icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
15. feb 2013

@tinkatinulka aha, no mac co teda robit, ja by som chcela aj povysavat, ale sa bojim aby som si neublizila. vrrrrr. ja som si uz nasla do chodby krasnu a aj do spalne. ochhh, co som sa pri naj nakrochkala. a ja trosku strikovat viem, ale nie moc. jedna kocka a to som ti uz pisala aku ma krasnu ciapku, aj jaaaaaa chcem taku este ju má aj v mojej oblubenej farbe, vrrrrrrrrr

lenocka004
15. feb 2013

@tinkatinulka Ahoj 🙂 pocula som ze Reprofit Brno je vraj najlepsie centrum. Tinka ty uz makas ako diva, ja zatial len oci rozlepujem. 🙂

@vafinka Ahoj, skus hodit inzerat na profesiu.sk.

vafinka
15. feb 2013

@lenocka004 aha, akoze, ked niekto vycapi inzerat, tak moju ziadost mu automaticky posle??

lenocka004
15. feb 2013

@vafinka Ked tam zavesis svoj zivotopis a myslim aj motivacny list tak si to budu pozerat zamestnavatelia a mozu ta potom oslovit.
Castejsie je ale ze skor ako ta oslovi nadejny zamestnavatel sa najdu na profesii pracovne ponuky o ktore by si mala zaujem (to o ake mas zaujem si tam navolis moze ich byt 10). Team profesie ti potom posiela stale ponuky volnych miest. Ty ak budes mat o nejake zaujem tak firmam posles tie tvoje dokumenty (stlacis tlacitko poslat zivotopis, a ono im to posle ten zivotopis co si tam zavesila) a oni ta potom kontaktuju a pozvu na pohovor. Ja som to tak urobila a za kratky cas som mala vela ponuk. To je asi najlahsi sposob ako si najst pracu co najrychlejsie 🙂 Drzm palce.

lenocka004
15. feb 2013

@vafinka A este som zabudla, este ma napada skus si dat inzerat do novin. Do nejakeho tyzdennika ktory cita vela ludi. Tak som si ja nasla kedysi moju prvu pracu 🙂

vafinka
15. feb 2013

@lenocka004 toho pracovneho agenta mam, a to mi aj chodia ponuky. kazdy den to 2 krat presmirujem, rano a poobede, takze viem rychlo zareagovat 😀

lenocka004
15. feb 2013

@vafinka No tak to je super, tak teraz len odpovedat na ponuky 🙂 Drzim palce, nech skoro nieco vyhras. A ako to chces riesit potom s otehotnenim ked vyhras konkurz? Lebo to tak vacsinou byva, ze ked zmenis pracu tak sa zrovna zadari 🙂

vafinka
15. feb 2013

@lenocka004 tak sa od radosti opijem 😀 😀 😀 😀 , no ja ti neviem, fakti, ale budeme stastni ak by to tak bolo. hmmm, vidis, ja som si tak potichunku dufala, ze naprv praca, dovca a z dovci 3 prideme, ale ak to bude tak ako ty vravis. ja sa ale vooooobec nenahnevammmmm

lenocka004
15. feb 2013

@vafinka No drzim ti palce 🙂 nech ti to vsetko povychadza v akomkolvek poradi a co najrychlejsie 🙂

vafinka
15. feb 2013

@lenocka004 ojoj, len ci tak to bude, to fakt neviem , prianie je jedna vec a realita druha vec 🙂

lenocka004
15. feb 2013

@vafinka Uvidime, ako to tam ti hore zariadia. Mozno poslu aj viac bocianov. 🙂

vafinka
15. feb 2013

@lenocka004 neblazni, ja chcem iba jedno mimico, ochhhhhh

lenocka004
15. feb 2013

@vafinka 🙂 ja by som brala aj dve, len nech su zdrave. To mas dve muchy jednou ranou.

vafinka
15. feb 2013

@lenocka004 uha, ja sa na to vobec nejak necitim ze na dve, ja osobne premyslam, iba naj jednym mimicom do zivota, nas doma surodencov bolo hodne, tak mam z toho taky strach aby som nemala deti zas ako maku. 😀

mili78
15. feb 2013

caute babenky...ja som sa teraz zobudila, hanba mi takto vstavat ked uz je slnko dávno hore :D asi ma štipla mucha ce-ce a mam spavu nemoc 😀

vafinka
15. feb 2013

@mili78 cooooooo??? no teda, ze ti hanba neni, ja uz statok pokrmeny, dve vajca dnes zatial boli, aj poprane, aj aj neviem co a ty takto??? hybaj hore gazdinkaaaaaa 😀 😀 😀 😀

kostickabonnie
15. feb 2013

@tinkatinulka tak ako???? čítam to tu hore-dole od včera a akosi som nenašla info, ako sa majú tvoje bambuľky, ...je všetko ok? myslím na teba 😉

tinkatinulka
autor
15. feb 2013

@kostickabonnie ahoj no niet sa moc cím chváliť, máme jedno embryjko a je trošku pomalšie, ked vidim cislo z centra tak sa až trasiem čo sa deje, zajtra rano budem vediet ako to s nim je.sme z toho smutní ale slzy nam nepomozu a ostana nam iba veriť že to bude bojovník.

kostickabonnie
15. feb 2013

@tinkatinulka nebojkaj, dobre dopadne, aj apolenka6 mala 3 vajka a oplodnilo sa len 1 a tehulkuje s nami julovkami 🙂 🙂 🙂 posielam ♥ pre šťastie

tinkatinulka
autor
15. feb 2013

@kostickabonnie dakujem moccc 😉

lenocka004
15. feb 2013

@vafinka No mas pravdu, niekedy jedno uplne staci. To vidim na mojich kamaratkach. Do mna by sa najskor dve asi ani nevosli. 🙂

lenocka004
15. feb 2013

@tinkatinulka Je sice jedno ale bude bojovnik najvacsi 🙂 Ty mas mat zajtra vklad?

vafinka
15. feb 2013

@lenocka004 ved to, ale uvidim co urobi priroda, co nam nadeli 😀

olivia31
15. feb 2013

@tinkatinulka Ahoj moja zlatá tak len sa pekne držte určite zabojuje nebojkaj myslím na teba hlavne žiadne slzy 😉 držím moc.

olivia31
15. feb 2013

@lenocka004 no keď ho chytíme tak ho pošlem ak bude ešte schopní doletieť.....chystáš sa aj Ty teraz na ivf niekedy ?

tinkatinulka
autor
15. feb 2013

@lenocka004 vklad mame dohodnuty na pondelok

olivia31
15. feb 2013

@tinkatinulka aj ja som ti písala aj včera a neozvala si sa ☹ no asi nemáš chuť viem čo prežívaš ja som to mala také iste len jedno jediné .... neboj určite to zvládne do pondelka.

lenocka004
15. feb 2013

@olivia31 Ahoj, ja som dnes treti den po KET , tak cakam na vysledok 🙂

lenocka004
15. feb 2013

@tinkatinulka Tak to sa mrnusik bude este dovtedy pekne delit. No a bude krasna blastocysta do pondelka.

tinkatinulka
autor
15. feb 2013

@olivia31 vcera mi bolo dost zle, a asi som prehliadla tvoju spravu, prepáč.Dakujem že na nás myslíš, zajtra bude rohodujúci den.bojim sa moc ale snažim sa zabavit hačkovaním..už som začala tcoju ružovú aj modru pre vafi 🙂