Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
babenky moje ahojte.....tak embryjko do dnes prezilo, je sice slabunke, slaba morulka, dnes mala byt uz blastocysta, ale lekar povedal, ze šanca stale je a ze hlavne mysliet pozitivne.....tak som mu to slubila....radsej sem 2 tyzdne nepachnem, lebo potom tu len citam rozne prispevky a stresujem....ale nezabudnem na vas....Vafi moja ty medzitym uz urcite porodis, tak ti prajem hladky a bezbolestny porod a aby ste boli obaja v poriadku....a babenky moje dakujem vám vsetkym za vase podpory a modlitby....myslite aj vy na nas prosim....vsetkym vam posielam velke objatie a velke DAKUJEEEEEEEEEEEEEEM 😝
@mili78 Tak super, silno drzim palce. Ja tomu malému verim, ze zabajuje. 🙂
@olivia31 Oli, teda maly je riadne krasny. 🙂 Velmi rychlo rastie, teda za chvilku budete musiet kupovat velku postel pre neho 😀
@mili78 juchuuu, paradickaaaaaaaaa 😀 ja som mu verila ze to zvladne, urcite budes mat vklad, len musime este viac drzat pacle ako doteraz, no moja, mam 3 dni aby sa maly narodil inak ma caka vyvolavacka, a to bude brutal. neviem co spravit aby uz siel von, ale ja uz zacinam byt na prasky 🙂
babenky este som dobehla, lebo som vedela, ze mi odpisete....ale necitam nic ine, len sem som nakukla :D ale uz aj pádim preč....Vafi sak vklad bol vcera, ty trdielko popletene :D prosim drzte nam palce, aby embryjko bojovalo, lebo je spomalené vo vývoji :( trosku lenive - po tatovi 😀
@mili78 milacku až mi slza vyhrkla teraz je to na tebe aby si mu pomohla sa uhniezdit..pekne sa s nim rozprvaj nemysli na nic zele z moruky poznam kopu deticiek tak papaj ananas a uživaj si slnka, moooooooc prosim aby zabojovalo aj malinke aj ty a o dva tyždne o jeden zazrak navyse 🙂
@vafinka ahoj že ty sa aj ukažes..sak zajtra datum rozpadu budem moc na teba mysliet aby si sa netrapila islo to nejak samo a nie cisarskym..cakam info, inak dorobeni sme ako take mulice po vikende sak poznas ako to u nas je tak hadam pol dna volna by sa zislo..
@tinkatinulka ahoj moja, no neviem, ci uz zajtra ostavam , ci nie, stale tak nejak dufam, ze sa to rozbehne aj samo, moc moc dufam, ☹ , nechcem vyvolavacku a ani cisarak, ach jaj, no co uz , nech je tak ako ma byt, ved ak by som zajtra ostala v nemocke, tak sa ozvem. no po pracovnej brigade sa ti ani necudujem, ved ste mali ine makando grando. 🙂
@vafinka no poslusne musis hlasit aky je dalsi postup..a dufam že ten pobyt bude oki, kratky a hlavne že pojdes už na vikend domov s malým 🙂
@mili78 super držím pelce potichúčky 😉 ...nech sa tam zahryzne 😉
@lenocka004 Jej ďakujem no je riadne dlhý je to môj poklad 🙂 ....no tak posteľ ešte asi nie no ale ak bude tak rásť tak o rok už bude v posteli 😀 😀
@vafinka No kočka ten tvoj čo robí drahoty nejak sa mu tam páči ....nech ti tam doktor poriadne pošpára ako mne a bude to do večera von. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 joj boboš už ho chcem vidieť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@tinkatinulka Tak čo už ste porobili čo bolo treba ??? Ja som dnes ko včera som išla spať až o pol druhej ráno 😀 😀 😀 😀 oslava a potom svadba kamoška sa vydávala tak sme boli na koláč a odniesť euráče na miesto daru a povykrúcať ju troška. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@olivia31 no dnes sme lenosili sak prsi cely den ale coto sme spravili..zajtra pondelok fnuky.
@tinkatinulka no aj tu prší som neskutočne unavená pôjdem za pol hodku spať .....drobec ten už búva som ho uložila a už hodinku búva včera sme sa neskoro vrátili....bože a o týždeň ďalšia akcia no to už bude aspoň tu u nás doma a to bude len taka pohodovka.
babenky chcem vam len povedat, ze vsetko hra proti mne a malinkemu embryjku 😢 zase som prežila strasnú noc v ukrutnych bolestiach pod oboma rebrami a uz vystupila aj tepolota a zajtra ma caka vysetrenie u gastrologa, tá hadica 😢 no nemam ja smolu? zrovna teraz, ked by som potrebovala mat telo v 100 % stave tak toto mi robí, to nemá šancu to malinké embryjko prežiť 😢
@mili78 neboj sa o co narocnejsie teraz tak potom to bude lepsie..a ides na gastroskopiu alebo kolonoskopiu? aj je to gastro, to je do krku tak to je v pohode nmic hrozne..iba neprijmene trosku umrtia ti krk sperjom a pohoda len aby nasli pricinu preco ti je zle..nebola si na EKG?
@tinkatinulka ....ahoj moja...hej na gastrofibroskopiu, na tu hadicu do krku....a myslis, ze to nemoze embryjku ublizit? :( na EKG som nebola....len ked som minuly tyzden bola v tej nemocke, tak robili krv, moč, UTZ aj RTG a nic nenasli :( par dni bol pokoj a tuto noc zase strasne muky :(
babenky prezila som si to a teraz mam dve krasne deti. Jedna po umelom a druha sa nam prihodila nejako 😝 . vtedy to tak nevyzeralo, ale teraz viem, ze ma to malo posunut trosku inym smerom a som za to tazke obdobie vdacna. mame vycistit svoje telicko od skodlivyn a taktiez aj dusicku. Alebo si myslite,ze to malicke chce prist do ´´ zapraseneho bytu/telicka a dusicky? Treba sa ocistit ...
@mili78 nie neboj to neubliži horsie by to bolo na kolonoskopiu..toto je aj v celku rýchle, nestresuj hlavne nech sa ti ulavi a magnezium ti nezabera?
@tinkatinulka ...magnezium si nedavam, nik mi ho nekazal nasadit
@mili78 je to na uvolnenie popytaj na gastre..
Ahojte kočule už te to TU.Naše babulko zufalkovske číslo 3.Juj taka som štastnáááááá 😝
@tinkatinulka Ahoj aj mne poslala sms sa tesim . Dslsie babo na svete.
@olivia31 no sak cely den na nu som myslela, ale asi to malo rychly priebeh kedže nastupila na 8,00 aspon ako sme si pisali tak mala a o 12,15 už je maly na svete...sa strasne z nej tesim lebo sme si spolu prešli všetkým a teraz musim bojovat dalej sama, teda nie sama s Mili a Lenkou..ale mili tod a ten malinky bojovnik bude a zabojuje teraz je jeho cas
Vafinka blahoželám moja a prajem vám vela zdravíčka obom 😀
@vafinka Vafinka tak gratulujem k malému. Tak konecne sme sa dockali 🙂 Prajem vam obom vsetko najlepsie a nech ste obaja zdravi a skoro doma 🙂
@mili78 neboj mili, ja som tiez po et asi nieco chytila. strasne som hnackovala, vracala stale dookola a hadicka do krku malému neublizila, ved to nic nie je, trosku ta ponatahuje, nie je to dvakrat prijemne, ale neskodne. aspon ti mrknu do zaludka a zistia pricinu. drzim palce🙂

@mili78 mili je mi to strasne luto až teraz som sa dostala k pc, neviem prečo nas takto ten hore tresce, a viem že ked ti bolo zle asi si mala strasnu uzkost z toho celeho, ja som tieto stavy vracania mavala vždy ked sa to takto skoncilo..poviem ti len jedno, presla som si tým par krát a myslela som že hodim vsetko za hlavu, nejde to a bojujem dalej tak to nevzdavaj v nedelu večer ti napíšem viac.