@tinka881 no vieš ja som mala vyvolaný pôrod a potom ma čistili nejako vakuovo kedže som bola už v 5 mesiaci takže kyret priamo výškrab nerobili. takže nemajú čo sledovať idem síce 5.5 ku gyn tak sa môže opýtať ale hormony veľmi nechcem užívať tak uvidíme tento mesiac možno si kúpim ovu testy ale skôr asi nie ako áno. a dr. ti na to niečo povedal, prečo to necítiš??
@veronika1603 veronika prosím ťa ako by som si objednala tú stužku sv. Dominika? teda odkiaľ? Jadeit náramok už mám, opakujem po tebe teda 🙂)))))
@leticia22 chod na stránku sv. dominkánov alebo daj si do vyhladávač pásik sv. dominka a ono ti vyhodí ich stránku a ty im napíšeš ich príbeh a požiadaš o zaslanie na ich mail. ten by tam mal by v kontaktoch a oni ti ho zašlú ku mne išiel pásik cca 4 mesiace takže musíš byť trpezlivá 😀 ale je tam aj modlitba a tú sa môže modliť aj bez pásika 😀 lebo ten nie je tak dôležitý ako úprimná modlitba 😀 a tá môže byť vlastnými slovami 😀
@pepka123 chvalabohu to mam za par (22.4.), kupila som testy Plus lekaren s vysokou citlivostou 10ml/u, zatial si kratim cas ucenim sa na statnice :D a muz sa ma stale vypytuje ako sa citim a ja ze som v pohode, ale tie sny co sa mi snivaju....no katastrofa.....tak snad nam to nebude dlho trvat, lebo sa uz obaja velmi tesime 🙂 držím aj tebe palce. najnepríjemnejšie je pre mňa vidieť okolo seba samé tehotenské brušká a vidieť kamarátky ako si veselo rodia, spolužiačka čaká tretie...
@simonezet no o tých tehotných ženách mi ani nehovor...mňa to tiež ubíja,stále sa dozvedám o nových a nových a ja nič 😀😑 keby sa mi to podarilo do mája ako som si predsavzala tak by som bola najšťastnejšia žena pod slnkom 😄🙌🌞 muž mi ide od 18.4 robiť na 10dnovky tak snáď dovtedy sa nám zadari lebo potom už to bude horšie s polidenim... ☹ preto som aj tento mesiac nasadila INOFOLIC do neho vkladám nádej 😉 ty niečo beries? Držím aj ja tebe palčeky nech už nepríde mrška 🙂
Ahojte baby, som tu nova, tiez sa snazime uz dlhsiu dobu a nic, brala som 4 mesiace Clostylbegyt, vzdy na folikulometrii som mala vajicka uz dost velke tak mi nikdy nedoporucil Pregnyl, dalsi mesiac skusim bez Clostylu a uvidime ci vajicka narastu....)) Osobne si myslim, ze nemam ovulku, ziaden tahavy hlien nemam, iba citim okolo 12 DC bolesti vo vajecnikoch.Tento mesiac som to citila asi tri krat vzdy s rozdielmi po 5 dnoch, v pondelok by mi mala prist mrcha tak som zvedava, vam vsetkym drzim palce
@bianitka996 podobne držím palčeky ✊🙌nech sa tešíme z výsledkov
@pepka123 :D musíš manžela dovtedy zamknúť v spálni 🙂 ja som dlhé roky vystavená teratogennym liekom, tristvrte roka som sa zatiaľ len pripravovalo a znižovala dávky, teraz som ich úplne vysadila. Nasadila som len kys. listovú pre dobrý vývoj. Z gynekologického hladiska neviem o ziadnej bariere. Raz dávno mi druhy gynekolog povedal, ze mam otocenu maternicu, dozvedela som sa ze to moze byt problem s otehotnenim, tak som skusala aj polohy, ktore sa vtedy odporúcaju. Inak terajsieho gynekologa som este neriesila, aby ma viac nevystrasil. Lebo psychika je svina....Zatial sa len sledujem, ked ma cez den pichne v podbrusku :D tak snad tam nieco bude. Ak hej narodilo by sa na Vianoce, okolo narodenin mojej mamy aj mojich :D v rodine mame samych decembrovych, tak snad sa pravidlo nezmeni 🙂
a ešte ako bonus som zabudla napísať, že pracujem s deťmi :D
@leticia22 mojko stranka www.dmc.sk. tam je vsetko vysvetlene.treba napisat mail.celkom im to trvalo kym sa mi ozvali naspat.ale ozvali sa.a mal.by sa dat aj kupit v nejakom obchodiku so svatymi vecami..

@matilda72 ja som mala tiež biely tahavy hlien a dr. povedala že to nevadí, hlavne že je tahavy... A ja som minulý cyklus neovulovala a vedela som to, aj keď som si nemerala BT, cítila som na vajecnikoch že sa niečo deje...