icon

Cítim sa hrozne, nedarí sa nám otehotnieť

beckynka07
25. júl 2018

Asi nic nove pod slnkom..strasne chceme babatko, ale nedari sa :( ako to, ze niekto po jednej noci nechtiac otehotnie a inym, ktore to chcu, to nejde? aj ked si sex uzivaju a vsetko...co tomu moze branit? ak je clovek zdravy...ja uz neviem

Strana
z2
arletty
27. júl 2018

No my zacali skusat 2 roky po prvej dcerke a stale nic, prve mesiace som na to myslela ale potom som to hodila za hlavu ze a co, raz to pride. Treba mi do roboty aspon na rok a potom sa uvidi. A co sa stalo, 3 roky po rodicovskej do prace a hned 1.mesiac v praci som otehotnela s druhou😁fakt je to o psychike. Prva sa nam tiez nedarila polroka a zdarila sa nam pred dovolenkou kedze som sa na nu tesila a asi aj psychika spravila svoje 🙂 tak nezuuufat🌺

junovedievca
27. júl 2018

@sandrita124 joj prave to je najhorsie ked na cl9veka sa to potom vsetko zosype.normalne funguje ale potom pride situacia ze stretava same tehotne alebo mamicky stazujuce sa na dieta a je to tu opät znova ta bezmocnost s tym cokolvek urobit.nikomu nezavidim,doprajem ale ten smutok proste pride

lucinecka25
1. aug 2018

@adulienka11 ja to najmenej čakám že otehotniem keď som vystresovaná 😀 a to vtedy fakt neotehotniem

z1984
4. aug 2018

My sa snažime rok a uz som v takom štadiu ze ked bude tak bude. Uz ma unavuju reči a preco este nemate uz mas 33 rokov a preco nejdete na umele a na co stale čakate. No cakam na blbe reci skoro kazdy den 😃

Strana
z2