Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lemoni86 ziaden stres len si tym ublizis pekne vegetuj pi citronovu vodu e nemysli na zle.
Och baby,to je ako narokom...v piatok sa im vraj pokazil stroj. vysledky az na obed
@lemoni86 tak to je sila u moje dr mam vysledky do 3 hodin.
@tinkatinulka ahoj bola som na gynde pri dokini... sa ma pytala ze ci ten estrimax mam este brat.. ze sa mam dokiho spytat v care .. za polhodky volam o tie vysledky.. mozno fakt to budem musiet vysadit
no bodaj by to slak trafil... az o druhej budu vysledky... joooj som nedockava jak peeess 😠 😝
@lemoni86 no coooo??? už vies??
baby... ja nechapem ale sa tam nemozem dovolat... nedostupni su bozeee... toto neni normalne asi 😠 😠 😠
@lemoni86 toto je ako posledný diel Izabelly
konecne baby som sa dovolala... je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀
toto ze mi nevedel povedat... tiez nechapem... zajtra mu mam zavolat a mi povie 😒 ... ale je to tam fuuuuuuu mozem pokojne spat... uz len nech je vsetko v poriadku
@lemoni86 nototo je ale neschopny labak..ale hlavne že to tam je pytaj sa na cislo a pojdes na kontrolny odber alebo až na sono??
@tinkatinulka idem na kontrolny odber v piatok ... budem este testovat nech vidim ze stupa.. lebo by som to asi nevydrzala 😕 😀 ... ale uz dufam ze nebudem cakat ako idiot zasa
babz ja chodim normalne do roboty 😕 nestaci ze budem v klude sediet? pracujem za pocitacom... nebudem aspon na to tolko mysliet 😒 ... aj ked stale spinim ale to len fakt malicko takeho hnedasteho vytoku, furt zo mna daco ide lebo aj ten utros vkladam vecer... aj brusko pobolieva, ale to take pnutie len.. no neviem baby...
@vafinka tiež si myslím
@vafinka,@tinkatinulkababy ste ma presvedcili..asi istanem doma..do konca tyzdna zatial...v praci to bolo kus take o nicom, nejak ma tlacili rifle, tahalo ma po stranach brucha a celkovo som bola taka nespokojna, aj som si mala chut sem tam polezat..stale spinim tak hnedo az hnedocerveno...a k tomu sa este pridalo bolest brucha ako v crevach...teraz oddychujem doma, dala som si este jeden utros dnu pre iatotu a aj magnezko
@lemoni86 snaž sa udržiavat rovnaky pocet utrogestanu aby ti nekakala hladina progesteronu pri spineni min 2-2-2 to je dost bezna davka a hlavne ležat a pit citronovu vodu a magnezium tiež pomaha

@lemoni86 klidanko... nasad si estrimax... ber lieky podla odporucania. Drz sa.