icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kukurica77
2. jún 2016

@butterfly333 snad aj nám sa zadarí...ostáva mi len veriť...😜

patris11
2. jún 2016

@butterfly333 jej blahozelam a tesim sa s vami,co sa tyka vitaminov fajn je acidofolan obsahuje vela zeleza,kys.listovu 800 a B12 ja uzivam cele tehu,hlavne pri vit.treba poriadne precitat zlozenie a mnozstvo kys.listovej,no a vzhladom na predchadzajuce problemy sa porad s gyn.ci netreba duphaston al.utrogestan,drzim vam palce,no uspesna je tato skupina.

butterfly333
2. jún 2016

@kukurica77 ani nemám len ma včera v robote naplo pár krat a strašne som zaspavala vpraci celý týžden pravidelne o po desiatej inak nič,

maryennn1
2. jún 2016

@lalia87 nepýtaš sa stupidity 🙂 nezistia nič viac a nič menej, len hladinu hcg, každý druhý deň by sa mala dvojnásobne zvýšiť ak je to tehu ok, ak by sa nezvyšovala, príp. klesala vedia, že je niečo zle...

butterfly333
2. jún 2016

@kukurica77 a ešte strašne mám kylelinu už asi tri týždne a to vkuse,

tinka881
autor
2. jún 2016

@butterfly333 gratulujeeeeem🙂

kudusko
2. jún 2016

@butterfly333 kys.listovu urcite iste nemusis skor si kup prenatalne tabletky

butterfly333
2. jún 2016

@tinka881 dakujeeeeem

lalia87
2. jún 2016

@maryennn1 tak uz len poslednu otazocku mam. Vlastne z krvi mi budu hned vediet povedat ci je hcg dostatocne velke na prisluchajuci tyzden v ktorom prave budem vsak? Pokusim sa mysliet pozitivne, doteraz som bola uplne nabudena a teraz toto ach..asi len zbytocne predcasne manikarim. Dakujem ti velmi pekne ze si si nasla cas mi reagovat.

maryennn1
2. jún 2016

@lalia87 áno z krvi ti vedia približne ! povedať v ktorom týždni si 🙂
Neboj všetko bude ok, treba myslieť pozitívne... 🙂

zunajda
2. jún 2016

@butterfly333 BT sa Ti drží hore,či už nemeriaš? 😉

butterfly333
2. jún 2016

@zunajda dnes som skušala 37,3

butterfly333
2. jún 2016

@zuzka2208 moja asi aj nám pomohla ta prstíková metoda a plus laparka a VMK

lauritka
2. jún 2016

@butterfly333 jej čo to nevidim, gratuljem, super ze to nakoniec vyšlo 😉

butterfly333
2. jún 2016

@lauritka dakujem velmi pekne no ved po dvoch rokoch sa aj na mna štastie usmialo.Posielam tehu bacilky.

lauritka
2. jún 2016
matilda72
2. jún 2016

@butterfly333 gratulujem ja som hovorila, že na druhý krát to určite vyjde. držím palce do zdarného konca 😉 😉

butterfly333
2. jún 2016

@matilda72 Dakujeeeem moja

petulik1991
2. jún 2016

@butterfly333 Boze moj, perfektny testik!! Ja som to tusila 🙂 Gratulujem a nech bubacik pekne rastie

petulik1991
2. jún 2016

@lalia87 Presne toto som mala aj ja. Na konci 6tt ma didule uplne prestali boliet a nebolia doteraz. Tiez som utekala na sono, lebo som sa bala MA, kedze som ho mala v januari. Ale nakoniec to je ok a babatko rastie ako dubak v dazdi 🙂) Som 10tt a v 9tt sa jemna bolest vratila na asi 3dni a teraz zasa nic 😀

butterfly333
2. jún 2016

@petulik1991 Dakujem pekne moja teším sa velmi. 🙂 🙂 🙂 🙂

petulik1991
2. jún 2016

@butterfly333 Viem si ta predstavit, ako sa dnes cely den usmievas 🙂 Je to krasny pocit

butterfly333
2. jún 2016

@petulik1991 ano hned som si pustila nabožne piesne milujem ich a spievat si.

july_pk
2. jún 2016

@butterfly333 gratulujem 🎊 ja som brala iba kyselinu po druhom potrate. Predtým vitamíny ani duphaston nepomohol, tak som dala len kyselinu a dúfala som ze tentokrát sa to nestane. A teraz čakám zdravého chlapčeka 🙂 držím veľmi palce

butterfly333
2. jún 2016

@july_pk dakujeem.verim že bude všetko v poriadku držim.nám.palce

senselinka
2. jún 2016

@kudusko to je hlupost, neviem, odkial to mas, ze KL nemusi, kyselinu listovu musi aj vzhladom na vek, aj s ohladom na predchadzajuce potraty a mozne trombofilne mutácie... to je prve, co mi prizvukoval gynekolog, ze listovka musi byt, dokonca az 1000cka, pretože moje telo ju nevie dobre spracovat, zvysuje sa mi homocystein a ten zvysuje zrazanlivost krvi. Takze dost velke riziko...

@butterfly333

dejna20
2. jún 2016

@butterfly333 aj ti vtedy zistili pricinu potratov? Dufik by nebol na skodu.
Ja som pri prvom brala listovku a duphaston- ten kvoli spineniu.

senselinka
2. jún 2016

Baby, bacha na ten duphaston, to nie je vseliek na zdrave tehotenstvo...
V určitých pripadoch zvyšuje riziko vzniku krvnych zrazenin. Silvi @butterfly333 ty si najprv pockaj na vysledky od hematologa a tieto veci konzultuj hlavne s nim, ani mnohi gynekologovia nevedia, ze v urcitych pripadoch je duphaston horsia volba, nez tehu bez neho.

july_pk
2. jún 2016

@senselinka fakt?? To som nevedela... Mozno aj preto je teraz moje babo v poriadku... Mam problém s krvou už dlhodobo a dve tehu pred týmto som brala aj duphaston, ale nedopadli dobre. Teraz som ho nebrala a všetko ok... Hm...

butterfly333
3. jún 2016

@senselinka jasne moja neboj tu kys,listovu beriem pravidelne a aj budem mám 1000ku a vo štvrtok idem k hematologičke po výsledky a poviem jej že som tehu.