icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka tinka neblazni, ved ja aj ja som clovek, chces aby mi tam pavucina narastla????

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka ten kocik je uzasny, juuuuuj uz nech sa v nom ta tvoja babika vozi 😀 😀 😀 😀

vafinka
14. feb 2013

tinkatinulka@ este mi vcul povedz ako ti ja ukazem mojho sampiona, ako to sem mam ja vlozit???

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka dole pod okienkom text ked pises mas zeleny krizik a vlozit foto tam klikni

vafinka
Odpoveď bola odstránená
vafinka
14. feb 2013

hura, konecne som na to dosla 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka uz ho tu massssss 😀

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka aha no krasne jeee

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@vafinka ja som zatazena na trojkolky ale tento je fesak, a modra na kociku je najkrajsia farba

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka ja ked som ho zbadala, no ze och a krochhhhhh, a myslim, ze by mohol byt aj pre dievca a j pre chlapca, i ked ja silno citim, ze budeme mat maleho vajciacika 😀 😀 😀 😀

mili78
14. feb 2013

baby nedavajte sem tie košíky, sak to ma deprimuje 😀 ja také ani nekukám, ja ho budem v ruksaku nosiť jako stará indiánska babička 😀

vafinka
14. feb 2013

@mili78 😀 😀 😀 😀 😀 neboj aj ty budes mat, ved do konca roka sme vsetky pupkane, sme si vraveli, no nie?????

kostickabonnie
14. feb 2013

@tinkatinulka ako je to s tým predným kolieskom? to sa dá aj zafixovať alebo sa to vrtí ako chce? Ja mám stále hlavu v smútku, lebo ja si myslím, že kočíky, čo nemajú fixné predné kolieska (či už jedno alebo dve) si budú v nerovnom teréne chodíť ako chcú ☹ a preto sa im vyhýbam ...a možno nerobím dobre

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@kostickabonnie da sa zaaretovat to predne koliesko na youtoube je kopu videii s tymto modelom ako sa sklada a ake vymozenosti ma..je to proste sampion pre nasu bublinku 🙂

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@mili78 mili ved aj ty budes mamina už tento rok budes mat bambulku v bruska tak žiadne depresie a len pozitívne myslenie 🙂

mili78
14. feb 2013

@tinkatinulka ... no já isto, pri mojom štastí 😢

vafinka
14. feb 2013

@mili78 no dobre, ktosi si tu furt koleduje od rana, hmmmmm, dostanes capanicu po zadku 😀

mili78
14. feb 2013

@vafinka 😀

vafinka
14. feb 2013

@mili78 😀 😀 😀 uz mas zadok nachystany???

kostickabonnie
14. feb 2013

@tinkatinulka a čo je to za značku?

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@mili78 presne ako pise vafi ty si koledujes..kedže sme 4 mušketierky tak sa pekne k nam pridas..dohodnute!

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@kostickabonnie peg perego gt3, model 2013

mili78
14. feb 2013

@vafinka ....mám, no pod 😀

@tinkatinulka ...ved ja sa velmi rada pridám, ale ci aj do ciela s vami dojdem, to pochybujem 😢

tinkatinulka
autor
14. feb 2013

@mili78 cica mne moja doktorka nadala ako decku, že nech zle myslienky a pochybnosti hodim za hlavu.50% uspechu je v hlave! lahko sa hovori tažko sa plnííí ale ja som asi blazon ale pomaha mysliet na to pekne, ver ja som už naplakala dosť a už iba 🙂 🙂 🙂

vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka
@mili78 presne tak baby, treba sa preladit na inu vlnu, nie na tu smutnu, a ozaj, metla oprasena, tak cakaj, za chvilku som tam 😀 😀 😀

mili78
14. feb 2013

no dobre, tak ja sa preladim, len mi zadajte presny kanal :D

vafinka
14. feb 2013

@mili78 tit tit titi, di di, 2

tinkatinulka
autor
Odpoveď bola odstránená
vafinka
14. feb 2013

@tinkatinulka ja si poprosim taku niaku krasnu ku tomu kociku, dobre?? inac, sikovne rucicky 😀

lenocka004
14. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte zufalky, ved vy ste vobec neni zufalky 🙂 Celkom mi dodavate optimizmus. Kiez by sa nam to vsetkym zadarilo a tie kociky sme zanedlho kupovali 🙂