icon

Súťaž pre najmenších 🙂

marton_popradske
Moderátor
19. okt 2018

Krásne ránko milé dievčatá. Pripravili sme si súťaž pre Vašich najmilovanejších: Pošlite nám do komentára kresbu Vašej ratolesti a my vyberieme troch, ktorým pošleme tohto krásneho macíka aj s balením ovocných čajíkov Jahoda Malina, ktoré obsahuje aj CD Dorotky z Fidorkova. Držíme palce a tešíme sa na kresby. Krásny deň 🙂

Súťaž pre najmenších 🙂
maszkalovas
19. okt 2018

Krásna súťaž 🙂 naša Silvika kreslí zatial tak to..krásny večer prajeme 🙂

vladkulienka
19. okt 2018

Na obrazkoch su moje deticky, ktore sa kolobezkuju, a potom na dvoch obrazkoch pustaju sarkanov... Kreslila moja 4rocna Vladuska

jajamalka
19. okt 2018

Malá sestra a ešte menší brat. Aj s podpisom autorky. 😉

aghy
19. okt 2018

Uz aj na seba kresli 🙂

andrea0556
19. okt 2018

moja dcéra (5r.) zbožňuje levanduľu , aj čajík od vás s ňou 🙂

shilou
19. okt 2018

Vrchný obrázok je staršej dcérky, ktorá je milovníčka koníkov. Čajík deti milujú, už máme len ten 1 aktuálne :DD
Druhý obrázok je mladšej 3r dcérky. Fičí na fdorotke z fidorkova. Cez yotube stále pozerá.

erikaah
19. okt 2018

U nás mladý pán (21 mes.) najradšej čarbe fixkami všade inde, len nie na papier 😨🙂 Našťastie, väčšinou tie jeho abstraktné kresby ide umyť 🙂

hranolka22
19. okt 2018

My mame kresbami nasich 4 deti oblepeny cely byt 😀 maluju radi a myslim si,ze aj velmi pekne ❤️ najmensia este len "carbanice" ale skusa,uci sa od starsich 😍

motylikova
19. okt 2018

Takto nakreslila Margarétka obraz Nálada našej mačky:

senta_sofia
19. okt 2018

@marton_popradske 3r. syn ma velmi rad Dorotku z Fidorkova, najma pribeh o chorej Lilke, kde piju vase cajiky. Kresli velmi rad, jedna z poslednych kresieb je zralok z pyzamka.

katarina414
19. okt 2018

U nás je zatiaľ kreslenie len proces, výsledok nie je podstatný, ale tá radosť...o tom by malo byť umenie ;)

filiatko
19. okt 2018

Krasny vecer prajeme.Aj mi priklaname ruku k dielu😊8.rocny syn mi povedal:Mama nakreslim obrazok pre Lucku(jeho 2.rocna sestricka) aby vyhrala macika s cajom😁
Tak si sadol a kreslil😀Som velmi rada ze mysli i nanu,aj ked konkurencia je tu velka😉

baby213
20. okt 2018

@marton_popradske tak ja mam doma dvoch picassov 😂 jeden maluje vsade a na vsetko /cim dostanem dolu farbicky z LCD televizora?/ cistiace prostriedky ani alpa nezaberaju/ druhy len ked ma chut 😎

poleva
20. okt 2018

Najkrajší maliari -milujú cajiky

karolin2
20. okt 2018

Naša rodina očami našich dcér, 4-ročná nakreslila nášho ocko, majú veľmi blízky vzťah 7-ročná nakreslila našu celú rodinku.

jankaajanko
20. okt 2018

To kreslilo moje dievcatko krasne nie urcite by sa potesila aj mackovi a cdcku s canikom paa

erika770
20. okt 2018

Moja "veľká" 11-ročná slečna momentálne veľmi rada kreslí portréty,dnes dopoludnia nakreslila svoju kamošku s čajíkom Mistral....☺ani mladší brat sa nenechal zahanbiť a nakreslil svoje obľúbené postavičky z rozprávky Prasiatko Peppa🐷...želáme krásnu sobotu😙

evulienkaslx
20. okt 2018

v skolke robi Emka krasne vytvory, klobuk dole, pani ucitelkam

renatata
20. okt 2018

Kresba mojej Vanesky 🙂 inak ten cajik je velmy dobry ;)

suesue1983
20. okt 2018

Ľadová kráľovná

slavaf
20. okt 2018

Jesenné variácie...

martina374
20. okt 2018

Joooj skoda, my este nevieme kreslit, ale keby taky plysak prisiel k nam na tyzden ked oslavujeme narodeniny 1 rocik tak to by nas veeeelmi potesilo 🙂

curcuma
20. okt 2018

Dnešné dielko mojej 4 ročnej umelkyne 😄, nazvala ho pichliač na dvojke a ešte dodala, že dvojka plače, lebo ju pichliač pichol do hlavy 😂

anickai
21. okt 2018

Princezna a zla vila

benca
21. okt 2018

Ninka 6 rocna kreslila maminku

petawoman
21. okt 2018

Ked Vam syn po 5 rokoch nakresli ,,kraaaasneho,, pirata. A to dovtedy ani farbickou nechcel pohnúť 😁

jukov
21. okt 2018

Od dvojročného - Gumi macko (obľúbená pesnička), SpongeBob, Patrick (obľúbené postavičky z rozprávky)

ajino
21. okt 2018

@marton_popradske Pre mňa najkrajšia kresba môjho 5,5 ročného syna. Túto kresbu mi odovzdal so slovami: Maminka, nakreslil som ťa, lebo si tá najlepšia mamička na svete" a mne aj slza vyšla, veľmi ma potešil a táto kresba má na poličke čestné miesto.

skerinko
21. okt 2018

Tak toto je pre mňa naj kresba mojej osem ročnej dcéry.