Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 NO MOJA len pekne zacnite lebo s malym vam to slo pomaly aby do 40tky bolo tretie 😀
@tinkatinulka tretie hahahahaha hihihihihi som sa zasmiala nebude asi ani druhe a nie este aj tretie. 😀 ked ty budes mat babo tak potom az ja druhe ok. A ziadne depresie ako citam hlavku hore bude dobre neboj nic.
@olivia31 taketo sluby som uz pocula a nist..
@olivia31 no to vies ze sa mi pacil, si nenormalne sikovna, ja by som toto nikdy asi ani neusila ako klobuk dolu, a musim sa ti este raz podakovat za darceky pre skrecka a aj za to ostatne,no teda, maly bude viac vyfesakovany ako ja 😀 , bude chodit ako modelka, same krasne vecicky, normalne mam problem, co mu oblecem ked pojdeme z porodnice
😀 @tinkatinulka Ahojte dievcata nestihan je pekne pocadie tak chodime vonku aj na 5 hod. A vecer som uz ko. Nohy ma bolia teda riadne ani cvicit nemusim. 😀 😀. Tinus kde si makas ?
@vafinka
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievcata lezim doma v posteli mam horucku a mam pestunku svokru mamu a otec varia zabavaju a ja som si uz aj poplakala. Som nestastna . No dufam ze mi to prejde .
@vafinka Ahoj no našťastie som už v poriadku . No poviem ti bolo to náročné uf. Dúfam, že už nebudem chorá pokiaľ je maličký odkázaní len na mňa a moje mliečko . ☹ Bola som úplne neschopná mala som horúčku až 39 nič som nevládala. Neviem čo to bolo , lebo v piatok som už mala len raz horúčku 37,4 a to som si pospala za obedom keď môj manžel išiel kočíkovať. A potom už nič . No bola som aj u doktora v piatok ráno pre istotu. Dal mi antibiotiká no nebrala som ich bála som sa aby sa malému niečo nestalo i keď ich odobril aj gynekológ aj detský doktor. No dôležité je, že nebolo treba a, že som už zdravá. No a ešte včera malí bol prví krát planý bolelo ho bruško a nespal poriadne cez deň a večer sa zlostil a nemohol sa uložiť. No našťastie sa v noci vyprdkal a bolo po probléme a dnes to bol už môj pokladík. Inak som mu dala aj feniklový čaj tak asi aj to pomohlo aj ja som ho pre istotu vypila aby bol aj v mliečku . Vafi užívaj si posledné týždne lebo už budeš mať potom frmol. No určite sa už tešíš na drobčeka
Čo je Tinke ?????????????????????
@olivia31 ahoj oli, no neviem co je s nou, ci nam tu vyhlasila strajk, ci co. ja ozaj neviem, keby som ozaj vedela. tak ti poviem, no tesim sa na drobca to vies, ale ako vravis, snazim si uzit posledne ,,dni,, iba my, teda ked sa da a ked nas doma robota netlaci. vylihujem si v posteli a tak, do mesta ma uz moj nepusti ale bude musiet, bo uz buduci tyzden sa mi zacina md, a treba mi este koselu do porodnice a kojenecku podprdu, nasla som u nas vcelku lacne a pekne ale tie si pojdem kupit, ked pojdem z poradne o 3t. mozno si mala dajaku virozu, lebo pocasie je teraz take vselijake, aj telu nerobi dobre tie teplotne rozdiely. len sa este troska poliec a budes ako rybicka, a ako maly?
@vafinka Ahoj ozvala sa makosi sikovnica jedna. Ma toho vela tak nema cas na blbosti. 😀 Vsak sa ozve ked bude stihat. 😉 No ja som si kupila len jednu to mi stacilo. A doma nosim len pyzamo. Joj len si polez lebo potom uz nebudes mat cas i ked ak bude buvat a bude pokojne dietatko tak si odpocinies. Aj u vas tsk fuka? Tu teda riadne fukoce aj sme boli vonku no nedalosa tsk sme dnu. Ma riadne hlava zacals pobolievat.
@olivia31 ved aj aj moj maly je taky,keby mohol. tak by aj hlavu cez pupok vystrcil, a to bez srandy, moj sa kolko krat rehoce, ze to co, vojna s ovladacom je vzdy kedsi ho dam na brusko. no najviac zboznujem, ze sa rucickami zapre do panvovej kosti a ritusu vyvali 😀 a co je dobre v lidli?
@vafinka Ahoj ako dnes sme neboli ani vonku nedalo sa taký vietor strašní tu fúkal. Tak som si poriadila celý byt. Iba som odbehla do obchodu a mama mi prišla na hodinu k malému. inak už začína špekulovať už je trošku aj pokušení . zajtra nás čaká očkovanie . Inak si si všimla, že sme v tejto téme len my dve . ? ! hihihi smutné že ? ☹ 😒 😀 😢 😝 Zajtra ráno tu budem tak môžme po kecať.
@olivia31 ahoj moja, no ja som ti dala akosi dneska kosom, dom mame rozbombardovany, teda sme sa pustili do prerabky kupelne, a dnes som upratovala aspon cosi, ten mrdnik nema obdoby, ja ti mam dneska teda za den, aj som si porevala, ani neviem preco, pes ma nasral, tak musel aj zakonite dostat, potom som sla do obchodu a tam ma vsetci okukovali a komentovali, a to uz ma nasralooo, ze kolka som, ved ja viem, ze mam poriadne pandero. a co! no a teraz poobede som si potrebovala zdriemnut, bo som akasi utahana, nervna. no pekne, maly uz rozky vystrkujee, ale ved moze, ma dovolene 😀
@tinkatinulka ach ty, dneska boli behacky ako v divocine, tak som si sem na chvilku sadla. no ze rozpadnut, to si vystihla, som uz nervozna ako pes, aj so samej seba,ani chodit, ani sediet, ani nic, len vrcat a hutat, no mas odpustene, ze nas nestihas, ked mas vela roboty
@vafinka no ved viec na co setriime tak aj robime a furt malo nasetrene alebo skor vobec.. ☹
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte boli sme po nákupoch potrebovala som malému kúpiť čiapočky a bola som aj v DM drogérii kúpiť pláštenku na kočík lebo pri kočíku som mala len na športovú časť a bolo to malé na vaničku a kúpila som aj termo púzdro na fľašku. A potom sme boli gratulovať švagrovi a prišli sme len večer. Dnes tu bola kamoška s ktorou som sa zoznámila v Heliose tak sme sa kočíkovali a fotili malých spolu tiež ma chlapčeka je starší od môjho o á dní. Vafi ako každý deň na teba myslím?. 😉

@vafinka juj dom rada ze si sa potesila a dufam ze sa ti ten plastik pacil . A dufam ze ti aj farba sedi budes mat pokoj ak niekto na teba zle pozrie. Cervena je fajn farba das leg. cierne a ides alebo suknu.