icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

dalida
23. jún 2014

@lemoni86 klidanko... nasad si estrimax... ber lieky podla odporucania. Drz sa.

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 ziaden stres len si tym ublizis pekne vegetuj pi citronovu vodu e nemysli na zle.

lemoni86
23. jún 2014

Och baby,to je ako narokom...v piatok sa im vraj pokazil stroj. vysledky az na obed

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 tak to je sila u moje dr mam vysledky do 3 hodin.

dalida
23. jún 2014

@lemoni86 achh, jeeeeeeej, to je ako o držku... To maju taky problem spracovat vysledky z krvi??? Ved je to zalezitost jednej hodiny! Cakat od piatku to da cloveku zabrat... No nic... obed sa blizi... Myslim na teba 🙂

lemoni86
23. jún 2014

@tinkatinulka ahoj bola som na gynde pri dokini... sa ma pytala ze ci ten estrimax mam este brat.. ze sa mam dokiho spytat v care .. za polhodky volam o tie vysledky.. mozno fakt to budem musiet vysadit

lemoni86
23. jún 2014

@dalida hej och :/ na figu uplne.. stresovala som ako idtiot cely vikend :((( no ked som povedal v care ze mam pozitivne testy tak sestricka sa tesila ze to bude dobre.. tak uvidime

dalida
23. jún 2014

@lemoni86 lieky nevynechavaj! Estrimax sa berie cca do 10 tt súcasne s utrosom alebo duphastonom....

lemoni86
23. jún 2014

@dalida nie uz nic nevynechavam ... uvidime co mi povie doktor ked mu zavolam ...

lemoni86
23. jún 2014

no bodaj by to slak trafil... az o druhej budu vysledky... joooj som nedockava jak peeess 😠 😝

dalida
23. jún 2014

@lemoni86 a my s tebou 😀

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 no coooo??? už vies??

lemoni86
23. jún 2014

baby... ja nechapem ale sa tam nemozem dovolat... nedostupni su bozeee... toto neni normalne asi 😠 😠 😠

dalida
23. jún 2014

@lemoni86 😀 😀 😀 😝 😠

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 toto je ako posledný diel Izabelly

lemoni86
23. jún 2014

konecne baby som sa dovolala... je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀

dalida
23. jún 2014

@lemoni86 na dobre sa vzdy caka najdlhsie. Blahozelam 😵 Aka vyska HCG?

lemoni86
23. jún 2014

toto ze mi nevedel povedat... tiez nechapem... zajtra mu mam zavolat a mi povie 😒 ... ale je to tam fuuuuuuu mozem pokojne spat... uz len nech je vsetko v poriadku

tinkatinulka
autor
23. jún 2014

@lemoni86 nototo je ale neschopny labak..ale hlavne že to tam je pytaj sa na cislo a pojdes na kontrolny odber alebo až na sono??

lemoni86
23. jún 2014

@tinkatinulka idem na kontrolny odber v piatok ... budem este testovat nech vidim ze stupa.. lebo by som to asi nevydrzala 😕 😀 ... ale uz dufam ze nebudem cakat ako idiot zasa

olivia31
23. jún 2014

@lemoni86 Ahoj gratulujemmmmmmmmmmmmmmmmmm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 super však to bolo vidno aj na tom teste .....hlavne kľud a nohy hore poloha ležmo a odpočívaj až do 13tt a potom to už bude dobré 😉 😉 😉 😉 😉 joj super teším sa strašne a moc ti to prajem

vafinka
24. jún 2014

@lemoni86 no paradicka, supis, gratulujeme, krasne kolajnicky do porodnice 😀 😀 😀 😀 , hlavne vcul lezat, jasan?

lemoni86
24. jún 2014

babz ja chodim normalne do roboty 😕 nestaci ze budem v klude sediet? pracujem za pocitacom... nebudem aspon na to tolko mysliet 😒 ... aj ked stale spinim ale to len fakt malicko takeho hnedasteho vytoku, furt zo mna daco ide lebo aj ten utros vkladam vecer... aj brusko pobolieva, ale to take pnutie len.. no neviem baby...

lemoni86
24. jún 2014

testik z dnesneho rana ten na spodu... je to iny test... trosku tmavsia je ciarka

vafinka
24. jún 2014

@lemoni86 podla mna by si mala lezat, nie je to sranda, hm?a nechodit do pace

tinkatinulka
autor
24. jún 2014

@vafinka tiež si myslím

blcha76
24. jún 2014

@lemoni86 Ja tiež chodím do práce a tiež robím za počítačom. Na PN-ku by som šla iba ak by ma prinútili vážne zdravotné problémy. Inak dnes mi potvrdili výsledok z rannej krvičky - poztitívne a HCG 313 🙂 . V piatok by som mala ísť ešte raz na krv, ale pôjdem asi až v pondelok.

lemoni86
24. jún 2014

@blcha76 a spinis?ci u teba je to ok?

lemoni86
24. jún 2014

@vafinka,@tinkatinulkababy ste ma presvedcili..asi istanem doma..do konca tyzdna zatial...v praci to bolo kus take o nicom, nejak ma tlacili rifle, tahalo ma po stranach brucha a celkovo som bola taka nespokojna, aj som si mala chut sem tam polezat..stale spinim tak hnedo az hnedocerveno...a k tomu sa este pridalo bolest brucha ako v crevach...teraz oddychujem doma, dala som si este jeden utros dnu pre iatotu a aj magnezko

tinkatinulka
autor
24. jún 2014

@lemoni86 snaž sa udržiavat rovnaky pocet utrogestanu aby ti nekakala hladina progesteronu pri spineni min 2-2-2 to je dost bezna davka a hlavne ležat a pit citronovu vodu a magnezium tiež pomaha