@butterfly333 jej blahozelam a tesim sa s vami,co sa tyka vitaminov fajn je acidofolan obsahuje vela zeleza,kys.listovu 800 a B12 ja uzivam cele tehu,hlavne pri vit.treba poriadne precitat zlozenie a mnozstvo kys.listovej,no a vzhladom na predchadzajuce problemy sa porad s gyn.ci netreba duphaston al.utrogestan,drzim vam palce,no uspesna je tato skupina.
@kukurica77 ani nemám len ma včera v robote naplo pár krat a strašne som zaspavala vpraci celý týžden pravidelne o po desiatej inak nič,
@kukurica77 a ešte strašne mám kylelinu už asi tri týždne a to vkuse,
@butterfly333 gratulujeeeeem🙂
@butterfly333 kys.listovu urcite iste nemusis skor si kup prenatalne tabletky
@tinka881 dakujeeeeem
@maryennn1 tak uz len poslednu otazocku mam. Vlastne z krvi mi budu hned vediet povedat ci je hcg dostatocne velke na prisluchajuci tyzden v ktorom prave budem vsak? Pokusim sa mysliet pozitivne, doteraz som bola uplne nabudena a teraz toto ach..asi len zbytocne predcasne manikarim. Dakujem ti velmi pekne ze si si nasla cas mi reagovat.
@butterfly333 BT sa Ti drží hore,či už nemeriaš? 😉
@zunajda dnes som skušala 37,3
@zuzka2208 moja asi aj nám pomohla ta prstíková metoda a plus laparka a VMK
@butterfly333 jej čo to nevidim, gratuljem, super ze to nakoniec vyšlo 😉
@lauritka dakujem velmi pekne no ved po dvoch rokoch sa aj na mna štastie usmialo.Posielam tehu bacilky.
@butterfly333 😵
@butterfly333 gratulujem ja som hovorila, že na druhý krát to určite vyjde. držím palce do zdarného konca 😉 😉
@matilda72 Dakujeeeem moja
@butterfly333 Boze moj, perfektny testik!! Ja som to tusila 🙂 Gratulujem a nech bubacik pekne rastie
@lalia87 Presne toto som mala aj ja. Na konci 6tt ma didule uplne prestali boliet a nebolia doteraz. Tiez som utekala na sono, lebo som sa bala MA, kedze som ho mala v januari. Ale nakoniec to je ok a babatko rastie ako dubak v dazdi 🙂) Som 10tt a v 9tt sa jemna bolest vratila na asi 3dni a teraz zasa nic 😀
@petulik1991 Dakujem pekne moja teším sa velmi. 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 Viem si ta predstavit, ako sa dnes cely den usmievas 🙂 Je to krasny pocit
@petulik1991 ano hned som si pustila nabožne piesne milujem ich a spievat si.
@butterfly333 gratulujem 🎊 ja som brala iba kyselinu po druhom potrate. Predtým vitamíny ani duphaston nepomohol, tak som dala len kyselinu a dúfala som ze tentokrát sa to nestane. A teraz čakám zdravého chlapčeka 🙂 držím veľmi palce
@july_pk dakujeem.verim že bude všetko v poriadku držim.nám.palce
@kudusko to je hlupost, neviem, odkial to mas, ze KL nemusi, kyselinu listovu musi aj vzhladom na vek, aj s ohladom na predchadzajuce potraty a mozne trombofilne mutácie... to je prve, co mi prizvukoval gynekolog, ze listovka musi byt, dokonca az 1000cka, pretože moje telo ju nevie dobre spracovat, zvysuje sa mi homocystein a ten zvysuje zrazanlivost krvi. Takze dost velke riziko...
@butterfly333 aj ti vtedy zistili pricinu potratov? Dufik by nebol na skodu.
Ja som pri prvom brala listovku a duphaston- ten kvoli spineniu.
Baby, bacha na ten duphaston, to nie je vseliek na zdrave tehotenstvo...
V určitých pripadoch zvyšuje riziko vzniku krvnych zrazenin. Silvi @butterfly333 ty si najprv pockaj na vysledky od hematologa a tieto veci konzultuj hlavne s nim, ani mnohi gynekologovia nevedia, ze v urcitych pripadoch je duphaston horsia volba, nez tehu bez neho.
@senselinka fakt?? To som nevedela... Mozno aj preto je teraz moje babo v poriadku... Mam problém s krvou už dlhodobo a dve tehu pred týmto som brala aj duphaston, ale nedopadli dobre. Teraz som ho nebrala a všetko ok... Hm...
@senselinka jasne moja neboj tu kys,listovu beriem pravidelne a aj budem mám 1000ku a vo štvrtok idem k hematologičke po výsledky a poviem jej že som tehu.

@butterfly333 snad aj nám sa zadarí...ostáva mi len veriť...😜