icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka tak vitaj v klube, budeme zatial dve, take postihnute 😀 , uvidime , ze kto sa prida. ved aj ty budes ta naj maminka 😀 , oki? a snivalo sa mi aj o tych kocikoch...........

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

už ma bolia prsty od strikovania..nie a nie dokoncit..potom dam foto

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka a co vcul strikujes?? ja to viem tak troska, ale strasne sa mi paci to, ked je na ciapke ten vzor pleteny co vyzera ako zapleteny cop, vies co myslim, ze?

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka jasne viem co myslis..ja tie štrikujem len ako zaciatocnik, ked som bola mala tak som to vedela..teraz obnovujem zabudnute..robim capisu.

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka juj, ved ja tak isto, moja segra ked bola mladsia, tak strikovala ako besna, milovala som to, ked sme mali doma kila vlny a bavlniek, goraliek, latok, a ja som sedavala pri nej a snazila sa strikovat, cosi sa aj podarilo, babika mala vestu ustirkovanu. 😀 , a aj ciapku. to som mala cca 10rokov. a pravda, sila som barbina nespocetne mnozstva veci, od svadobnych siat az po paplony. to boli krasne casy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka mam pocit ze sme až nezdravo podobne..toto iste sme mali doma aj my..ja som ale šila ak mackam na dvore obleky 🙂

pflegerin
21. feb 2013

Dievčata prosim Vás,ked sa chcem dať umelo oplodniť a priateľ ma vazektomiu,preplati take niečo poisťovna?DAKUJEM PEKNE.

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

kuk hotovo

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka nadherna, ja z teba umrem, krasne 😀 😀 😀 😀 😀 , aj men sa zda, ze sme si moc podobne 😀 😀 😀 , ze mi to je divne, ved aj sa ani moc nepodobam na moje sestry 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
21. feb 2013

@pflegerin ja si myslim ze aj ano, bo ak je to indikacia pre ivf, tak ano.

pflegerin
21. feb 2013

@vafinka ,Dakujem Ti pekne,nevyznam sa v tom,tak preto som sem napisala.Len dufam,ze to tak bude,lebo to nie je diagnoza,ale blbe rozhodnutie môjho priatela. 😒

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@pflegerin ak je u teba jeden s dovodov neplodnosti poistovna to ma v podmienkach-každá inak.tak by to nemal byt problem.pravdepodobne bude odber MESE TESE spermii..

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka ja mam iba jednu sestru a tiež sa moc nepodobame..teda ako sme starsie tak už aj hej ale ako decka nie

pflegerin
21. feb 2013

@tinkatinulka ,aj v tom pripade,ak si to sam zapričinil,že nemôže mat už deti?

vafinka
21. feb 2013

@pflegerin vassektomia je to, ze sa dal dobrovolne sterilizovat? dobre chapem?

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka ja mam 3, vsetky modoroke bloncky a len ja ako vydriduch uplne iny aj povahovo. tak hmmmmmmm

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@pflegerin asi je dolezite zistiť či sa ten zakrok da este zvratit..viem že žena čo podstupi dobrovolne potrat už na umele hradene poistovnu nema narok..

pflegerin
21. feb 2013

@vafinka .,,ano,dobre to chapeš,preto velmi neverim,že by to poisťovna preplatila,lebo to bolo jeho rozhodnutie.

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka tak ty si z velkej rodiny..to musia byt rodinne oslavy

pflegerin
21. feb 2013

@tinkatinulka ,,vidiš a preto si myslim,že ani takyto pripad poisťovna asi nepreplati,lebo to bolo jeho rozhodnutie.

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@pflegerin ale pokial to nebude v sprave pre poistovnu uvedeneee..ale dovod musi byt u teba-endometrioza, PCO, odstranene vajcovody a take podobne..

pflegerin
21. feb 2013

@tinkatinulka,,, Dakujem Ti veľmi pekne za radu,to by ma nenapadlo. 😀

vafinka
21. feb 2013

@pflegerin no je to na dohode teba a lekara. ale ale treba vyzistit, co prezistuje zase poistovna, aby ste sa nedostali zbytocne do uzkych 😒 😒 😒 😒

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka velkej ale nefunkcnej, bohuzial, u nas je problemov viac nez dost. ale za to moze iba nas rodic, ale to je na dlhoooooooooooooooooo

pflegerin
21. feb 2013

@vafinka ,,dakujem,,budem si to musieť všeko zistiť 😉

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka tinus, ja by som chcela takuto ciapku, ale v tmavsie cyklamneovej, a v ciernej a kt omu aj dajaky salik, a bez toho kvietku, keby som vedela to spravit, tka si taku spravim.

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka to je jednoducheee

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka preteba ano, ale pre mna nie,

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka sak nastuduj youtoube 😀

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka diky brona, mas to u mna. 😀 , ale mam obavu, ze na toto su moje ruky obe lave 😀 😀 😀 😀