icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
malena
8. jún 2020

Dobrý deň, tak nás by určite potešil Sitno, kde by sa moje dcérky do sytosti vykúpali, lebo zbožňujú vodu a keďže už dlho sú zavreté plavárne, tak im to chýbalo, teraz sa stále vypytujú, kde sa pôjdeme kúpať, a hotel Sitno som pozerala už predtým, len to je pre nás príliš finančné náročné ...Veľmi by sme sa potešili 🙂

saja0504
8. jún 2020

Dcéra by bola nadšená z pobytu so Spievankovom alebo s Fíhou 🙂 a chceli by sme ísť do Sitna

zuzka38
8. jún 2020

kedze mam deti 3,6,9 uz asi tematicke nie, skor letnu dovolenku ako vyplnenie prazdnin pre vsetkych troch v hoteli sitno, stiavnicke vrchy 🙂

oliviakatka
8. jún 2020

Ahoj, keďže so synčekom (2) obaja milujeme leto, ☀️🍦 a vodu, vybrali by sme si pobyt v hoteli Senec. Program 'Môj čas s mamičkou' by sme si vo dvojici určite parádne užili ❤️

jane1989
8. jún 2020

Za mňa určite letná dovolenka v hoteli Sitno.
Pobytovy balíček Čas pre rodinu vyzerá super.

nikanemo
8. jún 2020

Ja by som si vybrala hotel SITNO - máme to najbližšie, nemuseli by sme dlho cestovať keďže s dcérkou nám býva niekedy zle v aute. S našimi detičkami (Terezka, 5r. a Tomáško 4r.) by som túžila stráviť pobyt ČAS PRE RODINU, pretože ten názov to úplne vystihuje. Stačilo by nám sa potúlať v lese na nejakej peknej túre - to môj manžel a deťúrence majú zo všetkého najradšej 🙂. Stále by išli na nejakú túru, len toho času toľko nieje, preto by som im to zo srdca dopriala. Zažili by sme spoločné chvíle konečne aj viac ako len rýchly poldňový výlet 😊.

angela1989
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si letnú dovolenku v hoteli Atrium 🙂

lennulik1
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels ahoj Patka, my uz 4.leto po sebe ideme do Atrium hotela 🙂 zboznujeme to tam, a tento rok berieme aj babky a dedkov 🙂 Tatry a Atrium nam patria k sebe, a nechyba nam ani more 🙂 (jej to sa ryyymuje).
A rada by som skusila retro pobyt, s muzom mame retro veci radi 🥰
P.S.: pred Koronou co boli dni na MK s Trinity si mi pisala,ze sa v marci chystate s dcerkou do Tatier,ze dufas,ze bude sneh. Boli ste nakoniec? Stihli ste pred karantenou?
Drzim palce, nech sa nase vsetky slovenske hoteli zaplnia 😍

vonaruze
8. jún 2020

letnej dovolenke v stiavnickych vrchoch hotela sitno by som sa potesila 🙂

vikinkamarkusko
8. jún 2020

Nás by veľmi Potešila výhra a moje 4deti duplom a do hotela ktorého kolvek neboli sme ešte nikde a toto by bolo top pre nás kto kolvek výhra nech si užije na plno

jarka34
8. jún 2020

Radi by sme vyskúšali hotel Atrium v Tatrách.

lubenak
8. jún 2020

Tak my by sme si jednoznačne vybrali pobyt vo vašom hoteli Sitno a asi pobyt so Spievankovom.Môj 2 ročný drobec tu práve tancuje na pesničky od nich.A starší chlapci,8 ročné dvojičky, by sa vyšantili v bazénoch.Keď peniažky dovolia a vyberáme dovolenku,tak bez bazéna to nepripáda do úvahy.Mojím želaním je navštíviť Banskú Štiavnicu,ešte nikdy som tam nebola a váš hotel mi vychádza ako jediný vhodný pre našu rodinku😉.

patro1
8. jún 2020

Letna dovolenka v Hotel Atrium

adaam
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels
ahoj, ktorýkoľvek hotel v akomkoľvek termíne.
Lebo všetky sú super, ďakujem

patricia_trinityhotels
autorModerátor
8. jún 2020

@andreadca krásne gesto, držím palce v súťaži. No 5. ročný už by sa naozaj vedel zapojiť do všetkých aktivít s animátormi a cez zážitky v dobrom vybiť baterky 🙂 ... Senec pre aktívne deti dobrá voľba, je tam jazero aj aquapark a tá súkromná pláž pri jazere, čistý relax 😍

ciaciacia
8. jún 2020

Bola by to letná dovolenka v hoteli Atrium

letfenixa
8. jún 2020

Najviac by sme si užili pobyt v Sitne, a syna by potešil pobyt so Spievankovom.

vejapa76
8. jún 2020

My sme také vodné živly tak určite by sme si vybrali (teda v prípade výhry 😊) letnú dovolenku v hoteli Senec.

marissa129
8. jún 2020

Urcite by som vybrala pobyt s Fihou pre moju dcerku,ktora ju zboznuje 😊 mala som moznost navstivit hotel Sitno a rada by som sa tam vratila🙏❤😊

dia771
8. jún 2020

My sme boli zatiaľ v hoteli Atrium a Sitno, veľmi sa nám páčilo a aj nášmu synčekovi, takže chceli by sme chceli ísť tento krát do hotela Senec na rodinnú letnú dovolenku už s dvoma našimi chlapcami 😊♥️

matado
8. jún 2020

Veľmi rada by som si užila pobyt v holi Sitno s manželom a dcérskou, ktorá zbožňuje kamarátov z Trinity a veľmi radi navštevujeme Štiavnické vrchy je tam neskutočne krásna príroda ❤

kristina2708
8. jún 2020

Keby to bolo možné určite by sme volili hotel Átrium ❤️ hory sú srdcovka a spojenie s wellnes pobytom by bola úžasná dovolenka 😊 Dovolenkujrme vždy na Slovensku, je tu nádherne a pobyt v Tatrách je vždy najlepšia voľba 🥰

miricka77
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj.Momentalne cakam na nahradny termin v Sitne,nakolko kvoli korone bol zruseny povodny termin.Ale vybrala by som si ako vyhru Atrium v Smokovci,nech skusim aj tam a v zime,kvoli zmene.

liliput84
8. jún 2020

Ahoj. Prial by som si dovolenku v hoteli Atrium

kikuska555
8. jún 2020

Ahoooooj 😍 aka som rada ze trinity su spat.
My by sme urcite vyuzili Hotel Atrium Halloween pobyt ❤️❤️ sen mojej starsej a muzicka ❤️

maruskaw
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Ahoj. 🙂 My by sme si určite vybrali Hotel Atrium vo Vysokých Tatrách. Milujeme hory (aj v lete aj v zime) ⛰ a Tatry sú našou srdcovkou ❤. Z ponúkaných pobytov by sme si vybrali rekreačný pobyt cez leto: https://www.atriumhotel.sk/rekreacny-pobyt-leto... 🙂.

vandik11
8. jún 2020

Naši dvaja by sa určite potešili pobytu u Kopka v hoteli Sitno. A spojenie so Spievankovom by bolo neprekonateľné😉

petravelasova
8. jún 2020

Ahojte..rada by som sa išla pozriet sem http://www.hotelsitno.sk/ nakoľko moja veľmi dobrá kamarátka u vás bola a nevedela si to u vás vynachváliť😉😉👍👍po tejto karantene by padlo vhod niekam "utiecť"a poriadne sa vysantit.

silviamatuskova
8. jún 2020

Dobrý deň, vybrala by som si pobyt v hoteli Sitno. Páčia sa nám skôr tematické pobyty a určite by som šla na Halloween. Vzala by som môjho synovca, ktorý miluje túto tematiku a aspoň by troška s nami strávil čas ❤ 🍀