Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 no jo, bude to len castejsie... snad uz coskoro aj my budeme, moja.
@butterfly333 tak ten hore ma asi ine poradie 😒
@renimac ďakujem 🙂 pri prvom tehu som robila najprv ten woman na 23 dpo a ukázalo mi výrazné čiarky , potom na skúšku som skúsila pepino a tam bola tiež druhá, slabá , ale bola... no teraz som spravila opačne a zistila som, že nie je taký citlivý, nedokáže zachytiť moju hladinu hcg ... aspoň nový poznatok 🙂
@mausy21 ďakujem 🙂
tak tie príznaky sú zaujímavé .. predtým ma už 5 dpo začali výrazne bolieť prsia a ked som si našla // , tak to prešlo do bradaviek a to bolo hrozné.. a každý deň mala menštruačné bolesti a pichanie bud pod ľavou alebo pravou panvou...
a teraz mám už od nedele až 11 dpo nárazové menštr. bolesti a páli ma záha každý deň na chvíľu ... to je zatiaľ všetko, čo sa týka príznakov 🙂
@enusamt tak tá záha pali aj mna každy den aj vody ked sa napijem. A potím sa je mi teplo normalne mám mokre čelo. Asi potím somariny 😅😅ale tehu niesom. 😕
@enusamt krasne vysledky..ja som dnes 12dpo a mne test ukazal len takého mini ducha...tak dakujem za tip, vyskusam woman secret.. 🙂
Sa tu stehotnieva.... 🙂
@renimac len my nič 😕😢😢
@butterfly333
@renimac ani ja nic...och joj

ahojte snažilky, s malou dušičkou sa vám ide pochváliť s mojím výsledkom...
aby som to zosumarizovala, tak na 11, 12, 14 dpo som si robila pepino testy... všetky snehobiele .. tak som na skúšku kúpila woman secret a nedočkavo si ho spravila včera večer a aha ho! naskočil duch asi do 5 minút...
na druhý deň ráno som si spravila posledný pepino, či to aj tam ukáže... nič, beloba... tak som sa naštvala a použila aj druhý woman a čiarka bola ešte silnejšia ako večer... nechápem ... suma sumárum už nikdy pepino...