Clostilbegyt - účinky a vaše skúsenosti
Ahojte idem 1krat na tieto tabletky nabehnut, mate niekto skusenosti a ake ? Mam šancu mat miminko?
@ivankalaco áno..3 mesiace a musí byť pauza..ja som ho brala pred rokom..
@alilka Tak keď ti zabral minulý rok, tak určite zaberie aj teraz, ja som ho pred tým nikdy neužívala..
baby tak zajtra rano testujem, priznaky ziadne akurat som uz tyzden chora, ak nic tak si pojdem k doktorovi pre antibiotika a jeden cyklus dam pauzu od clostylu🙂
@natalia11111 držím prsty ❤🙏
@natalia11111 a kolky den cyklu budes?
@chillybubble 27DC , dneska posledna tabletka duphastonu, a minuly mesiac mi prisla MS na 28DC
@natalia11111 tak budem na teba mysliet! Drzim vsetko mam 🙂
Tak niiiic test biely a ja uz mam vsetkeho snazenia plne zuby :D
@natalia11111. To mi je luto. Ach kedy uz budeme aj my mamicky 😕😕😕 mna od vcera boli brucho zase stale ako keby mam dostat ms a pritom mam dostat az o priblizne 10 dni.. Dufam ze mi nic neni..
Ahojte. .ja som dnes 3dc a začala som brať clostil 2x1..k tomu som si pridala alchemilku,vitamin E,zinok, femibion,včera jednu injekciu B12, pyridoxin a v čase ovu dám ešte grep a ananás..😁 snáď sa zadari..dúfam..9dc idem na folikumetriu 😊
Ahojte.Mne clostil zabral tiež v prvý cyklus+som do ovulky pila grepový džús a kúpila som si ACC kong ten rozpustný že je dobrý na plodný hlien.
Dnes 1DC dalsi cyklus idem 1,5 tablety.. Ani neviem ci sa mi este chce
@natalia11111 Ahoj my 6DC a tento cyklus neriešime nič. Dávam si oddych po troch mesiacoch s colstilom a pregnylom...Doktor mi vybavuje termín v CAR (asi až na marec) tak uvidíme čo nás čaká, každopádne ihneď po zavolaní mi padol tak veľký kameň zo srdca, že neviem ani kde sa tam vzal.. úplne sa cítim ľahšia 🙂
@natalia11111 musíme bojovať.. aj ja mám také obdobia, že by som to vzdala celé už a nemám chuť užívať ďalšie a ďalšie hormóny... veď už sa cítim ako veľký chodiaci hormón.. ale my to zvládneme všetky určite budeme tento rok tehotné. tak som sa rozhodla 😀
Ja som uzivala Clostyl najprv 2 cykly a nič,dalsie 2 cykly pauza.Potom zas 2 cykly a na druhý cyklus sa zadarilo ale bohužiaľ mimomaternicové .Takže nasledovala operacia laparoskopicky kde mi odobrali aj vajcovod a 3 cysty ,ktoré vznikli užívaním clostylu.(aj pri jeho užívaní som mala 2x anovulak ,vajko neprasklo a vytvorila sa z neho cysta) .Teraz musíme aspoň 5-6 mesiacov mať pauzu od snaženia a potom môžme zas ,pevne verím ,že Clostyl už nebudem musieť užívať .
@alaza ti verím ja tiež začínam rozmýšlať nad centrom, nechápem prečo práve ja mám to blbé PCO.. :( len to centrum je uz podlamna dost na psychiku.. kiež by som to mohla nechat na prírodu bez liekov..
@macka67 j som sa tiež tak rozhodla ze tento rok sa to podarí :D aj ked mam take dni ze si vravím ze sa nepodarí nikdy...
a mám dilemu ci ist tento mesiac do clostylu lebo ma boli mandla pri prehltani uz dva tyzdne a neviem ci od zubu a asi pojdem k doktorovi pre antibiotika a neviem ci sa to moze kombinovat..
@natalia11111 noooo je to o psychiku to máš pravdu, ale ja som sa naštelovala tak, že ideme tam len na dalšie podrobnejšie vyšetrenia, na žiadne zákroky a pod. nemyslim a neuvažujem nad nimi... až po výsledkoch budeme múdrejší a potom začneme rozmýšľať čo ďalej.. zatial to beriem ako dalšie vyšetrenia a snažíme sa prirodzene a hotovo 🙂 💃
@alaza
@natalia11111 Kočky tento rok sa to už musí podariť proste. Robíme všetky všetko možné aj nemožné, tak snáď sa to dieťatko rozhodne konečne, že už by k nám mohlo prísť 🙏 Keď tak na jeseň to IVF istí 😀
Ahojte ja som brala 3-7dc 2 tabketky.. dnes som 8dc a ideme pozriet foliky..tak som zvedava 🤔

@alilka Tak to si si tiež dosť vytrpela..inak niekde som čítala, že ten Clostylbelgyt sa môže užívať iba 2 x po 3 mesiace..ak nezaberie, tak sa musí zmeniť liečba..