Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@marcopollo dakujem..🙂 mna bolia iba krize, to som mala aj pri prvom ale inak nie
@butterfly333 pocuj zlatko, teba zvykne palit zaha, ze? Co ti prosim na to pomaha? Mlieko nemam rada ☹.
@maja2517 opluj ma poriadne 🙂🙂
@renimac malox
@ignorantka to je nejaky liek? Lieky zatial nechcem 😒 .
@renimac skus sodu bikarbonu
@lentilka46 hmmm, skocim teda do obchodu. Asi som nemala pit ten sladky dzus.... ide mi vypalit hrdlo.
@renimac moja tri mesiace v kuse som to mala no išla som sa obj na gastro no maju dovolenku a mne to zrazu prešlo.No mne nepomáhalo nič ani mlieko.Jedine čo mám v sáčiku v chladničke Anacid,aj to len na chvílku.
@ignorantka
@lentilka46
@butterfly333 vdaka dievcence, nieco vymyslim 😉 musim jest menej sladkosti 😀
@renimac ja ani sladke som nejedla a stale som ju mala išlo mi hrdlo rozdrapit. 😨
@butterfly333 no darmo, nemozem uz jest krizom krazom ako na strednej 😉
Dievčatá,nemáte niektorá skúsenosť s obkladmi z ricinového oleja?Vraj to má veľmi dobré účinky na reprodukčné orgány.Chcela by som vedieť či to niekomu pomohlo....vyzerá to na pomerne drahú záležitosť,lebo fľaštička 125ml stojí vyše 5 € a neviem koľko obkladov sa dá z takého množstva urobiť....
@puffu ahoj tak gratulujem vyslo to ... tak nech len to silnie...
Dievcence,dnes je spln tak sup sup na to,mne ten mesiac minuly cyklus pomohol,ked som bola okolo ovulky kukla som na mesiac a sup do postielky za ockom.A ťop brusko rastie 😃
@calmmeadow http://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/masaze-a-...
Da sa pouzit na viackrat, tu to pisu ako
@simisk no to je super ja som ešte len 8dc čiže do ovu cca 6dní. Tak to nestíham jedine že by bol spln aspoň týžden.😆😆😆😆 a okrem toho unás je nejak zamračené mesiac nevidno
@butterfly333 pre teba 😉 lepšie to nešlo.

@puffu gratulujem ,mas nejake priznaky tehotenske