Súťaž pre najmenších 🙂
Krásne ránko milé dievčatá. Pripravili sme si súťaž pre Vašich najmilovanejších: Pošlite nám do komentára kresbu Vašej ratolesti a my vyberieme troch, ktorým pošleme tohto krásneho macíka aj s balením ovocných čajíkov Jahoda Malina, ktoré obsahuje aj CD Dorotky z Fidorkova. Držíme palce a tešíme sa na kresby. Krásny deň 🙂

@marton_popradske 3r. syn ma velmi rad Dorotku z Fidorkova, najma pribeh o chorej Lilke, kde piju vase cajiky. Kresli velmi rad, jedna z poslednych kresieb je zralok z pyzamka.
@marton_popradske tak ja mam doma dvoch picassov 😂 jeden maluje vsade a na vsetko /cim dostanem dolu farbicky z LCD televizora?/ cistiace prostriedky ani alpa nezaberaju/ druhy len ked ma chut 😎
Joooj skoda, my este nevieme kreslit, ale keby taky plysak prisiel k nam na tyzden ked oslavujeme narodeniny 1 rocik tak to by nas veeeelmi potesilo 🙂
@marton_popradske Pre mňa najkrajšia kresba môjho 5,5 ročného syna. Túto kresbu mi odovzdal so slovami: Maminka, nakreslil som ťa, lebo si tá najlepšia mamička na svete" a mne aj slza vyšla, veľmi ma potešil a táto kresba má na poličke čestné miesto.

Krásna súťaž 🙂 naša Silvika kreslí zatial tak to..krásny večer prajeme 🙂