icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

dalida
21. jún 2014

@lemoni86 ten posledny testik je urcite pozitiv. Drzim palce. 🙂

lemoni86
21. jún 2014

@dalida ale je slabsia ako kontrolna..a spinim stale taku svetlohnedu tmavu krv..ale len fakt malicko...co mi je ale cudne, ze prsia ma nebolia uz len su nafuknute. mozno tam nieco bolo a sa to neudrzako

ingrid0105
21. jún 2014

@lemoni86 ten posledny test urcite nie je z pregnylu ale z toho ze sa zadarilo 🙂

dalida
21. jún 2014

@lemoni86 vyloz nohy, nic nerob... pokial ide o hnede spinenie, este to nic neznamena.. Ake lieky beries? Utros, ci duphaston... ? Zvys davku o 2 tablety.., pripadne ak mas cislo na lekara volaj ho. Testik urcite nesvedci o tom, ze sa nezadarilo.. Ak by islo o biochemicke tehotenstvo... postupnost silnenia ciarky by bola opacna. Drzim palce 😉

dalida
21. jún 2014

@lemoni86 a ete cosi... Na intenzite ciarky nezalezi 😉 Podstatne je, ze je tam 😉

lemoni86
21. jún 2014

@dalida vkladam 0 0 2 utros , 3×1 estrimax aj duphaston.prave som si vlozila jeden utros a lezkam .....brucho ma este dnes nebolelo..uz mam kupene gravitesty na zajtra...ach nech to vyjde

lemoni86
22. jún 2014

@dalida ahoj, dnes som testovala gravitestom, a je ta ciarka slabsia :(:( ... len som rozmyslala, ked som pila vecer vela vody a som este pred spanim chodila zo tri-4 krat na zachod, zaspala som asi o tristvrte na jednu lebo som bola nervozna, budila som sa a citila som ze mi treba curat... nakoniec som musela ist na vecko nieco okolo stvrtej ... mozno ten moc nebol dostatocne koncentrovany a ze preto je ta ciarka taka? nabehla mi asi po 15sec co som ju vytiahla z kelimka...po zaschnuti este trosku vybledla

dalida
22. jún 2014

@lemoni86 je dolezite, aby testy boli tej istej znacky a citlivosti... 😉 Kedy mas ist na krv? Ciarka je pekna. Drzim prsty.

lemoni86
22. jún 2014

@dalida no to ze ja som bola uz v piatok na krv ale este neboli vysledky.. az v pondelok :( som akoby 17dpo... 5.6. som mala OPU punkciu...

dalida
22. jún 2014

@lemoni86 No.. tak to uz zajtra budu vysledky... urcite to bude dobre, neboj 😉

lemoni86
22. jún 2014

@dalida pevne dufam... ale moze sa stat ze mrcha meska a bolia prsia aj koli tomu ze mozno mam po stimulke cystu alebo cysty a to zvykne ukazovat aj pozitivny test... ach... je to tazke byt teraz v pohode, fakt velmi tazke ☹

vafinka
22. jún 2014

@lemoni86 gratulujem, je to tam, waaa paradicka, neber si to tak, kazdy test je iny, aj mne ukazoval najslabsiu ciarku mama test, a najkrajsiu zas pepino. supis, uz to len dotiahnut do uspesneho konca 😀

lemoni86
22. jún 2014

@vafinka dakujem za podporu...budem verit ze sa bublinka drzi...no stale je to slabe na 17 dpo...hm

vafinka
22. jún 2014

@lemoni86 neni to mas podla mna dobre, je otazne, ze kedy sa chytilo vajko, a ako ti stupa hcg v krvi, nie kazda to mame rovnako. hm? ja ked som si robila posledny test, tak som mala 3 znacky a namocila do jednej vzorky, a kazdy test mi ukazal inu ciarku, podla mna to mas dobre,super, hlavne teraz lez, lebo tieto tyzdne do 12tt su kriticke, ja som tiez lezala v nemocke v 8tt, zacala som krvacat. co velmi pomaha je pit citronovu vodu, to je proti lamavosti jemnych cievok, inak aj ja ked som mala mat mrchu tak som trosku spinila, ale to som uz vedela ze sa cosi deje

vafinka
22. jún 2014

@lemoni86 a este si davaj magnezko. staci obycaje 500miligrameove od galvexu 3x denne po jednej tabletke, to mas proti krcom maternice.hm?

lemoni86
22. jún 2014

@vafinka dala som su to magnezko..dik...brucho ma pobolieva a bola som na wc,vyslo zo mna take trocha cervene ..take spinenie...vlozila som si utros a lezim...brucho m stale pobolieva...ach;( ... a mne vkladali blastocystu toho 10. teho, ta uz sa mala asi skor zahniezdit...to spinenie.ma fakt dost znepokojuje ☹

vafinka
22. jún 2014

@lemoni86 zevraj to byva, a ake davky mes utrosu?

vafinka
22. jún 2014

@lemoni86 daj si utros 2 2 2

lemoni86
22. jún 2014

@vafinka vkladala som 0 0 2. tak som si dala poobede este jeden dnes.a brala som dufik 1x3 ale uz dosiel. mam si vlozit miesto neho 3ti utros na noc? Brucho ma stale sem tam pobolieva tak minutku za polhodku. A aj zaspinim svetlohnedo. no som kludnejsia,ideme s manzikom kuknut film🙂

olivia31
22. jún 2014

@lemoni86 Ahoj super test je pozitívny tak by to malo byť ok 😉 😉 😉 😉 😉 držím palce....daj si utroš aj ráno a môžeš utroš 3 krát ráno obed a večer ...joj moc ti to prajem.

ivka3901
22. jún 2014

lemoni86 vyzerá to nádejne 🙂 jáj čo by som zato dala,keby som mohla držať v oktobri taký pozitívny tehu testík v ruke ☹

lemoni86
23. jún 2014

cavte baby, dovecera som bola este nervozna, to sa proste nedalo... pobolievalo ma brucho, spinila som stale ale potom to ustalo. robila som vsetko mozne len aby som nato nemyslela, aj obliecku na vankus som si usila, knihu citala... no a rano na mna vykuklo toto ... idem rano o pol osmej ku doktorovi nech mi predpise lieky dalsie a idem si vlozit utros... drzte palce nech je to aj z krvy pozitivne... uz som pokojnejsia ale pokial mi to doktor nepovie tak asi neuverim ...
tak drzte palce 🙂
@ivka3901 drzim ti velmi velmi palce aby vam to vyslo 🙂

lemoni86
23. jún 2014

k doktorovi idem o pol deviatej... nie o pol osmej som sa zmylila

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 krasne rastie ale davaj ako baby pisali 2-2-2 utrosu to je normalna davka.

lemoni86
23. jún 2014

@tinkatinulka hej rastie a vlozila som si prave dve tabletky ... som trochu rozcarovana z toho caru... ak by som si nerobila test a ani sem nenapisem tak si nezvysim davku...a som vysadila estrimax, doktov vravel ze mam lieky dalej brat vsetky , ale v pribalovom letaku sa pise ze ak ma zena podozrenie ze je tehotna tak estrimax ma vysadit 😠

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 neblazni nemozes vysadit estrimax!!!!!
ved on ti udržiava sliznicu, rapidne ti klesne hodnota hormonu a to neni dobre..musis aj utros aj estrimax..ja som mavala utros 4-0-4 alebo 2-2-2 a plus estrimax 3x1..a ked sa zadari tak do 13tt spolu vsetko

lemoni86
23. jún 2014

@tinkatinulka tak ale preco sa tam pise ze ho treba vysadit?? ... nezobrala som ho len vcera vecer .. hadam to neposeriem ☹ 😢

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 to necitaj aj v pribalovom letaku o injekciach mas bludy pisane..t necitaj..IVF je hranicna situacia a riad sa lekarom ber ho aj nadalej.

lemoni86
23. jún 2014

@tinkatinulka teraz som si uvedomila ze som ho vysadila v sobotu... naposledy som ho brala poobede, ked som si to precitala som sa zlakla... ach tak sa bojim... boze dufam ze to stihnem, ze tam este je ucinok z predvcera :(((( ono sa tie hormony vyplavuju pomalsie tak snad to sliznica vydrzi 😢 😔

lemoni86
23. jún 2014

@tinkatinulka ciarka na teste sili, asi teraz to bude najkritickejsie kym zacne liek znova ucinkovat... ak by som podla mna dnes zacala krvacat tak som to posrala ☹ 😔