icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka tak to ti verim, ja mna to zajtra caka, ked idem do mesta, a som zvedava,ze kde ja pri nemocke zaparkujem

olivia31
22. jan 2013

@vafinka momentálne som dojedla mäso a cuscus mňam idem ešte žehliť ešte mi niečo ostalo tak to chcem dokončiť som sama manžel je ešte v práci takže tak.....a dnešní deň v celku v pohode bola som cez obed u zubára a prežila som 😀 ........

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka no jasne pichalo ma stale v podbrusku, dr. mi vysvetloval že to je oki..

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 aj, ha, ja som mala hroznu chut na chleba s maslom a cibulou, no ked musis , tak musis, veddd pridi na to zehlenie, este ta to u mna caka 😀 😀 😀 , ja viem, ze si kamoska 😀 😀 😀

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka 😲 , fakt?? no nestras, zajtra dam vediet po druhej, skor doma nebudem. ale ak tam budu, mam mrtvicu istu, po 3 rokoch , zeby??? chiiii, neveriiiim

olivia31
22. jan 2013

@vafinka no aj moja kamoška mala takéto príznaky všetko ju bolelo a nakoniec bola tehuľka tak držím palec 😀 a ine ako dve koľajničky nečakaj tuj tuj tuj

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka no buuudem cakat ako na ihlach, ja idem zajtra na kontrolu srdiecka a po prístroj na meranie

olivia31
22. jan 2013

@vafinka Vieš čo že si to Ty tak pošli adresu a dojdem 😀 a si zlatá že si to ponechala pre mňa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 neviem neveim, ale ked som nedostala po dufiku po 4 dnoch mrchanu, tak zeby????

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 ja ta beriem za slovo. tyzden neozehlim, potom ta zavolam 😀 😀 😀 😀 ,

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka aj aj som to mala mat na to srdiecko, ja mam na nom tachykardiu, ale inac som oki len niekedy to nezvladam, ked mi pride zle, a je to hnusneeeeeee

olivia31
22. jan 2013

@vafinka Ok platí a na cene sa dohodneme beriem na hodinu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

olivia31
22. jan 2013

@vafinka Vieš čo zázraky sa dejú treba veriť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 😲 😲 😲 😲 to fakt,?? ja som chuda nezamestnane, platim vajcami 😀

olivia31
22. jan 2013

@vafinka Ok že so to Ty a bez práce tak to budeš mať grátis pozornosť odo mňa 😀

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 no este ze, inac by som uvazovala ze koniec priatelstva, 😀 😀 😀 😀

olivia31
22. jan 2013

@tinkatinulka Ahoj čo je to ten kľak ? Som to čítala ale netuším o čom ste točili......

olivia31
22. jan 2013

@vafinka Ale no pre takú maličkosť .....a inak teraz sa ako cítiš ešte máš chuť na tú cibuľu ??? 😲 😲 😲 😲

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 klak je kopec, medzi rajcom a nitrianskym rudnom, je to tam divocina, aj pri kremnici je tiez nieco tam take divoke, len som zabudla ako sa to tam vola, je to tam sama prudka zakruta, a prudke. ja som oki, cibulu som zmastila celu, tak som spokojna a zaliala kafcom, 😀 😀 😀 😀

olivia31
22. jan 2013

@vafinka jasné už som múdrejšia teraz ja Kremnické Bane sa to volá chodievam tadiaľ do Martina ...a tá káva a cibuľa to je ale kombinace 😨

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 no co, ja za to nemozem, ale to bola mnamuska

olivia31
22. jan 2013

@vafinka no to o niečom svedčí , že by 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 ja mam besne chute furt, a co mam naj sam radsej je baranie rohy namacane v tatarke 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
22. jan 2013

@vafinka no to to je ešte horšie ako tá cibuľa a káva fuj fuj fuj idem niečo porobkať a potom sa ešte ozvem okolo 20. 00

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 ok,budem sa tesittttt 😀 , skus, taka dobrota, mnaaaam

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

Baby aj ja chcem ozehlit..vafi drzim palcoky na testik

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka juj, sice uz ma boli riadne brusko, taaak neviem ci kupim ten test ci ne, no ja sa ozvem asi az zajtra. budeme mat odpojeny pc, tak zajtra dam vediet, takk ppppaaaaaa

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

Kocky moje amh je 5,34 co je supper,tvorim vajka ako 20tka.

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka ahoj, no ja som uz domka, internista ma zas zdzubal ako kona, lebo mam strasne malo hematokrytu tak ako vzdy, teda no coooo., ved ja robim, co mozem, a ten testik som si ani nekupila, pretoze uz ako som sla do nemocky uz som trosku spinila, tak to nema vyznam. a tvoja amh supis, to ja sa bojim si dat spravit. 😀

mili78
23. jan 2013

babule caute...uz vam dosla cervena armada?? mne furt nic, uz 5 den meska 😠 😠 😠