sa objednali k andrológovi-pýtam sa či sa platí-že nič iba za spermiogram-no dobre.Tak sme boli objednaný na čas meškal minimálne 3 hodiny-potom že u neho sa platí-nechcem klamať ale to sa pamätám 50 eur-v kancelári sa to cvaká a že v to je ajo bjednanie na čas-no som bola nahnevaná

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname a to kde takto? Aj my sme boli u androloga..

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka máš v ip

olusam
2. jan 2014

Caute zenicky,doma sme z nemocky,stale 2v1,ale uz sa neviem dockat konca....uz mi zacina byt brucho na pritaz....
Hele Oli,nezabudni na foto maleho 🙂
A vafi kedy sa dozvieme co to bude??🙂
Tinka,ten inofolic stale mam v krabici 🙂

mili78
3. jan 2014

ahojte babky....teraz som dosla z krvy....ze volat mi bude len ak to bude pozitivne...co nebude, lebo uz take kusy zo mna idu, ze az strach...a taky mily zazitok som mala, jeden znamy pan sa ku mne pridal v buse a zacal sa vypytovat, ci som uz vydata a ze a rodinka nic? hovorim zatial nic...a on nato: akoze zatial nic a naco cakate, ved viete ze jedina radost na svete su deti? no baby poviem vam ja som mala co robit aby som sa nerozrevala, guča v krku, ja ani neviem ako som to zvladla...ze oni chceli vzdy s manzelkou aspon 3 deti, ale ze manzelka pri prvom porode skoro zomrela a toto mi tam rozpraval celu cestu... a este ked som vystupovala tak mi hovori, ze a poponahlajte sa s tym dietatkom 😢 teraz tu revem 😢

tinkatinulka
autor
3. jan 2014

@mili78 milacik hlavu hore babo bude..toot su tie životne znamenia co ta nakopnu ist dalej..

tinkatinulka
autor
3. jan 2014

@olusam juj straž mi ho este stale mam zasoby doma, drahy ma zasobuje..keby tak mali daco aj na chlapov co skutocne pomože ..tak za kolko to už mas?

vafinka
3. jan 2014

@tinkatinulka
@mili78
@olusam
@moname
@olivia31 ahojte zienky moje, no ako vidim , tak ste sa tu riadne rozpisali vcera. no teda, skoro mi okale z jamok vypadli, no ja mam za sebou otrasnu noc. do jednej som nemohla zaspat, a potom v noci 5x na cikanu, kuaaaa, ale som donicena ako kon. fokle pod ocami ako naozaj, ach jaj.
olusam, na sono idem 10teho, tak som velmi zvedava, ci je tam ozaj ten moj sulino. 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
3. jan 2014

no sme sa rozkecali a si nam chybala co si robila?

vafinka
3. jan 2014

@tinkatinulka vies co, vecer sme len tak kecali s mojim, chvilu sme pozerali telku, moj bol na pc.a v tv ozaj nic nebolo tak sme sa sli dat do vecerneho gala a hajde spat, teda ako kto. moj mi chrapal do ucha. ach jaj.

olusam
3. jan 2014

@tinkatinulka ved to chlapi to maju vsetko lahke.....a termin mam 20.1....joj,uz len 17dni,ale uz by som rada mala za tym,som ako slon! 😀

@vafinka to poznam s tym vstavanim...a este ked mas taky batoh pred sebou,uz skoncili spavacie dobre casy 😒 ....tak o tyzden by to malo byt cierne na bielom 😉

tinkatinulka
autor
3. jan 2014

@olusam takze ti odhaduju skorsi termin?

olusam
3. jan 2014

@tinkatinulka mam nastavene pocitadlo na pc,takze podla toho sa drzim,ale myslim si ze slecna dojde skor,uz som na 3cm otvorena,ale este sa netlaci dole....uvidime...

tinkatinulka
autor
3. jan 2014

@olusam uha no pekne mylsim ze oli bola od 6teho otvorena a viddis až18teho porodila..teda ak sa nepletiem..