@butterfly333 podla teploty si 1DPO,cize by ste este poistit mohli.
@veronika1603 no len mm pride ale o 16h domov snad bude vladat 😀 😀 😀
@kakatulik
Čaute baby, tak, ako som sme si našli //, ktoré silneli, tak včera špinenie a dnes ráno aj krv na papieri, vyzerá to na rozbeh ms a čiarka slabne... volala som s gyn a povedala, že to nič neznamená, že to môže byť skreslené, keď mi ms mešká len týždeň, takže zbytočná radosť... ☹ už nebudem testovať, dokiaľ nebude ms meškať aspoň 2 týždne...
@veronika1603 prajem Ti k sviatku vsetucko najlepsie! 🙂...zdravicko, stasticko a || ciarocky 😉 🙂
baby mne sa tie testy ,,one step,, az tak neosvedcili. zatial co kvalitne testy z lekarne mi pekne ukazu ciarku tak one step mi ukaze ducha . a tie tensie ukazu dusika len ked je dobre svetlo. som zvedava ci budu silniet . ukazu tehu ale strasne slabo
@veronika1603 Všetko najlepšie k narodeninkám nech si čoskoro nájedš vytúžené //.
@veronika1603 aj ja sa pripajam a prajem vsetucko len to dobre a hlavne nech sa to babatienko podari 🙂
@adria88 Vzdy je to tazke. Ja som postupne spoznavala rozne levely bolesti v srdci. Potrat v 14tt. Potom ked mal maly 24 hodin a oznamili mi, ze je vo velmi kritickom stave a musia prevazat do viedne. Potom ked mal 2 mesiace a povedali mi, ze nevedia ako dlho prezije. Toto som si myslela, ze je najvyssi stupen. Potom sa to upravilo, malemu sa polepsilo, boli sme doma, zdravý bol ako repa, vsetko dobiehal... A potom prisiel najhorsi a najvyssi stupen. V 10 mesiacoch ho prijali na jisku, neznama infekcia a do tyzdna prisla rana ako hrom. Najhorsia bolest ked 10 mesacne babatko zomrie v naruci matky
@michala.s tak to ma naozaj velmi mrzí neskutočna bolest príst uz o žive narodene dieta. Je to strašne ja som prišla o 4deti to posledne v 22tt som rodila mŕtve. No velmi velmi tažko som sa s tým vyrovnala aj ked to bolí stale. Verím že sa vam podarí dalšie babo a hlavne zdravučke. Držím mooc palce .
@michala.s mas ten moj najuprimnejsi obdiv , musis byt neskutocne silna osobnost.
@veronika1603 prezi nadherny sviatocny den, a // co najskor 😉
@korytnacka1981
@denidi
@butterfly333 babenky ste uzasne.velmi pekne vam dakujem...vcera s mm bolo vecer tutu mutu a mne vzdy potom vyskoci teplota to aj vam??mala.som 36,2a po sexe rano 36,4.uz sa mi to stalo druhy krat.aj prvy krat stupla o dva stupne
@blanch12
@adria88 ne toto mi ani nehovor ze hentake testy pozitiv a nic?????to snad nemyslis vazne...viem moze to byt biochemicke tehu ale asi ozaj na 100% je to az ked tie dva týždne meska...a vtedy su uz palicky rovnake...je mi to luto...ja by som urcite sla na pohotovost skusit to zachranit.ale mam kamosku ktorej sa toto stalo a nic normalne sa to vyplavilo pri ms...boze clovek sa vytesuje test krasny a nic...☹
@veronika1603 no ve prave preto netreba testovat tak skoro.... 😨
To s tou teplotou moze byt kludene...vies ono to tam dole je take prekrvene a tym padom sa lepsie prehrieva.To je OK.
@veronika1603 čitala som o tom že po sexe stupne Bt najlepšie zmerat a potom sex. 🙂 🙂 🙂
3.den meska......juuuj,bodaj by...
@veronika1603 tak sklamalo ma to trošku, aj som si poplakala, ale prišla veľmi silná ms... akú som možno ani nikdy nemala... môže byť, že biochemické...čo už... každopádne ideme ďalej...
Žienky tak nakoniec budem sama s dvomi deťmi :'( henten je voči mne ľahostajný žiadna láska iba ma ponižuje ako dáku chuderu a ze banuje aj to dieťa čo cakam ☹

@butterfly333 podla mna este ano.este par hodin vajo zije ked praskne a caka na oplodnenie.podla mna dnes este dajte