Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka no jasne pichalo ma stale v podbrusku, dr. mi vysvetloval že to je oki..
@tinkatinulka 😲 , fakt?? no nestras, zajtra dam vediet po druhej, skor doma nebudem. ale ak tam budu, mam mrtvicu istu, po 3 rokoch , zeby??? chiiii, neveriiiim
@vafinka no buuudem cakat ako na ihlach, ja idem zajtra na kontrolu srdiecka a po prístroj na meranie
@tinkatinulka aj aj som to mala mat na to srdiecko, ja mam na nom tachykardiu, ale inac som oki len niekedy to nezvladam, ked mi pride zle, a je to hnusneeeeeee
@tinkatinulka Ahoj čo je to ten kľak ? Som to čítala ale netuším o čom ste točili......
@olivia31 klak je kopec, medzi rajcom a nitrianskym rudnom, je to tam divocina, aj pri kremnici je tiez nieco tam take divoke, len som zabudla ako sa to tam vola, je to tam sama prudka zakruta, a prudke. ja som oki, cibulu som zmastila celu, tak som spokojna a zaliala kafcom, 😀 😀 😀 😀
Baby aj ja chcem ozehlit..vafi drzim palcoky na testik
@tinkatinulka juj, sice uz ma boli riadne brusko, taaak neviem ci kupim ten test ci ne, no ja sa ozvem asi az zajtra. budeme mat odpojeny pc, tak zajtra dam vediet, takk ppppaaaaaa
Kocky moje amh je 5,34 co je supper,tvorim vajka ako 20tka.
@tinkatinulka ahoj, no ja som uz domka, internista ma zas zdzubal ako kona, lebo mam strasne malo hematokrytu tak ako vzdy, teda no coooo., ved ja robim, co mozem, a ten testik som si ani nekupila, pretoze uz ako som sla do nemocky uz som trosku spinila, tak to nema vyznam. a tvoja amh supis, to ja sa bojim si dat spravit. 😀
babule caute...uz vam dosla cervena armada?? mne furt nic, uz 5 den meska 😠 😠 😠

@tinkatinulka tak to ti verim, ja mna to zajtra caka, ked idem do mesta, a som zvedava,ze kde ja pri nemocke zaparkujem