icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

emakiki
13. apr 2016

@matilda72 ja som mala tiež biely tahavy hlien a dr. povedala že to nevadí, hlavne že je tahavy... A ja som minulý cyklus neovulovala a vedela som to, aj keď som si nemerala BT, cítila som na vajecnikoch že sa niečo deje...

emakiki
13. apr 2016

@kakatulik zinok a selén máme tusim doma... Nieco si nastudujem 🙂 dakujem

denidi
13. apr 2016

@matilda72 keď žena neovuluje,tak obycajne ma dosť nepravidelné cykly,to sa jeden cyklus môže natiahnuť aj na 50 dni

kakatulik
13. apr 2016

@matilda72 tak to asi nevie ked nemeria BT,nerobi testy,alebo nema nejake ine pocity...ja si myslim,ze to vlhko sa da zistit pocas dna ked nebol sex,lebo ako pises,potom su tam uz ine tekutiny. Ale vies co,ides na to dobre. Nic nemerat a netestovat istu dobu...a zrazu kukuk😀

kakatulik
13. apr 2016

@emakiki este asi to ecko k tomu. Povedz mu ze je to prevencia proti chripke. Neviem ci to zhltne,ale oni pani tvorstva sa väcsinou brania uz z principu ak sa im povie,ze to je na zlepsenie genetickeho materialu.😀

matilda72
13. apr 2016

@kakatulik no tak to hej 😀 mna to len tak napadlo min. cyklus mi to meškalo cca 5 dní ale či som ovulovala tak to neviem bože len nech sa niečo nepokašlalo ☹ ☹ hádam my to nespôsobili tie bylinky že mi to všetko rozhádzali

emakiki
13. apr 2016

@kakatulik a tak bude pindat ale spapa aj keď mu poviem na čo to je, hlavne, že nemusí ísť znova na Sperm. 😀

kakatulik
13. apr 2016

@matilda72 preco si myslis,ze by mohli bylinky nieco pokaslat. Ja si myslim,ze to velmi riesis a ta psycheee toto sposobuje. Su mesiace kedy to je tak a potom inak. Boze aka som ja mudra ked sa jedna otdruheho.😃😋

denidi
13. apr 2016

@matilda72 myslím si,že 5 dnove meškanie,bolo spôsobené len tým,ze sa posunula ovulka,to sa proste stane,nie vždy rovnako rýchlo dozrievajú folikuly...tento cyklus možno bude zasa,ako mavas obycajne 🙂 alebo už budeš tehu 😉

lauritka
13. apr 2016

@emakiki Áno jasné

matilda72
13. apr 2016

@kakatulik to poznám 😀 ale som rada, že ste ma upokojili 😉
@denidi som sa už trochu bála. no som zvedavá. lebo ja bolesti pri ovu nemám a nemám ani pms od potratu tak to vôbec neviem posúdiť a preto mám pocit, že niečo nie je v poriadku ked tu baby píšu čo ako cítia a ja nič. tak preto 🙂

tinka881
autor
13. apr 2016

@matilda72 Ja som na tom rovnako ako ty. Po kyrete už vobec necitim ovu.Dnes ma caka folikumetria,som 13dc,tak som zvedava.Aj beries nejake lieky alebo ta vysetrovali ci mas ovulku?

matilda72
13. apr 2016

@tinka881 no vieš ja som mala vyvolaný pôrod a potom ma čistili nejako vakuovo kedže som bola už v 5 mesiaci takže kyret priamo výškrab nerobili. takže nemajú čo sledovať idem síce 5.5 ku gyn tak sa môže opýtať ale hormony veľmi nechcem užívať tak uvidíme tento mesiac možno si kúpim ovu testy ale skôr asi nie ako áno. a dr. ti na to niečo povedal, prečo to necítiš??

pepka123
13. apr 2016

@simonezet možno to myslela tak že hneď ako ti jeden deň mešká MS že ti ukáže. Také existujú 🙂

leticia22
13. apr 2016

@veronika1603 veronika prosím ťa ako by som si objednala tú stužku sv. Dominika? teda odkiaľ? Jadeit náramok už mám, opakujem po tebe teda 🙂)))))

matilda72
13. apr 2016

@leticia22 chod na stránku sv. dominkánov alebo daj si do vyhladávač pásik sv. dominka a ono ti vyhodí ich stránku a ty im napíšeš ich príbeh a požiadaš o zaslanie na ich mail. ten by tam mal by v kontaktoch a oni ti ho zašlú ku mne išiel pásik cca 4 mesiace takže musíš byť trpezlivá 😀 ale je tam aj modlitba a tú sa môže modliť aj bez pásika 😀 lebo ten nie je tak dôležitý ako úprimná modlitba 😀 a tá môže byť vlastnými slovami 😀

simonezet
13. apr 2016

@pepka123 neviem, ale veď počkám si a uvidím 🙂

pepka123
13. apr 2016

@simonezet ja tiež počkám aj keď je to ešte ďaleko do 30.4 😂 dovtedy aj umriem xixi 😀

simonezet
13. apr 2016

@pepka123 chvalabohu to mam za par (22.4.), kupila som testy Plus lekaren s vysokou citlivostou 10ml/u, zatial si kratim cas ucenim sa na statnice :D a muz sa ma stale vypytuje ako sa citim a ja ze som v pohode, ale tie sny co sa mi snivaju....no katastrofa.....tak snad nam to nebude dlho trvat, lebo sa uz obaja velmi tesime 🙂 držím aj tebe palce. najnepríjemnejšie je pre mňa vidieť okolo seba samé tehotenské brušká a vidieť kamarátky ako si veselo rodia, spolužiačka čaká tretie...

tinka881
autor
13. apr 2016

@matilda72 aha, to mi je velmi luto☹ešte som sa ho nepýtala,dnes sa opýtam. Mam strach ist aj ku gyn, že mi povie,ze ovu nie je.Mame to my ženy ťažke.Ale sme silne a budeme bojovat dalej.Verim,ze raz sa nam vsetkým zadarí

pepka123
13. apr 2016

@simonezet no o tých tehotných ženách mi ani nehovor...mňa to tiež ubíja,stále sa dozvedám o nových a nových a ja nič 😀😑 keby sa mi to podarilo do mája ako som si predsavzala tak by som bola najšťastnejšia žena pod slnkom 😄🙌🌞 muž mi ide od 18.4 robiť na 10dnovky tak snáď dovtedy sa nám zadari lebo potom už to bude horšie s polidenim... ☹ preto som aj tento mesiac nasadila INOFOLIC do neho vkladám nádej 😉 ty niečo beries? Držím aj ja tebe palčeky nech už nepríde mrška 🙂

maryennn1
13. apr 2016

@lenkastar my sa tiež tak naozaj snažíme od októbra (dovtedy sme si nedávali pozor, ale nebolo to, že snaženie), aj nám sa podarilo, ale bohužiaľ neúspešne, koncom januára som o bábätko prišla ☹

dinduska
13. apr 2016

Dievčatá a chystáte sa niektora aj na tehu kongres do BA ktorý bude v máji? Ak by sa niekto našiel napíšte správu môžeme sa stretnúť 🙂

bianitka996
13. apr 2016

Ahojte baby, som tu nova, tiez sa snazime uz dlhsiu dobu a nic, brala som 4 mesiace Clostylbegyt, vzdy na folikulometrii som mala vajicka uz dost velke tak mi nikdy nedoporucil Pregnyl, dalsi mesiac skusim bez Clostylu a uvidime ci vajicka narastu....)) Osobne si myslim, ze nemam ovulku, ziaden tahavy hlien nemam, iba citim okolo 12 DC bolesti vo vajecnikoch.Tento mesiac som to citila asi tri krat vzdy s rozdielmi po 5 dnoch, v pondelok by mi mala prist mrcha tak som zvedava, vam vsetkym drzim palce

pepka123
13. apr 2016

@bianitka996 podobne držím palčeky ✊🙌nech sa tešíme z výsledkov

leticia22
13. apr 2016

@matilda72 tam som bola a písala som im e-mail ale mi do dnes neodpísali... ja som im písala asi tak pred dvoma týždňami... tak neviem počkam teda 🙂 ale ďakujem ti pekne 🙂

simonezet
13. apr 2016

@pepka123 :D musíš manžela dovtedy zamknúť v spálni 🙂 ja som dlhé roky vystavená teratogennym liekom, tristvrte roka som sa zatiaľ len pripravovalo a znižovala dávky, teraz som ich úplne vysadila. Nasadila som len kys. listovú pre dobrý vývoj. Z gynekologického hladiska neviem o ziadnej bariere. Raz dávno mi druhy gynekolog povedal, ze mam otocenu maternicu, dozvedela som sa ze to moze byt problem s otehotnenim, tak som skusala aj polohy, ktore sa vtedy odporúcaju. Inak terajsieho gynekologa som este neriesila, aby ma viac nevystrasil. Lebo psychika je svina....Zatial sa len sledujem, ked ma cez den pichne v podbrusku :D tak snad tam nieco bude. Ak hej narodilo by sa na Vianoce, okolo narodenin mojej mamy aj mojich :D v rodine mame samych decembrovych, tak snad sa pravidlo nezmeni 🙂

simonezet
13. apr 2016

a ešte ako bonus som zabudla napísať, že pracujem s deťmi :D

kikushaa
13. apr 2016

@patris11 ahoj prosim aky je to skrining? kto ho robi gynekolog, ci?

veronika1603
13. apr 2016

@leticia22 mojko stranka www.dmc.sk. tam je vsetko vysvetlene.treba napisat mail.celkom im to trvalo kym sa mi ozvali naspat.ale ozvali sa.a mal.by sa dat aj kupit v nejakom obchodiku so svatymi vecami..