Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 svekra 😠 🙄 , no ja viem, ze uz mozem vlastne kazdym dnom porodit, ja si stale niekedy neuvedomujem, ze budeme mat drobca, ked si tak vezmem, ze sme cakali 4 roky a zrazu je to tu, az sa mi verit nechce. ale som stastna a vdacna ze sa nam maly podaril. no sa mas, ja este len pojdem hadam na tie botky, len sa este dostat do mesta. ale buduci tyzden idem na poradnu a na hemato. a uz ma asi aj bude cakat fraxik, 🙄 a inak, kojenecku podprsenku si mam kupit aku velkost? taku aku mam teraz velkost podpsrenky? a nemas dajaky dobry e shop na to?
@vafinka ja som si kupila o cislo vacsiu lebo prsia sa ti naleju a stala 11 euro inak si nekupuj drahe neoplati da ti to. A kup si jednu a kup si potom este jednu normalnu len vacsiu to ti bude stacit a len taku lacnu. Poslem ti vecer link skadial som objednala ja inak ta to co som ja kupila stoji v obchode 25 eur hroza nech si ju strcia.
Poslem len ked muz skonci este pracuje 😉
ja mam len mobil cez ten pisem.
@vafinka http://www.detska-vybavicka.sk/tehotenske-spodn...
http://www.detska-vybavicka.sk/tehotenske-spodn...
http://www.detska-vybavicka.sk/tehotenske-spodn...
no len tá podprsenka je už drahšia inak je tam jedna za 10 euro a tá mi prišla len my bola malá tak som ju menila a potom mi poslali tú druhú no len teraz stojí 18 to je dosť teda za takú . Inak som stadiaľto kopec veci objednala a všetko bolo fajn aj my vrátili vždy peniaze keď som vracala tovar.
ahojte kocky tak konecne som sa sem dostala..nejak mi je dnes blbo..už som si dala aj tabletocku bo by som ani z postele nevysla..mrcha prisla o den skor haha sak nech si užije davam jej ešte dva pokusy a pojde do hajan nrchana jedna.. 😝
@tinkatinulka ahoj takze o dva mesiace noco planujes ? Joj strasne ti to prajem. Inak dnes mi prisli topanky poslem foto.
@olivia31 juj ja plamujem a moje telo robi co chce..fnuk..krv az na kolenach..
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zienkulky moje, normalne to je tu nevydany jav, ze sa tu stretavame takto pokope 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka no veru hej..sak pockaj ked bude drobec na svete tak aj ty už ani nepachnes..
@tinkatinulka no veru, potom uz ani nebudem vediet, ze cia som, zacne sa jar a pracovna sezona na zahrade a uz sa velmi tesim, na vytrcenu rit z role 😀
@vafinka no neviem neviem ci tuto jar stihas sezonu skor mam pocit že budes lietat medzi prackou krmenim a zehlením 🙂
@tinkatinulka no asi tak nejak, ale hadam to dajak vyda, aby som tam ten moj krasny pekac vyvalila 😀
@vafinka ahoj som tu len na skok ideme vonku .Inak ak ti nebude sediet tak si po posuvaj gomb. a hlavne nestresuj ak by sa mu nieco stalo je to len usite a mam este latku tak ho potom opravim aby si nebola v strese ak sa zasp. alebo roztrhne. Ok nestresovat . Hlavne nech posluzi.
@tinkatinulka Moja zlatá bože tá mrcha by už mohla ísť k niekomu inému a tebe dať na í mesiacov pokoj 😉 joj nech už aj tebe je dopriate. 🙂 Inak keby som mala tak ti pošlem moje vajíčka aj za vrece no hold smola .....inak neviem čo sa tam dole deje u mňa no ja mám ovuláciu podľa hlienu každé dva týždne divné .....no som ja zvedavá čo tam bude keď pôjdem v máji na kontrolu.
@olivia31 no nejlepsie keby tam na kontrole bolo embryjko 🙂 alebo ste este neskusali tutu mutu 😝
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky moje, no oli, uz mi dosiel ten mega balik od teba, ty brdo. sedela som nad nim hodinu, a moc moc t idakujem, plastik super sedi, a dokonca mam este aj par cetnakov na pupiku k dobru, 😀 a za vecicky ani nevravim, velmi pekne dakujem a vlastne za vsetko, juj, musim sa ist s tym vsetkym este raz pomojkat 😀 😀 😀 😀 😀
tinus, neboj, len treba riadnu metlu na tu mrchanu a ona sa zas presunie na niekoho ineho. vsetky ti doprajeme aj dve deturence naraz, 🙂 moc moc ti to prajeme
@vafinka juj dakujem moja len depka sa ma drzi ako kliest nemam na nic chut.. ☹
@tinkatinulka ja viem, skoda, ze nebyvam dakde za rohom, uz by som stala pri tvojich dveroch s cokoladkou
@tinkatinulka hahaha romantika bola no bolo to divne .....a nic take tam nebude az o rok poskusame teraz nie.

@vafinka Dobré ráno ....len to nepreháňaj .