Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 liecim ako sa da,antibiotika som nechcela ale uz Len suchy kasel postal,este kilo citronov dam a Budem doma v teplucku.
@tinkatinulka vieš čo či sa liečiš s antibiotikami alebo bez máš to za jedno ja som bola teraz chorá pred tromi týždňami a ešte stále ma dráždi na kašeľ stále sa mi ešte čistia priedušky tak len pekne sa nadopuj vitamínmi a budeš fit a nech ťa manžel zahreje najlepšie je telo na telo 😀 😀 😀
Ja som uz nakazila celu rodinu,dodrzujem pitny rezim Cajon a drahy vari vinko
caute babule 🙂
@olivia31 ...tak vitaj Oli. Dufam, ze si si aspon uchlupovala cajik z rumom, aby si neprechladla 🙂
@vafinka ...Vafi to vazne dosla? svina jedna :( a ja uz uplne, ze si v tom...ach jo 😖
@tinkatinulka ....jej Tinus ty uz buduci tyzden zacinas so stimulkou?
@olivia31
@tinkatinulka
@mili78 dsola veru zmrdica jedna , ale to neva, nech mi to tam riadne presturaju od hlavy po patu a nech ide potom moje vajciko tam kam ma. ale ved ja som ani s tym neratala, ze by sa cosi udialo. nevaaaaaaaa a baby davam kazdej ulohu. najst rozumne miesto na stretko. dobre???
@tinkatinulka juj, neboj, prva odstartujes stafetu a my sa pomalicky popridavame 😀 😀 😀 a nezabudni ze mi mas poslat vajucho s dievcatkom, dobre??
Kočky kde ste? Ja ešte pod perinou tak Vás tu potichúčku občas kuknem, horucka sa nastastie nedostavila, sopliky už fuc a len hrdielko sitim..ale dva dni vegetu boli suuper, žiadna prááca parada. Tak kedy a kde to stretko? Ja budem použitelná asi až v marci, nakoko vo feb. mam plný kalendár 😉 romantické nájazdy na Moranu, este asi 4-5x a budeme traja 😀
Už došla mrcha všetkým?
@tinkatinulka Ahoj ja som tu ale včera sme boli preč tak dnes sme upratovali , varili, boli na chalupe porobiť poriadok a odhádzať sneh a teraz zasa začalo snežiť 😠 .......no až teraz vegetím a už idem len leňošiť 🙂 ...Ano už mame všetky menzes
@olivia31 no pekne kocky ste na mna nepockali my sme dnes mali akciu kto najde psa, sa nejak zase stratil..bol vo vedlajsej dedine pri suke..takz dorobeny bol chudak 🙂 sa naložil do auta a bol spokojný
@tinkatinulka Jaj však sa mu ani nečudujem že bol dorobený 😀 .....no my sme sa dohodli na tento týždeň 😀 😀 ......to ste sa teda nenudili 😉
@olivia31 no ti poviem..milacok vymrzov vonku a ja pekne motorizovane som psa za 5 min nasla..sak sa musim setrit 😀
@tinkatinulka No jasné nesmieš teraz behať po vonku len sa pekne šetri máš už aj lieky na stimulku ?
@olivia31 jasneeee už týžden komplett pripravena a kooopec utrogestanu kedže ho mienim vysadiť až v 12 tt 😀 😀 😀 No a ty teraz ako? zacnes 16 den stimulku?
@tinkatinulka Nie idem v piatok ešte na kontrolu k svojmu gynek. a počkám na ďalšiu menštruáciu a potom sa do toho pustím a ešte si dám u svojho obvoďaka urobiť preventívku
@olivia31 mas strach? Je to normalne,daj si spravit aj horm.profil nanovo.
@tinkatinulka no presne to mám v pláne chcem si dať urobiť aj hormonálny profil aj stery s krčka maternice a aj krvní obraz ......mam obavy chcem aby som bola v poriadku a až tak sa pustím .......prave davaju o spermiach na markize
@olivia31 kukala som a hlavne ma rozculuje ked to rozoberaju lusia co sa v tom vobec nevedia zorientovat.Ja som si tiež dala skontrolovať aj krv aj hormony aj alergie, stery su až tiež..negatívne 😉 mooc som sa tešila.ešte nedokrynolog spravý sono stítnej a už len vegetovat v teplucku 🙂
Kočky začína mi stískať ritku..za 3 dni ideme do toho a bojim bojim ☹
@tinkatinulka ahoj, no neboj, ved aj mne uz stisa, no ja sa idem pomojkat na dvor s lopatou a idem volat do tn, ze co povedia, kedy mam dosjt. no to stretko moze byt aj v marci , ja by som sa vcul bala ist cez kopce. a uz si fit?

Dneska mi to nejak srdiecko zohrialo,a hovorim si ze par dni zvladnem.@vafinka