Ako dlho ste sa snažili o druhé bábo?
Ahojte, viem, že je individuálne, ale chcela by som vedieť, či ste mala niektorá pri druhom bábätku problém otehotnieť. Nám sa prvé podarilo na prvý krát a teraz si platím DNP, tak neviem, či sa spolahnúť na to, že zase hned otehotniem, alebo si dať radšej rezervu.
Malú dojčím , iba keď zaspáva a potom ešte raz - aj to len veľmi krátko - povedala by som, že to je len tak na upokojenie - nechce mi nič iné. Tak neviem ,,, dočítala som sa , že keď plne dojčím, tak je malá šanca otehotnieť, ale keď dojčím takto - taaak háádam ,,, no len dúfam,,,
@pastelka74 sme na tom skoro rovnako 😵
Ahojte. My sme sa o prvého snažili 2 roky, bolo to plno folikulometrií, laparoskopia, stovky liekov. Bolo som z toho unavená, prestala som chodiť k doktorovi, požiadala som Jonáša o výpočet a otehotnela som. Možno to bola náhoda, možno psychika,neviem. Teraz sa snažíme o druhé "len tak" bez všetkého, zatiaľ sa nám nepodarilo otehotnieť. Držme si palce.
ahojte my sme sa oprve snazili cca 1 mesiac a o druhe tiez chvalabohu vzdy to slo na prvy krat
@sisaha a co potom, ked niekto otehotnie pocas menzesu.....olebo tesne po.... ved ja vravim, ze som tomu tiez neverila......a treba si nieco o tom nastudovat.....o jeho metode.....a az potom odsudzovat....napr., niektore baby maju podla jeho vypoctov moznost splodit zdrave dieta iba jeden krat za rok.....
@jvlacchovicova ahoj, tak adresa je: Centrum Jonas, 94145 Maňa 16, tel.: 035/65 95 127. Podla mna staci zavolat, povedat, ze potebujes vypocet pre babo, vascinou to vybavuje jeho manzelka, nadiktujes adresu, oni ti poslu furmular. Ved sa spytaj, co ta zaujima, teta je zlata.
@dyba no ved aj my... prve bolo podla jonasa hned, neverila som mu... a podarilo sa....a otehotnela som potom 2x len nahodne, no obe som potratila....a teraz sa tiez tulkame iba vtedy, ked mame a uz nam z toho hrabe....lebo zatial nic....no mam aj nejake problemy....zle hladiny hormonov, tak si myslim, ze preto to nevychdza.
@adka12 ahoj, tak adresa je: Centrum Jonas, 94145 Maňa 16, tel.: 035/65 95 127. Podla mna staci zavolat, povedat, ze potebujes vypocet pre babo, vascinou to vybavuje jeho manzelka, nadiktujes adresu, oni ti poslu furmular. Ved sa spytaj, co ta zaujima, teta je zlata.
@manamani1 adresa je: Centrum Jonas, 94145 Maňa 16, tel.: 035/65 95 127
@jvlacchovicova Ďakujem 😉
niet za co, uz sa tu moj zlatusik blazni, tak si posielam odpovede sama sebe..... 🙂 🙂
@jvlacchovicova ale ked mas problemy s hladinou hormonov, tak by to podla tvojich reci s tym nemalo nijako suvisiet nie? Skus povedat nejakemu vystudovanemu lekarovi zaoberajuceho sa gynekologiou, ze na otehotnenie ma vplyv vypocet a nie hormonalny cyklus zeny...Vysmeje ta. Ked niekto otehotnie cez menzes, tak tiez ma zrejme vtedy ovulaciu... Cyklus zeny je nevyspytatelny a neuveritelne vela veci vplyva na funcnost vajecnikov a celeho reprodukcneho systemu. Nie datum narodenia.. K vypoctom sa uchyluju ludia, ktorí sa nevedia zmierit so skutocnostou, ze sa im nedari otehotniet..a ako sa hovori: "topiaci sa aj slamky chyta".
@jvlacchovicova dakujem 😉
Ahojte. Pri prvom sme sa snazili 2 roky, momentalńe sa snazime o druhe, tak to snad tak dlho nepotrva, je to uz vyse pol roka a nic. Ale nevzdavame to skusame a skusame, no uvidime. Inak s Inak som si dala poslat aj vypocet podla JOnasa a nic. Niekomu to vyjde inemu nemusi.
ja tomu vypoctu nejak moc nedoverujem baby ☹ ved staci mierne nachladnutie a uz sa ti vsetko posuva a meni..nam sa prve baby podarilo na prvy krat a teraz sa "snazime" 3 mesiace a zatial nic ale keby si mam robit ovulacne a sexovat len podla nejakej tabulky to musi byt ine psycho mne staci adrenalin ked cakam na vysledky teho testov ☹
@sisaha a ty mas potrebu sa tu s niekym hadat a za kazdu cenu si nieco dokazovat?
@jvlacchovicova nie, nemam tu potrebu, ale mam za potrebu poukazat, ze to nie je tak ako píšeš. Rovno sa môžeš uchýliť k vešticám...
no vidis...a zas utocis....
@happy8051 chcela by som sa spýtať 🙂 moja malá teraz z môjho mliečka zvracia - neviem prečo - môžem byť tehotná a mliečko má inú chuť / menštruáciu som nedostala 🙂))))) /
@mmaarriinnaa moja tiez zvracala z mlieka, ked som uz bola tehu, len som si este nebola ista....
@adka12 ahoj,no my sme sa snazili tri roky

@jvlacchovicova ahoj .my keď sme chceli prvé bábo, skúšala som veru všeličo. aj Jonáša. to teda ľutujem, lebo som zbytočne stratila rok. bola som taká namotaná, že sme sa túlili iba podľa kalendára, podľa mňa nezmyselného, lebo nám to často vychádzalo cez ms. ale vtedy by som uverila čomukoľvek. sestre to tiež cez Jonáša nevyšlo.
to moja skúsenosť. ale zas poznám ženu u nás, ktorá tvrdí, že otehu podľa neho. tak si teraz vyber 😀