icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
5. feb 2014

@olivia31 moja, kludne, pivco aj litrove, ale ja tak kofcu ze maximalne. 😀 , no to isto moja, ty budes mat naklady a ja osoh, nie??

olivia31
5. feb 2014

@vafinka netráp sa ja môžem tiež len nealko 😀 , alebo dáme len kofču to ešte doladíme. 😉

olivia31
5. feb 2014

Dievčatá dnes deň hrôza strašne ma bolí celý spodok . Až do plaču mi bolo. A to som už bola celkom fit. 🙂

olivia31
5. feb 2014

@vafinka Kedy máš presný termín pôrodu?

tinkatinulka
autor
5. feb 2014

Ahojte koceny konecne som tu..kukamze ste off..takrano.paaa a myslim na vas.

olivia31
5. feb 2014

@tinkatinulka Ahoj ja som tu .🙂

vafinka
6. feb 2014

@olivia31 moja, dobre ranko, no som zvedava ci mi to posunie teraz podla sona co bude, ale zatial mi to vychadza na 8.5 oficialne.

olivia31
6. feb 2014

@vafinka Dobré ránko ....no tak super pekný dátum . Len keď príde skôr tak bude aprílové bábo hihihi bláznivé. 😀 -

vafinka
6. feb 2014

@olivia31 no ja si myslim, ze isto dojde skor, to je taky certisko co mi vyvadza v brusku

tinkatinulka
autor
6. feb 2014

ahopjte kvakandy

olivia31
6. feb 2014

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá večer tu budem tak môžme si pokvákať 😀

tinkatinulka
autor
6. feb 2014

@olivia31 juhu ja mam vecr o 8mej este jedno prac.stretkoooooooo..zajtra doobeda tu budeem do 10.00 🙂

olivia31
6. feb 2014

@tinkatinulka Joj ideme teraz kupkať a po 20.00 som tu lebo maličký už búva a ráno mám frmol to zasa nie ak áno tak len sekundu. Škoda....tak nech dobre dopadne to stretko. 🙂 pa idem malého okúpať a tak ďalej. 😉

tinkatinulka
autor
7. feb 2014

@vafinka
@olivia31
kočeny kde steeeeee

olivia31
7. feb 2014

@tinkatinulka ahoj som tu no idem variť drobec búva tak idem rýchlo niečo hodiť do hrnca. 😉

tinkatinulka
autor
7. feb 2014

@olivia31 ja mam parene buchty v mrazaku takže u nas dnes len vytiahneme a hotovooo 🙂 inak v poslednej dobe len a len mak papam..neviem co moje telo pyta

olivia31
7. feb 2014

@tinkatinulka joj to sa máš zjedla by som. No ja idem mäso na kocky a zemiakové placky. Mak a nedrieme sa ti . Ja nemám mak no zjedla by som niečo makové.

tinkatinulka
autor
7. feb 2014

@olivia31 no ja nejak maso v poslednej dobe nemusim..nasim to uvarim ale ja ee..davam na vlstne telo na com mam chut to si dam..ale nejak klobasa slanina a bravcove voobec..ble

olivia31
7. feb 2014

@tinkatinulka Ja teraz musím všetko aby mal malý dobré mliečko. Včera vajíčková polievka a halušky zo syrokre. Mama včera varila tak mi doniesla.

tinkatinulka
autor
7. feb 2014

@olivia31 a vsetko predsa nemozes aby nedostal alergiu na nieco..segra frflala lebo viac nemozes ako možes..ovocie len malo co aj zelenina nie vsetko, ziadne strukoviny..ci zatiim vse oki? no je super že kojis bodaj by ti to vydržalo takt do toho ukoncenia 4 mesiaca ked nastupuju prikrmy ale ked budes mat dost mliecka tak asi aj neskor..keby si mala stale zarabat nutrilon tak to je o dusu a inak je to riadny humac..

vafinka
7. feb 2014

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no soracte ze som vas tu zanedbala , ale mne je dneska akosi blivno. rano ma natahovalo, chcelo sa mi riadne grcat ale akosi som to ustala. ach jaj, dneska bude super den

tinkatinulka
autor
7. feb 2014

@vafinka ty kedy už prestanej s tym grckanim??? haaaaa

vafinka
7. feb 2014

@tinkatinulka moja, sa zacinam bat, ze u mna nastupuje 2 kolo grcania, takto isto mi to zacinalo aj v 11t, ked som zacinala tyckovat, no mam obavy, ze co bude

vafinka
9. feb 2014

@tinkatinulka
@olivia31 kocky moje, ako vikendujete?? no ja vcelku ako tak, len tak zo srandy som sa kukla, a ze 88 a ze budem mama?? no tedaaa 😀

olivia31
9. feb 2014

@vafinka no tak sa to riadne kráti 🙂 budeš mama a najlepšia na svete ale až po mne hihihi 😀 😀 😀 ...ja som ko zajtra musím do BB k dokt. strašne ma to bolí celý spodok a hlavne po WC ☹ aj teplotu som mala v noci aj minule som mala teplotu keď ma to takto bolelo. Tak mám strach či tam nemám zápal. 😝

vafinka
9. feb 2014

@olivia31 no asi aj tam mozno bude, ved uvidis, a nemas mykozu?no to vies, ze az potebe 😀

olivia31
9. feb 2014

@vafinka No uvidím len mykoza to nieje bolí ma to šitie a hlavne po stolici až tak že nemôžem nič ani sedieť , chodiť ani dokonca ležať. No hrôza a to som už mala pocit, že je to zahojené no teraz zasa . 😝

vafinka
10. feb 2014

@olivia31 aha, no pekne, ved zabehni a budes mat istotu, ci sa tam cosi nedeje, alebo sa cosi neroztrhlo. nedajboze. 😒

tinkatinulka
autor
11. feb 2014

ahojte koceny, maminy..tak konečne som aj k Vam prisla kuknut..juj narocny to predlzeny vikend bol ale oddychla som si hlavne od prace.vcera som si bola spravit roadost v Mirage juhu zase keramiku pokupila do obyvacky 🙂 a este aj 20% zlava poteší na srdiečku .

vafinka
11. feb 2014

@tinkatinulka ahoj , no a ja ze kde ze si, ja som sa zrovna vratila z nemocky, bola som na poradni, dneska im to slo straaasne pomaly