icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
21. máj 2014

@olivia31 ...veru ako vravíš, do šrotu už len 🙂 ano, verím, ja si len s dobrými dušičkami píšem 😔

olivia31
21. máj 2014

@mili78 môj poklad neboj aj tebe je tam dopriate len to zle načasovali a musíš dlhšie čakať 😉 ....ale viem ako sa cítiš prežila som si to no u teba je to horšie lebo je to už viac krát .........treba veriť držím palce dobrú noc idem si ja ľažkať. Dnes bol nároční deň pre nás .

tinkatinulka
autor
22. máj 2014

ahojte kocule tak som tu do dlhsej dobe vonku nadrehne a ja v krcoch..uzasne že na 22dc už mrcha že..no ani plakat nie že to nieco cakat..sak ona ovulka asi ani nebola..ach jaj.moje telo je jeden mesiac bez prednisonu a už strajkuje..alebo metformin robi poriadky v mojom mechanizme 😖

mili78
22. máj 2014

@tinkatinulka ...no Tinus hormony su svine...robia si s nami co chcu :( ani lieky nepomozu niekedy, aj tak si spravia co oni chcu

tinkatinulka
autor
22. máj 2014

@mili78 mi hovor minuly mesiac som mala utros..a úredlzilo mi to cyklus a potom takto haprujem..poznam svoje telo, vsetky priznaky tehu sa na mne vybesnia a potom haha na wcku..ale nic si z toho nerobim ved leto si treba užiť nieeeee, inak aky ste mali SPG mas to v papieroch..

mili78
22. máj 2014

@tinkatinulka ....obdivujem ta, ako to vsetko dobre znasas...ja som celu noc preplakala, oči mám ako angorák 😢 ....no SPG nič moc, tu na SK sme vždy mali super a teraz nič moc...ale andrologicka povedala, ze pri PISCI to nehra velku ulohu, lebo ze aj tak vyberu tu najlepsiu spermošu

tinkatinulka
autor
22. máj 2014

@mili78 no ked sa dari..neboj aj ja mavam svoje chvilky..ale snažím sa to nejak neriesit hlavne pred rodinou pretože tie lutostie reci ma vytacaju do nepricetna..takže s usmevom do prace.inak PICSI sme mali aj my.

mili78
23. máj 2014

@tinkatinulka ...Tinus po vysadení Utrošu ti do koľkých dní došiel menzes? lebo ja som v stredu vysadila a stale nic :(

tinkatinulka
autor
23. máj 2014

@mili78 mne naposledy az na 4 den..a to už sommala krce a bala sa co bude ale prisla taka divna ale prisla

vafinka
23. máj 2014

@mili78 mili, to nemozes nechat len tak, ver tomu, ze da sa doslova lojdat proti vetru, ja tomu verim, psychika je silna vec , ver tomu, ze sa to malicke podariii, jednoducho si povedz ze budes maminka a basta. 🙂 posielam ti objatie a vela sil. vsetky sme tu sme tu s tebou, a kazda jedna sme si tu drzali palce v nasich bojoch, a to aj budeme.

vafinka
23. máj 2014

@olivia31 oli tak to mi je teda luto, ze ta mrcha nepraskla. takze nic ine ako lsk?

mili78
23. máj 2014

@tinkatinulka ....sa bojim, ze nepride a nevycistim sa a budem musiet ist zase na kyret :( inokedy mi vzdy dosiel menzes este pred testom a to som vkladala 4 rano 4 vecer a teraz nic...pockam do pondelku a ak nic tak si pojdem dat pichnut vyvolavacku

@vafinka ....Vafi moja ved ja si to stale hovorim, ale vidis, ze to nefunguje...som vam to tu uz raz pisala co mi povedala jedna pani co sa zaoberala takymi nadprirodzenymi javmi...ze karma nepustí, ze ja nemozem mat dietatko, lebo som vraj v minulom zivote robila v sirotinci a bila som deti 😢

vafinka
23. máj 2014

@mili78 takemu never, aj mne jedna povedala, ze ja nikdy nebudem mat deti, a mam ho. never tomu, co jedna povedala. ale bude to fungovat, viem ze teraz si vravis daco ine, ale ked sa das do poriadku, trocha si hlavu das do poriadku, tak sa pusti do boja, zas, nesmies to vzdat

mili78
23. máj 2014

@vafinka .... Vafi horsie je, ze manzel to vzdava, povedal ze on ma uz nechce vidiet takto sa trapit, ze uz nikam nepojde 😢

vafinka
23. máj 2014

@mili78 vies, co, musis sa pretvarovat a navnadit ho s tym, ze ty to nikdy nevzdas, hm? taketo sme my zeny, sme silnejsie ako chlapy, viac vydrzime, a ked daco chceme, tak musime za to bojvat, ako sa len da, teraz ta caka to najhorsie, presvedcit nenapadne muzika o tom, ze to ozaj chces, a ze sa nevzdas, hm?

mili78
23. máj 2014

@vafinka ..Vafi darmo sa ja nevzdam, ked on sa zatne tak s nim nepohne absolutne nic.... a ja vidim na nom, ze ho to uz prestáva baviť...4 roky nerobíme nič iné, len beháme po lekároch :(

vafinka
23. máj 2014

@mili78 ja viem, ze je to narocne, a hlavne na nervy, ani nas to uz nebavilo, ani jeden z nas na to nemal uz nervy, stale daco riesit, dakam chodit, a hlavne jest divotvorne preparaty. viem o com rozpravs, my sme takto chodili cca 2 roky

tinkatinulka
autor
23. máj 2014

@mili78 hej hej cica toto je konina ak by bola ta pani odbornicka tak by ti povedal aže karma sa da vyscistit, a neni to nic strasne, len to musi vediet..a ak by si nieco taketo chcela dam ti kontakt..keby som nevidela tak nepoviem ale zazraky v tomto smere sa už deju.. 🙂

mili78
23. máj 2014

@tinkatinulka ....Tinus ja tiez na taketo veci neverim, to len ona mi povedala ked som lezala v nemocke po operacii a ona vedla mna lezala a z nicoho nic mi toto povedala...a potom tie co chodia na potraty museli byt v minulom zivote asi panny najčistejšie 😖

vafinka
23. máj 2014

@tinkatinulka tak tak veru, netreba verit tomu co jedna povedala. ze?

olivia31
23. máj 2014

@vafinka
@mili78
@tinkatinulka Ahojte som tu naskok dievcata len chcem pozdra. Idem na chatu prajem pekn. den.......inak som zacala krvacat tak som zvedava co to je ci menz. alebo ta potvora

mili78
23. máj 2014

@olivia31 ... Oli tak si to uzite na chate a dufam, ze to praskla ta potvora, drzim palce

santeema
23. máj 2014

@mili78 never tomu a chod za dalsimi. vravim to z vlastnej skusenosti. mne jedna kocka, co robi aj v telke na tom TV8 kde je vestenie nazivo, povedala a to som u ne bola osobne, ze som bola v minulom zivote v cirkuse a tam som aj zila, s kazdym spala🙂 a stale som si dala babo vziat. ze som za to prekliata, pomoze mi iba regresna terapia, musim sa vratit do toho zivota, co moze trvat aj dva roky, ale v tomto zivote babo nebudem mat. mala som z toho strasne zmiesane pocity. a to som clovek, ktory sa nepotrebuje dat"navigovat" zivotom a myslim, ze sa mam tak ako si urobim a ako fungujem, ako sa spravam a to ci som stastna, mam sa zle alebo dobre je len následok mojich rozhodnuti v zivote. takze ziadne recicky s osudom u mna neplatia. ano mam nejaky osud, ale vzdy je moznost volby a ta ti ho vie ovplyvnit. potom som sla za vesticou ginou, inak strasne sympaticka osoba a ta mi povedala o mojom maxikovi a aj to ze moja mamina sa bude tesit z dvoch vnucat naraz. som si myslela, ze dvojcatá, ale moja segra mala tiez malého o mesiac skor. radim ti vyskusaj dalsie, lebo su veci medzi nebom a zemou, a niektori ludia maju velku danost pomoct a vidiet do buducnosti a hlavne co ti pomoze. potom si urob svoj nazor, ale jedna osoba sa nemusi "vzdy trafit"🙂 do tvojho osudu a tvrdit ti ze je to karma a neda sa zmenit . da sa.

mili78
23. máj 2014

@santeema ...ja som nikdy neverila vešteniu a vešticiam, len ma to trochu zarazilo, ze mi to ta pani z ničoho nič povedala a pritom ma nepoznala...uz som nato aj zabudla, len teraz ako som v depke mi to znovu napadlo...ja teda dufam, ze to je len blud, ze to nie je pravda a nadalej sa budem utiekat k Bohu a prosit ho o dietatko

lenocka004
24. máj 2014

@mili78 Mili to bola jedna velmi hlupa zena co ti povedala taku hlupost. Asi mala so sebou nejaky problem a potrebovala ho na niekoho preniest a ty si bola nablizku a ked si sa potom trapila tak ta bosorka bola asi stastna. Niektori ludia su hod taki zakerni, ved ktory normalny clovek by takuto blbost povedal niekomu v nemocnici. Uplne na to zabudni a nemysli na to. Ja ti hovorim ani vestica nemusim byt a viem ze babo mat budes a mozno nie len jedno. Mili hoci viem ze je to tazke ale musíme naozaj mysliet pozitivne, ziadne cierne myslienky nas nezlozia, nie? . 😉 🙂

wanda1986
24. máj 2014

@mili78 k tym vestkyniam: mne jedna v 18ich povedala,ze do 27 budem mat dve dcery. mam 27 preč a som po neuspesnom ivf. dalsie mi povedala,ze s mojim byvalym budem navzdy a ze uplne bez problemov spravim statnice. do tyzdna sme sa rozisli(chvalabohu) a štatnice som si opakovala. takze tolko o nich. babo mat budeme a basta 🙂

mili78
24. máj 2014

@lenocka004
@wanda1986 ....babenky mna len to desí, ze tá zena ma nepoznala ako mohla vediet, ze mam problemy s otehotnenim? ved som tam mohla lezat s uplne inou vecou 😒 tak ale musim dufat, ze sa mylila 😔

wanda1986
24. máj 2014

su ludia,ktorí sú senzibilnejsi, mozno vycitila, ze mas problemy. ale take odovodnenie,no fuj. mam dve zname inak, ktorým lekar povedal,ze nikdy mat deti nebudu a obe su uz druhykrat tehotne :D jedna po dvoch a druha po troch rokoch čakaju svoje druhe deti. rozdiel je v tom, ze ani jedna to neplanovali. no a ty zabudni na tu ochechulu s takymi dristami a ver nam,ze matkou raz iste budes!! 🙂 vies čo, ja som si minule pozrela diskusne fora tu a od ich začiatkov. a zistila som, ze 90% je teraz uz matkou. skus si to pokukat, mna to velmi potesilo 🙂

wanda1986
24. máj 2014

@mili78 sprava vyssie 🙂

mili78
24. máj 2014

@wanda1986 ...no tazko mi je v to este dufat po 4 neuspesnych IVF...za tie 4 roky co som tu som obsmŕdala vo viacerých témach a máš pravdu, všetky baby s ktorými som si písavala sú už maminkami...okrem mna ☹ ale ja im to z celeho srdca prajem, kazdej zene to prajem a mne zostáva len nádej, že aj mne raz bude dopriate