icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka chuda moje, a do mrchy ta to bude boliet snad vsetko, vrrrr, este 12 dni sa trapit, 😠 😠 😠 😠 , no to si sialenec, ale o nic vacsi ako ja, ja stale kukam po nete kociky a aj po bazari. tak mam prehlad ako slak, a ten bebe car, ktoru druh??? su uzasne, a maju prenadherne vanicky, ale ta cena,,,,,,,, to je zas o inom ale aj kvalita je o inom, a videla si tam aj peg perego book? ze aky je nazivo??

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka ten tam nemali ☹

mili78
20. feb 2013

@tinkatinulka ....Tinus presla som par stran dozadu a precitala som si, ze nic ☹ je mi to luto...ale musime bojovat dalej, nic ine nam nezostava...drz sa moja

mili78
20. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka ....babule my ideme s muzom v piatok na tu repro imunologiu...tak dufam, ze nevyjdu nejake zle vysledky 😖 ktovie kolko sa bude cakat na ne

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@mili78 dakujem, snažím sa stále myslieť pozitívne..

vafinka
20. feb 2013

@mili78 ty betarka, a co nam ani tu nenapises?? isto zase smirujes, tak potichucky a nenapadne, ved sa neboj, nesmies si vobec pripustit, ze ti cosi najdu, si ako repa a hotovo 😀

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka no skoda, ja len tak, ze aky je nazivo, co vobec stoji za omrkkkkkk 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

ale čierna konštrukcia a tmavša riflovina
inak uuužasný je, nenašli sme chybu..vanička je priam gygavelka a krásne kolíše kočík, odpruženie, nafukovacie kopesa..

mili78
20. feb 2013

@vafinka .... Vafi no tentoraz ani nešmírujem, ti vravím, že sme furt puzzle skladali 😀 teraz som musela 10 stran prečítať, vy píšete jak českí žandári 😀 no ja som ako repa, ale hnilá a červivá 😀

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka waaaaaaaaaaaw, to je co za masicko?????? a ako sa vola ten model?? skoro mi okale vypadli, nadhera. a cena???

vafinka
20. feb 2013

@mili78 ty jedna, piseme ale my sme zandarky kocky a kocice 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka BEBECAR Kočárek Icon Evolution/Icon Evolution AT

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka cena od 13900 CK za set

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka ale je fakt krasny, nema chyby ale pre tie nase vyskohorske podmienky ma jednu chybu, tie male kolecka v predu. ale to je masicko, sa musi uzat. jo jo.

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka a to je kolko na nase??

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@mili78 my mame od vianoc v karbici a neodhodlali sme sa na 3000.

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka 556 €

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka ked prizmurim obe oci, tak oki, a je v tom aj sportova cast a autosedacka????? mne moj muzik dal rozpocet, ze max. 400eur na kocik, vrrrrr. ale ja urobim na neho ocicko a kupi mi pp 😀

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka ano 3 kombinacia..volis si tam kopu farieb, no moje GT 3 je stale tooop ale toto je dvojka 🙂

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka hmmm, super, mne sa velmi paci ten dorjan co som davala vtedy foto. to je taky asi prim za tu cenu, ale este mi aj ostane na pivo. ja keby som si mala zostavit rrebricek od jednotky az po to co je realne. tak to by bolo ze asi-1. inglesina-qutto, aspon si myslim ze sa to tak pise, 2. cam -dynamico.3-pp-book, 4. jane-ale model neviem ako sa vola. a potom nasleduje realita-1,dorjan, 2. espiro-enzo evo, 3. to com iblikne do oka za good cenu 😀 😀 😀 😀

mili78
20. feb 2013

@tinkatinulka ...nas to nejako chytilo teraz 🙂 ale v lete nas to urcite nebude bavit

vafinka
20. feb 2013

@mili78 my tu este len chytame tu besnotu, stepujeme tu okolo horucej kase, ze iba ak by nahodou sa cosi stalo, teda ze bocian by poslal bobka, tak nech sme nachystane 😀

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka tu inglesinu kupili teraz svagrovci, o tyzden rodia..som zvedava aky bude..mne pride moc tvrdý a skor do mesta, ved oni žiju v maxi meste

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka jaka besnota?

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka besnota- pisanie o vsem moznom, o mimi, a tak, som to myslela. podla mna a ,,je fajn, ze sa vieme o vsetkom bavit, aj o kocikoch,, aj ked to nas boli, treba o tom pisat, inak nas odvezu

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka myslis, ze sa neda ani trosku pohockat???? ci podvozok, je moc tuhy?

vafinka
20. feb 2013

neviem ako vy kocky, ale mne to velmi pomaha, ked satu mozem o vsetkom vypisat, hned je mi lepsie, 😀

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka praveze sa krasne hocka..ako stara klasika

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka aj mne..pretože naokolo same tehulky a deticky a oni to nechapu

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka jaj,az teraz som si poriadne precitala co pisala mili, aha, no trubka som. ale neva ,,,,,,, to som cela ja. ja sa rada porozpravam o vsetkom co ma zaujima. ale nerob si hlavu, my to to najprv preberieme z laickeho hladsika a potom neskor z praktickeho hladiska, palti??? 😀 😀 😀 😀 a ta inglesina je prenadherna ale jedine co mi na nej vadi, ze rukovat nie je spojena, a to je kamen urazu pre mna 😀 , ale inac masicko to je 😀