icon

POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA

sisa_dm
Moderátor
14. apr 2018

Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂

revicka
14. apr 2018

Babylove, mali sme snáď všetky produkty. Skvelý pomer cena/kvalita

zuzana814
14. apr 2018

jednoznacne matovy a tea tree esencialny olej, perfektna cena a kvalita, pouzivam ich rozriedene v olivovom alebo kokosovom oleji aj vnutorne uz 3 roky,

zuzana814
14. apr 2018

pardon, este znacka das gesunde plus, ale aj ine vyzivove doplnky das gesunde plus 🙂

aleskandra
15. apr 2018

Za mňa Balea sprchové gély,..uzasne voňajú a sú za skvelú cenu!

simona_simi
15. apr 2018

@sisa_dm
Baby Love a Balea 🙂

hnedoocko0909
15. apr 2018

Babylove - super kvalita za dobru cenu 😉
A Denkmit - to iste. Som spokojna

lula313
15. apr 2018

Najlepsi je Denkmit a používame od nich praci prasok

lucy1727
15. apr 2018

Momentalne vdaka nasej malej dcerke je to znacka Babylove, ktora sa stala aj jej oblubenou 🙈😘

olivia89
15. apr 2018

Alverde,super kozmetika za dobru cenu

lulu1217
15. apr 2018

Babylove pre mimi a Denkmit pre nás, úžasné výrobky😊

zbt138
15. apr 2018

@sisa_dm Odkedy sa nám narodila dcérka,ona je stredobodom pozornosti a chceme jej dať len to najlepšie a preto rozhodne BABYLOVE! Aspoň raz do mesiaca sadneme do auta a utekáme do niektorej DM na blízku,aby sme zaobstarali malej,čo potrebuje. A síce sa pýtaš na naj,my máme aj 2 značky 😁 nedá mi nespomenúť dmBIO. Do 26 týždňa sa odporúča dať detickam ochutnať čo najviac chuti aby si zvykli. Keďže nie všetko varím,je super že zoženiem prikrmy s rôznymi prichutami 😊 malej samozrejme chutia,no neidem len o prikrmy. 🤞

efy
15. apr 2018

@sisa_dm ani som nemusela vela rozmyslat 😀 jednoznacne balea a babylove
Kvalita a cena 🔝

kaji1212
15. apr 2018

@sisa_dm Balea uplne vsetko od mydla po sampon 😊

nelamol
15. apr 2018

Spomeniem len tie najdôležitejšie 🙂
Babylove - najlepšie plienky na Slovensku
Prinzessin Sternenzauber - sprej na rozčesávanie vláskov na neposlušné kučery mojich dcér
Denkmit - tuhým žlčovým mydlom vyperiem všetko
Profissimo - vďaka mikrofázovej utierke na sklá mám zrkadlá a okná stále čisté

xlolax80
15. apr 2018

@sisa_dm najradsej mam znacku dm bio, pretoze su to kvalitne a cenovo dostupne potraviny. Kupujem od rastlinnych mliek, cez detske potraviny po kokosovy olej. Je naozaj z coho vyberat

jachin
15. apr 2018

Denkmit, hlavne kvôli tomu tam chodím, ale aj gesunde plus to hlavne vitamín c teraz cez zimu všetci užívame.

kikuskkka
15. apr 2018

Babylove 😊 bezkonkurenčne najlepšia značka 👌a to že sa teší celá rodina - aj detičky, aj mamina a tatova peňaženka 😊😁

monika_akinom
15. apr 2018

Jednoznacne Babylove, ziadna detska kozmetika a doplnky nam tak nesadli. Vsetko od plienok, cez prikrmy, flasky az po moj naj produkt- prebalovaciu tasku, s ktorou som velmi spokojna.

misinka0611
15. apr 2018

Babylove pre babatko a Denk MIT pre mňa. Babylove lebo mam rada svojho syna a Denk-MIT lebo rada upratujem a mam cistu domácnosť 😁

jajuska2021
15. apr 2018

najradsej mame BABYLOVE od plienok,vlhcenych utierok, cumliky, flasky az po mliecka. teraz cakame nasu tretiu princeznu a ako inak zavítali sme s mojimi pomocnickami na nakup plienociek a utierok. kazda vybrala cumlik- samozrejme vsetko babylove...
mojim pomocnikom v kuchyni su aj vyrobky DENKMIT vycistia vsetko ;)

nellita
15. apr 2018

Vsetku,ked dcerka bola malá Babylove,teraz Allnatura,Balea atd vsetky značky su dobre

kangaba
15. apr 2018

Jednoznacne Baby love

eamane
15. apr 2018

Babylove 🙂

keena
15. apr 2018

Pre syna babylove a pre mna balea. Super kvalitne znacky za super ceny. Nikdy ma nesklmali 🔝👍🏻👌🏻

gabriela16
15. apr 2018

@sisa_dm vsetky vyrobky od znacky Balea, vyborna kvalita, prijemna vona a super cena 👍😉

tutiynka
15. apr 2018

Baby love ..plienky ..mama radi tuto znacku lebo je podbna ako pampers

arwent
15. apr 2018

Manzelovi balea rad pre muzov, pre dceru princessin na vlasy a balea sprchac, avo najviac lubim kupovat v dm je vsetko od frosch

beruska88beruska
15. apr 2018

Balea- kvalita za rozumnú cenu

adulla_1
15. apr 2018

Babylove pre dcerku a Denkmit pre nasu domacnost 😉🍀

lienkaam16
15. apr 2018

Pre mna jednoznačne Alverde kozmetiku a Baby love používame pri malom úplne od začiatku a nie len pre cenu ale jedine babylove malému nevytvára suché miesta na pokožke. Kým sme na to prišli a našli kozmetiku baby love sucha pokožka nás trápila 4 mesiace. Od vtedy nič 🙂 takže super kavalita a cena k tomu to nebýva často :D