Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ahoooj, no co dari sa ???? a co porabas? u nas chčiju tie biele lajna, vrrrrrrr
@vafinka sedím na gynde,krvicku brát.a šup do mesta na vlny a nákupy.capica hotová,len velkostou tak na babiku.ale odfotim vzor.
@tinkatinulka sikulka, som hrozne zvedava, ides na hp?? ci stitku?? drzim palcoky, nech su vysledky dobre, ved aj budu, a rovno sa capni, ak si myslis, ze ti cosi najdu, nenajdu. rozumies??? lebo ty by si sa zacala zas deptat. 😀 😀 😀 😀
@vafinka štítku kontrola kazdomesacna.Hihi neboj.
@tinkatinulka no ved preto, inaccccc.......... by som ta vycapala, ako hada. vcera som skusala na rotopede, ale iba trosinka, vrrr, moc sa nedalo ale dnes skusim zas, ze co to da, ostatne cviky co som cvicila som na ritku ako tak rozcvicila. ale este ten rotopedddddddd, keby ma to bruso furt nebolelo. bolo by lepsie 😀 😀 😀 a co dnes pojdes robkat? ja asi poobede do mesta na nakup, ale este sa uvidi, inak kolacik upeceny, obyc lekvarovy s cokoladovou polevou 😀 😀 😀 😀
tak babulky, oficialne potvrdenie negativneho testu aj z krvi, HCG 11.6:-( takze idem vysadit lieky,cakam na mrchu a sup priprava na KET🙂)
@strapula27 uj ha, to ma mrzi, ale naubduce to isto vyjde 😀 😀 😀 😀
@strapula27 to ma mrzi..je to malo..ale niečo sa tam dialo tak neboj KETko bude uspesne..tvoje telo je už pripravené na HCGcko a o to to bude lahšie.
@vafinka ja som prave dobehla z mesta ubehana ako kon po obchodoch ani do roboty sa mi moc nechce ale kupila som si bavnky tak neviem neviem
@tinkatinulka tak dufam,akosi prestavam mat doveru v toto cele☹
@strapula27 ja som na tom bola podobne pred par dnami..ci to ma zmysle a podobne, vcera som pri spravach zacala revať a skoncila som okolo 22.00 a nedalo sa zastavit..ale ulavilo sa mi a viem že toto bude posledné IVFko lebo bude uspesne a hotovo.proste inu možnosž nepripustam.
@tinkatinulka tak urcite aj my vyskusame este KET-ka, je ta 5 zmrazenych a potom uvidime,ale na 90 percent sme rozhodnuti uz potom nepokracovat..
@strapula27 to znemena ze mate na 3 KETka?a co potom?adopcia?nahradna matka?
@tinkatinulka nic, nechame to uplne tak..viac uz nebudeme trapit osud a ani samych seba🙂) vzdy sme chceli cestovat, sice s detmi,takto budeme musiet len samy a mozno sa nam na nejakej dovolenke pritrafi aj normalne🙂)
@strapula27 a predchadzajuce pokusy ako postupovali?tu na SR..
@tinkatinulka vkladali sa len 4 bunkove a zmrazene neboli
@strapula27 to si mala jeden pokus bez PK? nas prvý bol 10 bunkový na tretí den ale neudržal sa ☹, mrazaky ziadne
ale tarz si mala super vajka tak neboj jedno sa urcite chytí..a teraz chces vkladat zase dve?
@tinkatinulka ano jeden bez PK a to sme mali pocit,ze nam ich vkladali s tym ze vedeli ze su nekvalitne a nevydzia☹ preto som tak verila,ze tu to vyjde, ved o takych kvalitnych sme snivali a vidis☹ vobec neviem kolko ich mam vkladat,ci dve alebo jedno...dvakrat sme vkladali dve a ani jedno sa neuchytilo☹
@strapula27 my sme teraz mali jedno 5 bunkove ale po dohode s embryologyckou sme sa zhodli že nekvalitne nebudeme vkladat..ona povedala že min 6 bunkove treba vkladat..ale zas to je RF, tam s tebou jednaju na rovinu a nie ako na SR ako z teba vystiskat peniaze a pokusy hradene poistovnou.juj ja som dnes taka nažhavenéá na další pokus..juj, ešte musim pockat na krvne testy a v začiatku cyklu na sono či nahodou daka cysta a apríl je náš 🙂
@tinkatinulka ano, su tam uzasni a myslim,ze je dobre ze sa takto rozhodli..ja si pisem so Stelclom a zvazujeme co a ako spravit, lebo mi hovoril ze jednoducho sme mali len smolu☹
@strapula27 toto iste mi povedaxli vsetci doktori aj v nemocnici..bolo to niekde medzi zemou a nebom ..ci to dopadne dobre..ale treba veriť.
@tinkatinulka takze ideme este zabojovat a budeme verit,ze nam to tentokrat vyjde 😉 a aj ten hore k nam bude milostivy🙂
@strapula27 a idete hned tento dalsi cyklus?
@tinkatinulka ano,hned na buduci mesiac..dr hovoril,ze som nahormonovana a to je fajn,budu vacsie sance..
@strapula27 my sme vysadili vsetko na par dni aby sa telo spamatalo..musim sa pripraviť na tie maxi davky co ma cakaju..mam 30 x 75 jednotiek uff
@tinkatinulka to budu riadne davky☹
@strapula27 no co už na mna moc nezaberaju tak postupne pridavame, doktor sa aj boji aby som nemala OHSS a aby som nemala bolesti ale ja to zvladnem..hned mi vysvetloval čo potom nastane ked budem nafuknuta ako zaba..juj by sopm bola rada keby sme mali pri tychto davkach aspon 5 dozretých vajok

@vafinka no ani smiať sa nemôžem to ti teda žiadna sranda nebola.....už som fakt rada že to mám za sebou nikomu to neprajem .....ja už iba rodiť chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem aj teraz hneť 😲 aj dve naraz. ☹