icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
19. feb 2014

@olivia31 ja pracujem ako drak lebo dneska konzultacie mam tak musim a nece sa miii

olivia31
19. feb 2014

@tinkatinulka no tak sa len pekne na kopni. A fakt ktorú spálňu si vtedy vybrali ? Idem ja poupratovať a potom do garáže po auto . Zatiaľ sa maj. Pekne pracuj.🙂

vafinka
19. feb 2014

@olivia31 ahoj moja, no pekne, a co vcul s tou cystou? no sme tu asi dajak vsetky postihnute, ved kazda ma cosi a furt a stale ako kazda zena, len podaktore o tom ani nevedia. no u batu su vzdy riadne palky, inak preco si myslis, ze uz normalne neotehu?? nenahovaraj si take koniny, hm???

vafinka
19. feb 2014

@lenocka004 jeskove oci, ze sa aj ukazes, no jasne, ze ta musim zdrbat, ved uz ako dlho si tu nebola. no a co to mas za novu liecbu ak sa smiem spytat?? mocno drzim palce aby zabrala. no ja zatial v pohode, maly tiez, rastie tak ako ma a aj vahu, tp sa mi zatial neposunul. lebo maly sedi velkostou na tyzdne

olivia31
19. feb 2014

@vafinka Ahoj no zatiaľ nič ostane tam a o 3 mesia. sa uvidí 😒 no zlatko pri tom všetkom ako to bolo a ako sa to znova opakuje tak to prirodzene určite nepôjde za 7 rok. už mám niečo za sebou a vidíš som po pôrode a zase sme tam kde sme boli. ☹

olivia31
19. feb 2014

@tinkatinulka
@vafinka Tak dievčatá nekúpila som nič nemali a jedny čo boli tak nemali číslo ....no budem chodiť bosá 😀

vafinka
20. feb 2014

@olivia31 ale neboj, to sa sparvi, mozno prirodne pripravky poskusaj ked dokojis, ja som tinus doporucila femi kvapky alebo femigard, ja som mala oboje a fungovala som ako hodinky ani ziadna cysta ani nic, my sme dneska boli po obchodoch v puchove, bo v pb maju velky trt, pre maleho som este daco pokupila co mi chybalo. este musim mu kupit libenar do nosa, lieh na pupik a dajake tieto veci, a pre seba uz do porodnice. no o tych botach mi cosi vrav, aj ja pojdem dakam kuknut, ale s mojim ist po obchodoch to je kriz, ved to poznas 😖

vafinka
20. feb 2014

@olivia31 inak ma este napadlo, ze kolko balikov vloziek si mam kupit? ja som si dneska kupila v dmku, kde je ich 32ks, este si na noc pokupim , a ake spodne pradlo myslim nohavicky si mala v nemocke?

olivia31
20. feb 2014

@vafinka no tak tie vložky to ti stačí máš tie popôrodné .....ja som mala také mega veľké boli aj širšie aj dlhšie a tie boli super....kúp si popôrodné nohavičky jednorázové inak dvoje mi ostali tak ti to pribalím do balíka pošlem ho len v sobotu keď budem mať auto je toho dosť ......inak lieh si nekupuj kúp si detol pretože ten je lepší neštípe a lieh štípe to mi odporučili nebude to cítiť keď to budeš zasúšať.......no ja už nepôjdem s mojím po obchodoch nabudúce ho poslem vonku ne h kočíkuje malého okolo nákupného centra a ja si pokúpim lebo s ním trt kúpim na všetko nosom ohrňal ☹ 😠 tak som aj ja trt kúpila . Objednala som si cez internet všetko aj bundu aj topánky. Aj takú košeľu ešte. 😀 kašlem to nebudem behať už po obchodoch a trápiť malého. Tak posielam darček plášť aj nejaké vecičky. 😉

vafinka
21. feb 2014

@olivia31 no to su take obyc, nie su ani moc siroke a ani moc hrube, ale este jeden balik tych speci poporodnych si kupim. ja rozmyslam nad tymy, co su sietkovane, co vyzeraju ako boxerky. no ja by som tiez kde co vcera pokupila ,ale to sa s mojim tiez ozaj neda, keby len nosom ohrnal, len pod uz a nestoj tu, a tak. jaaaaaj. takze dettol? a to si mam kupit v akej forme? myslim ze asi dajaku vodicku, ze?

vafinka
21. feb 2014

@olivia31 este sa ta spytam, teraz ked pojdem na poradnu, uz mi da papiere, na md, a to si mam ist kam vybavit? myslim s tymi papiermi.

olusam
21. feb 2014

Caute zienky,
ako to tu citam,tak sa mate vselijako...,my smre si uz zvykli...mala je zlata,vsetci ju lubime 🙂 uz za ten cas vidno rozdiel a pokroky.Inak,dala som si jej foto na profil 😉 Drzte sa 😉

tinkatinulka
autor
21. feb 2014

@olusam nevidime..no je tu mrtvo odkedy som tu sama zufala..mili a lenka na mna kaslu a vy už svoje štastie mate 😉

olivia31
22. feb 2014

@olusam je nadherna pricezna mala ....
Ako sa mate ? Ani sa neozves kocka. Kojis ju ? A ako ti spinka ? Joj musim ti zavolat a pokecame. 🙂

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olusam ja nevidim fotoo ☹

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka a klikla si na jej profil lebo je tam v takej čiapočke. 😒 Tak to netuším prečo ti to nezobrazilo. Idem to pozrieť znova. Je tam tak potom netuším prečo to nevidíš.Je nádherná.🙂

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olivia31 neukazuje..asi ma nema medzi priatelmi

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka Aha tak možno preto ....no tak už potom neviem. A ako sa máš kočka? My sme dnes klobásky robili.

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olivia31 ja praxcujem bez prestavky..no co už ale aspon nemyslim na somariny ale aj tak vcera mi bolo tak smutno že sa neviem pohnut z miesta..nechcem na nic tlačit ale rozum nezastaviš.. 😢

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka Zlatko moje ako ti pomôcť 😢 ........vidíš to ani ja nemôžem byť v poriadku ☹ .......ja by som ti hneď dopriala .....aj niečo plánujete riešiť , alebo teraz nechcete na tom pracovať? Ja som tiež šťastná , že sa to podarilo no čo bude ďalej netuším. Aj doktor zasa krútil hlavou , že to tam zasa nieje v poriadku. Moja tak máš teda pracovní víkend. 😒

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olivia31 popravde nic nicovate neriesime..potrebujeme obaja veget od toho kolobehu ale stale niekde zakopavame o to že sa nas niekto na to pyta alebo niekde vidime dake babo a už to vidim na sebe..nie jeto ako volakedy..keby som aspon dostala nadaj od doktorov ale 50/50% neni povzbudive

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olivia31 moja doktorka sa stahuje a slubila sm ze vyckam ked bude v novom a pokecame..ona ma vzdy nakopla spravnym smerom..takže o mesiac pojdem k nej a možno skusime daco nove, chcela by som sa hlavne zbavit liekov a preto zase testy dokola ale uvidime mam ist na imunologiu.

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka Povedali vám, že je tam len 50% úspešnosť to je teda dobré nie .....nám dávali len 30% a vidíš je to tu v postieľke búva. Možno je aj dobré, že ste si dali pauzu. Viem ako sa cítite keď vidíte bábo prešli sme si tým. Inak teraz každý chce nám ho brať kočíkovať no ja som povedala, že je to moje a nedám ho nikomu......iba raz za čas ho požičiam napr. manželova sestra nám nikdy nedala tie jej a teraz každý týždeň vyvoláva ako nech sa nehnevá to čo má znamenať ....som povedala môjmu mam. , že je to moje dieťatko a ja si ho nedám tak dlho som na to čakala a ja si ho sama pôjdem kočíkovať. Ako mám nervy .

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olivia31 nie 50% sanca na oplodnenie..nie tehotenstvo to je potom 30% navrch..tažze v konecnom dosledku 15%..malo ale stale nadej je a aj prirodzene tam este menej ale nikdy nevies..

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka Myslíš tú reprodukčnú imunologiu ? Inak super, že más dobrý pocit s tvojej doktorky to je dôležité . Neboj určite je ešte šanca ktorá na vás čaká a budete čoskoro rodičia .

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olivia31 hej hej reprodukcnu pojdem kuk ako som natom teraz aby som zbytocne prednison nebrala..je to svinstvo.

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka Jasné no ale vždy je tam šanca a to je dôležité . Uvidíš čo ti povie doktorka keď pôjdeš . Len neprestavaj veriť .

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka A kam pôjdete do Prahy ? Alebo ? Lebo v Prahe je vraj najlepšia tam to robia uplne podrobne.

tinkatinulka
autor
22. feb 2014

@olivia31 tam sme už boli ale nieco sa da aj u nas zistit tak pojdem tam..este som chcela infekcne lebo aj gastro mi treba,,,fuj tam nerada ja som ich dlhorocný pacient.

olivia31
22. feb 2014

@tinkatinulka Fuj gastro je hrôza 😝 . No tak super, že nemusíš tak ďaleko tak len si počkaj daj si urobiť vyšetrenia a potom skúsite znova . A berieš teraz len ten prednison ? Alebo ešte niečo ?