icon

Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS

nela_kvido
Moderátor
21. aug 2019

Celé to začalo v roku 2018. Na jeseň sa na vás z výkladov usmievali prvé chobotničky. A že ich teda bola hromada! Celkom to bolo 17 rôznych hier! To aby si z nich mohli spraviť zbierku naozaj všetky deťúrence. 👶👦👧

Tento rok sa Kvído postaral o ďalších 10 nových hier, nech nikomu hlavičky nezaháľajú.

Pozrite si ponuku hier na https://eshop.albi.sk/kvido/.
Skúste mi napísať, čo by vás doma potešilo a prečo. BUDÚ SA OPÄŤ ROZDÁVAŤ DARČEKY!
Vylosujem 3 z vás a pošlem im hru podľa komentára 🙂
Môžete písať do 22.8. do 12tej.

Výzva ukončená.

Hry sa povezú sem:

@sperka
@julka828
@gutusa1

Gratulujem 🙂

Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS
klauduska33
21. aug 2019

Pre nášho synčeka by sa hodili hádanky na cesty alebo obchod. Cestovanie by sme si spríjemnili hádankami a doma zabávali s obchodom.

mazura
21. aug 2019

Hádanky na cesty, lebo veľa cestujeme a je to teda náročné. Občas 🤦🏽‍♀️

ladyvi
21. aug 2019

Hadanky na cesty...povedacky na cesty...mame radi hry na rozvoj slovnej zasoby , tieto by sa hodili...

sedya
21. aug 2019

Nás by veľmi potešili "Hádanky na cesty - Malý detektív". Syn má 6 rokov a už sme vyskúšali "Povedačky na cesty" a "Moje prvé kvízy". Veľmi zaujímavé hry pre deti.

barbiers
21. aug 2019

Jednoznačne obchod - finančná gramotnosť od malička😉

anethka
21. aug 2019

Môjho synčeka by asi najviac potešila hra Pexeso pre bystré hlavičky Angličtina - predmety a činnosti. Je to krásna hra, pri ktorej sa dá zábavnou formou rozšíriť anglická slovná zásoba a zároveň si cibriť hlavičku logickým uvažovaním. S touto hrou by som sa s ním rada zabavila aj ja 🙂 ... a ešte posielam niečo pre šťastie 🍀

danusska
21. aug 2019

Potešil by nás Vejar plný kvizov 7+ nakoľko mám doma desaťročnú dcéru a šesťročného syna. Obaja sú veľmi zvedaví a hlavne syn má veľmi rád encyklopédie a zaujíma sa o nové veci.

keena
21. aug 2019

@nela_kvido obchod hra o nakupovani

curcuma
21. aug 2019

Vejár plný kvízov 5+ by som rada doma mala,
áno, práve ten by som si od Vás priala,
s obrázkovými kartičkami by som si rýchle poradila,
veľa toho sa z nich naučila,
stále sa pýtam, rozprávam,
som zvedavá a rada sa zabávam 🙂

monika420
22. aug 2019

Našu by potešili hádanky na cesty- zvieratá

mirkakerka
22. aug 2019

Pre moju dcéru Hadanky na cesty, keďže nastupujem o rok do školy... Mame už vejar plný kvizov a ten náš na našich cestách zabavil

miia
22. aug 2019

Vyskúšali sme vejar plný kvizov, dcéra(8rokov) sa s ním dobre vyhrala aj sama,preto by potesili všetky od 6+, mňa zaujalo teraz najnovšíe Íčka - slovenčina hravo,bola by to dobrá hra aj pomôcka ako sa naučiť kde sa píše i, y

hela_tn
22. aug 2019

Hádanky na cesty😉dcéra miluje hadanky

jullietlife
22. aug 2019

MOJE PRVÉ KVÍZY ZVIERATÁ nepochybujem o tom, že by to moju malú neriadenú strelu potešilo a najmä zabavilo <3 🙂

michalkam
22. aug 2019

💯% by potešili Povedacky na cesty 3-6 rokov. Máme doma trojročnú rapotačku, čo ústa nezavrie, kým nezaspí (a to ešte aj zo sna bude rozprávať 🙊😂) Je veľmi vnímavá a zvedavá, takže tieto aktivity by boli zásah do čierneho. Mňa veľmi zaujal aj Obchod, ten do budúcna určite kúpime 👍 zatiaľ je naň dcérka ešte malá. Naozaj veľký výber zaujímavých hier pre deti, ani som nevedela, lebo poznáme Kúzelné čítanie a aktívne už dáky ten piatok využívame a stále rozširujeme, no tieto hry v ponuke sú pre mňa príjemným prekvapením. Len tak ďalej a prajem veľa spokojných zákazníkov (malých aj veľkých) 👏👏👏

janka2812
22. aug 2019

@nela_kvido Nas by potesilo Rozpravkove divadlo,lebo deticky miluju rozpravky a aj doma si casto vyrabame postavicky a hrame sa s nimi divadielko 🙂

mrholilo
22. aug 2019

Nás doma by potešil vejár plný aktivít od 2+, drobec sa teší každej novej hre ;)

boubelka0021
22. aug 2019

Nasa uz 4r.dcera sa strasne rada hra na Obchod,takze urcite ten a pre syna Rychle slovicka...

charlotte4488
22. aug 2019

@nela_kvido moje dcérky by potešil veľmi závod farieb alebo z novej časti Kvido-Icka keďže to využijú v škole zachvilku 🙂

jachin
22. aug 2019

Hádanky na cesty, malý detektív. Veľa cestujeme dlhé trasy, takže toto by nás potešilo

nela_kvido
autorModerátor
22. aug 2019

@gradac Všetky súťaže aj zľavy budú uverejnené v tomto vlákne diskusií:
https://www.modrykonik.sk/forum/category/dni-s-...

ivana08
22. aug 2019

Mam dve deti, jednu predskolacku a jednu začínajúcu škôlkarku. Staršia ma doma mlady detektív, mladšia bystré hlavičky-zvieratá. Je ozaj veľa aj nových hier, ktoré by sa nám hodili, veľmi sa mi páčia tie školské. Aby mi to zaujalo obe tak by som vybrala divadlo, preteky farieb, pripadne obchod.
Ale isto mame dobre typy na narodeninové darčeky 😉

wladuska
22. aug 2019

@nela_kvido Nás by potešila hra Kvído - Íčka, Vejár plný kvízov 7+, Hádanky na cesty - Malý detektív, Kvído - Rýchle slovíčka Angličtina. S týmito hrami by sa zabavila nielen moja dcérka, ale aj mi rodičia. Využili by sme to doma pri hraní, ale aj pri dlhších cestách autom 🙂

jajamalka
22. aug 2019

často cestujeme vlakom, takže "Hádanky na cesty". To by zabavilo nášho škôlkára aj školáčku. 😍

zuzanajadeit
22. aug 2019

Hádanky na cesty Zvieratá alebo aj hocijaké pexeso. Vedeli by sme sa vyhrať so všetkými 😉

majinka851
22. aug 2019

Všetky sú super, ale nás baví najviac matika - tak rýchle čísla alebo obchod by veľmi potešili

greta123
22. aug 2019

Veľmi by ma potešilo Pexeso pre bystré hlavičky, darovala by som ho 5 ročnému synovcovi, ktorý je veľmi bystrý, všetko ho zaujíma, skutočne je ako stvorené pre jeho múdru hlavičku.🙂😍😲

gradac
22. aug 2019

Nás by potešilo divadlo a povedačky na cesty kvôli rozvoju reči.

nelka2121
22. aug 2019

Chceli by sme Povedacky na cesty 3+, kedze este nerozprava, a to ma 2 a pol roka, snad by mu to pomohlo rozviazat jazycek

mato9376svk
22. aug 2019

Najviac by nas potesila hra obchod hra o nakupovani a povedacky na cesty kedze dost cestujeme dakujem pekny den