Chcem dieťa ale partnera nie.
Ahojte. Možno je tu už veľa takýchto tém (nechce sa mi listovať a hľadať - som tu registrovaná pod iným nickom a normálne ho používam) 🙂 pre zachovanie anonymity....
Mám 30r. a nemám šťastie na dobrého partnera, tak som sa rozhodla, že chcem dieťa ale chlapa nie. Hodiny sa zastaviť nedajú a čakať je zbytočné.
Buď teraz alebo nikdy.
Prosím ako by ste to riešili vy ?
Osloviť konkrétneho vytypovaneho alebo náhodne alebo ??? Poraďte nejaké normálne riešenie.
Ďakujem za každú normálnu rozumnú slušnú odpoveď
@smutnaqueen nech uz je tvoja situacia akakolvek,treba sa zachovat cestne.nie ze s niekym otehotniem,on o tom nebude vediet atd.to su vazne podvody a mozu sa nepekne obratit proti tebe.skus sa vzit do koze toho chlapa.moj nazor je,ze mas este cca 10 rokov na najdenie chlapa a vytvorenie perspektivneho vztahu.ja radsej necham veci na zivot,co prinesie,ale chapem,ze niekto nie.v tom pripade je najkorektnejsie riesenie ist na kliniku a nechat sa oplodnit.v spanielsku a este v jednej krajine to robia aj ked nemas partnera.spanielsko je lacnejsie,stoji to cca 3000 euro.
Jaj!takze ty CHCES dieta.No nebolo by od veci spytat sa nejakej slobodnej mamicky nielen na aspekt financny a celkovo single starostlivosti o dieta,ale najma ako to citi dieta ked mu chyba jeden rodit.Lebo to je prirodzene.mama a otec a teraz nemyslim prirodzene pre nas dospelakov,ale pre deti a budu sa trapit ked im bude chybat jeden rodic.Takze rozmyslaj dobre.inak keby si mala 37-40,nepoviem.Ale dnes maju zeny bezne prve dieta po 30tke,takze by som to s tymi chlapmi az tak razne nebalila.
@smutnaqueen no uz ako sa to da riesit ked chces dieta hned a hototvo? Jedine najst si milenca, idealne zenateho, ktory od teba nebude nic chciet a ani byt v rodnom liste, ked s tym seknes najde si inu a nebude ta obhanat ako slobodny atd. A najdes ho kdekolvek, v praci, na nete, medzi kamaratmi, v bare, mozes ho ukradnut na chvilu kamoske... Na hlupu otazku, hlupa odpoved....
Nenechaj sa znechutit, normalnych chlapov je pramálo a dnes je 21. storočie 😉
Môžeš skúsiť:
- Kliniku napr. v španielsku, kde si necháš zamraziť vajíčka a potom máš viac času, niekoho stretnut. Kamoška to urobila, 2 odbery a už nemá stres, je veľmi spokojná
- Kliniku v Španielsku, Dansku alebo v JAR, co viem, a anonymneho darcu
- Mozes si nechat domov dorucit geneticky material anonymneho darcu a návod ako na to (dánske stránky), je to finančne dostupné
- môžes si nájsť nejakého dobrovolnika a ísť na to najtrivialnejsou metódou na svete
@smutnaqueen ak nechces alimenty tak si vrzni s hocikym. Par sudov pre dobre vyzivne by si prezila..su tu mamicky ktore sa sudili aj o 100e vyzivne na dve deti.
@smutnaqueen sorry, ale tak ty chces dieta, nechas sa akoze omylom nabuchat a tie rady, ze aby bol prachaty 🤦♀️ kriste to je na grc...to spravne chapem, ze by si bola este schopna behat za tym chudakom o vyzivne ? Ja som myslela, ze ked chces, tak otehotnies, ale buduceho otca( ktory by bol v nevedomosti o tomto plane) z toho vynechas a o dieta sa postaras sama...alebo dobrovolny darca...urcite sa daju taki chlapi najst...a slovo " dobry geneticky material" wtf? To tu mate vsetky jadrovych fyzikov a deti su nadpriemerne inteligentne ci ako?
Pocuj ked citam tie tvoje komenty prides mi ako totalny sebec.Len ja ja a ja.Chces dieta len na to,aby ti robilo spolocnost a naplnilo tvoj prazdny zivot zatrpknuty na chlapov.A opravim ta ty sebec,nie ty budes miest zodpovednost za dosledky svojho konania,ale to dieta.
@nini1010 zas ďalšia čo ma vôbec aleze vôbec nepozná a súdi ... !
@smutnaqueen Nepoznam,jasne ze nie,ale dokladne som si lrecitala vsetky tvoje vety a opakujem znova ze to je same nezrele trucovite "ja,ja,ja".Z kazdej tvojej vety nejde zufalstvo,ale zlost a zatrpknutost na chlapov a "ty proste chces" dieta aby ti toto prazdno v zivote zalepili.Nie si matka,takze figu mozes vediet ako to bude vnimat to dieta bez otca,ja som takze to viem velmi dobre.
@nini1010 s tebou sa ja viac nemám o čom baviť
@smutnaqueen Predpokladam ze si sa ofucala 🤣🤣🤣 no to ma "naozaj prekvapuje" po tych tvojich detinskych sebeckych komentaroch.Tak sa so mnou nerozpravaj 🤣🤣
@nini1010 nie neurazila som sa. Niekto taký ako ty ma uraziť nemôže 😛
@smutnaqueen mala som kolegyňu, ktorá tiež chcela iba dieťa, lebo nemala stastie na chlapov. A teda, neviem ako to vyriesila, ci umele alebo nahodne niekomu, lebo som potom odisla z tej roboty. Iba ked som ju videla s bruskom a jej dcera ma uz dnes 4 roky. Ci ma teraz dakeho chlapa neviem, ale ma uz aj druhe dieta😀
Dieta casto posuva od kamosky ku kamoske, alebo sa jej aj stara mama o nu starala. Kedze ma zivnost, isla hned do roboty.
Myslim si, ze zaklad je ci sa budes mať na koho obrátiť, ked ti bude treba pomoct.
Baby, spomenula som si počas čítania príspevku a diskusie na jeden film, v ktorom hrala Júlia Roberts. Tiež si nevedela nájsť vhodného partnera a nechala sa umelo oplodniť na nejakej klinike - keďže silou mocou chcela dieťa. Potom ako zistila, že je konečne tehotná, našla toho pravého. Taká romantická komédia. 😅😅😅 Neviete ako sa ten film vola? Neviem si spomenúť.
No ja ked toto citam, citim sa ako z inej planety..Moja rada, dat si inzerat na vsetky mozne zoznamky kde priamo opises akeho muza a za akym ucelom hladas,ze ti ide o dieťa.Urcite je plno muzov v podobnej situacii,chcu mat potomkov a neni s kym atd.Pokial vam nevyjde vztah,minimalne do toho pojdete s rovnakym umyslom a ostane vam dieta.Nebud prosim klamarka a zlodejka spermii, casom sa ti to vypomsti..
@amelia000 zase opatrne s tym detailnym planom ako nastavit rozkrok dobre vybranej zlatej bani.
Len aby ju ten cez katastralportal dosledne vytipovany zabezpeceny milenec s bytom a prosperujucou firmou cez svoje znamosti neobtiahol na sude o dieta.
Bude nakoniec ona platit vyzivne a bude bez decka. 🙂

@6mia6 veď to práve že ťahať sa po súdoch toho mám už dosť .... Asi sama a bez jeho peňazí