Ako splodiť dievčatko
Ahojte, poradte nejaké babské recepty alebo čo vám pomohlo pri splodení dievčatka. Ďakujem pekne 🙂
@siss98 ja mam troch chlapcov a vsetci boli spolodeni na ovulaciu,alebo po ovulacii, po troch chlapcoch sa nam zadarilo dievcatko, aj ked neplanovane, po styku kt bol hned po menstruacii, myslim tym ze menstruacia trvala asi 4 dni a 2dni nato, teda asi ten 6 az 8 den cyklu, ovulaciu mavam na 12ty den.Inak si pamatam moju prababku a ta vzdy vravela,stara babska rada, dievca - pokusajte sa hned po menstruacii,chlapec- pred menstruaciou
@siss98 už to tu bolo spomenuté, Čínsky kalendár. Mne podľa toho vyšiel chlapec aj dievča. Ale kontrolovala som to až spätne. Takže v podstate tak trochu aj vec náhody. My sme chceli hlavne bábätko. Živé a zdravé 🙂
@ressankajanka mne podla tohto nevyslo ani jedno dieta a to mam 4
@adrika_77 A splodenie ste vedeli presne? 🙂 My teraz čakáme chlapčeka a sedí to. Ale určite som sa podľa toho neriadila a ani sa nebudem, našla som túto tabuľku až spätne 😀 Myslím, že každý má také pohlavie, ako to Ten hore určí 😉
@ressankajanka vzdy som presne vedela splodenie, inak tiez skor verim tomu, ze je to tak ako "to" malo byt 😀
@ressankajanka to nevychadza
@ressankajanka Mne tiež malý spätne nevyšiel 😀
@siss98 O to viac sa tým neriadiť 😝 Mne známa otehotnela Jonášovou metódou s vypočítaním chlapca a mala chlapca. Ale skôr to pripisujem náhodám 🙂 Psychológovia by na túto tému vedeli svoje.
My sme obe baby splodili pocas ovulacie. Priroda robi svoje. Nema zmysel sa jej do toho miesat.
@siss98 je mozne ze to nerobis dobre. skoda keby nejake video ti mozem ukazat. skus to zajtra , pokyvaj hore dole 3x a zastav nad dlanou. nehaj to kyvat. potom daj prsten prec na chvilu od dlane a znovu 3x hore dole a zastan. a tak dokola 😊 rata to aj potraty. nuz neviem preco raz 6x potom 4x. musis daco zle robkat
@lovasovaandrea61 ja netvrdím, že je to zaručený recept, len píšem ako sa podarilo nám 🙂 nám bolo jedno či to bude chlapec alebo dievčatko, kedže je to prvé bábätko 🙂
@siss98 ale on nema zastat.ten prsten. nechapeme sa asi. ty ho mas len pokyvat hore dole 3x a zastat s prstenom nad dlanou.a on sa rozkyve a bude sa kyvat dlho a ty ho das prec z dlane. a postup opat zopakujes .a bude sa ti opat kyvat alebo kruzit dlho dlho. potom das prsten zase prec z dlane ,a zase das nad dlan 3x hore dole a cakas a prestane sa hybat ak mas mat len dve deti. nechapes asi postup,robis to zle. skoda ze neviem video natocit
ahaaa a on ma zastat sam a potom sa zas sam rozkyvat? čize ak spravne chapem 3x hore dole pokyvat nad dlanou pockat kjym zastane a kym sa opet sam nerozkyve ked sa rozkyva viem čo bude dat ho preč z dlane a zas to iste az kym vobec nebude sa hybat? Ak by si vedela to video natočiť a poslať mi ho na email alebo facebook to by bolo fajn ak nechapem zas :D
Dcéra splodena v prvy den menstruacie(doobeda a poobede som uz krvacala) prve 3 mesiace som mala aj normálnu MS 🤔 a syn "robený " pred, počas i po ovulacii a zadarilo sa dlhých 7 mesiacoch... podľa kalendára mi ani jedenkrát nevyšla pravda 😎
Na tom castom sexe mozno nieco bude... my sme trtosili ako vevericky na dofce a vznikla Hanicka 😀 teraz sa smejem, ze som asi z ducha svateho otehotnela, no este nevieme co bude, uvidime asi az vo februari 🙂
Teraz som toto nasla: Legenda hovorí, že starí Mayovia určovali pohlavie dieťaťa podľa veku matky v dobe počatia a roku počatia. Ak sú obe čísla párne alebo nepárne, je to dievča. Ak je jedno číslo nepárne a druhé párne, je to chlapec. Mne moje prve dievca sedi, 2014 a mala som 28r, obe parne
@elizita Rok počatia sa berie ako súčet roku alebo posledným číslom roku?

@dadka_bb a keď mi to ani pri 6 dietati nestojí? 😀 ale vyšlo to prvýkrát sa kýval (máme chlapca) a druhýkrát krúžil aj 3x a 4x sa kýval 😀