icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
16. feb 2013

@vafinka dohodnuteee

vafinka
16. feb 2013

@tinkatinulka ja radsej pozehlim kosele ako ostatne 😀, vrrr, idem cosi uparat, lae budem to tu sledovat jednym ockom, uz som aj na ritku pocvicila trosinku, ale vecer dam druhe kolo. kazdy den si budem pridavat po par opakovaniac naviac, ved v lete budem dracicaaaaaaa

tinkatinulka
autor
16. feb 2013

@vafinka no z teba bude nakoniec fitneska a buseš precvicovat v Telerane 🙂
ka idem upratovat skrinu, dlho soms a chystala vytriedit veci

olivia31
16. feb 2013

@tinkatinulka Keď som zbadala, tvoj príspevok tak som prestála dýchať Strašne sa teším ja som to vedela že je to bojovník držím palce naďalej. 😲

tinkatinulka
autor
16. feb 2013

@olivia31 dakujem moc este nename vyhrane ale štart do života to je a teraz ho dali so sera pekne sa vyhrievat v inkubatore a pondelok to bude sportovec, po ocinovi 😉

olivia31
16. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka dievčatá pripájam sa oprate a idem to povešať a šup do žehlenia 😀

olivia31
16. feb 2013

@tinkatinulka to je jasné no už je teraz riadny bojovník takže on to zvládne ja to u verím teším sa s vami potichúčky 😲

vafinka
16. feb 2013

@olivia31
@tinkatinulka baby so mna bud eeditka sipeky 😀 , ved ja iba tak po trosinkach, zatial tu zmenu citim iba na ritke, nabohol mi tam mini sval, 😀 , tak kto nebude posluchat, dostane s mojim zadkom 😀 , oliv aj ty chces pozehlit???

tinkatinulka
autor
16. feb 2013

@vafinka no dajte baby, mam dozehlene a žehlička je este žhava tak sup sup..idem teda upratovat..juj sa mi neceee

olivia31
16. feb 2013

@vafinka budem šťastná ako blcha keď prídeš aj niečo dobrého navarím mäso a zemiaky aj jahody som kúpila a dáme si šampanské spojíme príjemné z užitočným 😀

olivia31
16. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka dievčatá dnes sme nejaké rozbehnuté .....ja som sama tak musím to využiť v tedy najradšej riadim si tak najsamlepšie poriadim. 😀

vafinka
16. feb 2013

@olivia31 no ty koky, metlu startujem, uz bezimmm, ale domov pojdem asi po styr nozky 😀

vafinka
16. feb 2013

@olivia31 ved aj ja som sama doma, tak preto som tuuu. inak volala mi kamoska, a mozno budem mat robotu 😀 😀 😀

lenocka004
16. feb 2013

@vafinka Tak to je super. Dnes same dobre spravicky tu citam 🙂

lenocka004
16. feb 2013

@tinkatinulka Gratulujem, ja som vedela.ze to bude bojovnik. Drzim moc palce aj na pondelok, nech sa pekne uchyti 🙂

strapula27
16. feb 2013

@tinkatinulka to je dobra sprava,tesim sa🙂)) v pondelok uz bude v maminkinom brusku🙂)

kostickabonnie
16. feb 2013

@tinkatinulka je to bojovník....treba myslieť na to, aby zosilnel do pondelka, určite ma fajnovučke podmienky a potom pôjde do ešte lepších 🙂 🙂 🙂

olivia31
16. feb 2013

@vafinka No tak to je skvelá sprava tak tuj tuj nech ti to teda dobre dopadne držím palce. 😉 No kde si ako kukam tak kukám a nič žiadna metla nepristala. 😀

tinkatinulka
autor
16. feb 2013

Kočky dneska vypražaný syr, date si?Asi po 100 rokoch mame 😉

vafinka
16. feb 2013

@tinkatinulka ty brdo, len provokuj, mnáááám

vafinka
16. feb 2013

@olivia31 no pockaj, za chvilku som uz tam, musim pridat rychlost 😀

mili78
16. feb 2013

@tinkatinulka .... Tinus tak malinky bojuje dalej, to je uzasna sprava 🙂 tesim sa a velmi velmi mu drzim palceky 🙂

olivia31
16. feb 2013

@vafinka
@mili78
@vafinka
@lenocka004 Dievčatá tak kuchyňou sa mi prehnali kobylky a to čo som navarila je fuč tak to všetko teraz odznova varím jak divá mala som tu troch chlapov a ty mali teda apetít 😀 už mám aj teda na dnes dosť 😒 Vafi a čo je ty si asi letela iným smerom nezadala si dobré súradnice 😀

vafinka
16. feb 2013

@olivia31 ale ved som si omylom zaletela na havaj 😀 , och , mne je tak doma samej smutno. nic sa mi tu nechce, nudim sa tu ako pes

mili78
16. feb 2013

@olivia31 ... Oli no je ti to treba varit chutne, keby to bolo zlé, tak ti kopec zostane a nemusis varit znovu :D

vafinka
16. feb 2013

@mili78 tak tak, 😀 😀 😀

mili78
16. feb 2013

baby mu furt staviame to puzzle, uz mi z toho sibe...muža už volám puclík 😀 toto nam bol cert dlzen ciernobiely obraz

vafinka
16. feb 2013

@mili78 a aky to mas obrazok??

mili78
16. feb 2013

@vafinka .... volá sa to Čas obeda....takí chlapi sedia na konštrukcii nejakej stavby, dost znamy obrazok je to a sme sa docitali na nete, ze jeden z nich bol slovak 😅

vafinka
16. feb 2013

@mili78 aha, a nieco take ako na mrakodrape?? asi z 30 rokov?