Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 pocuj zlatko, teba zvykne palit zaha, ze? Co ti prosim na to pomaha? Mlieko nemam rada ☹.
@lentilka46 hmmm, skocim teda do obchodu. Asi som nemala pit ten sladky dzus.... ide mi vypalit hrdlo.
@renimac moja tri mesiace v kuse som to mala no išla som sa obj na gastro no maju dovolenku a mne to zrazu prešlo.No mne nepomáhalo nič ani mlieko.Jedine čo mám v sáčiku v chladničke Anacid,aj to len na chvílku.
@ignorantka
@lentilka46
@butterfly333 vdaka dievcence, nieco vymyslim 😉 musim jest menej sladkosti 😀
@renimac ja ani sladke som nejedla a stale som ju mala išlo mi hrdlo rozdrapit. 😨
Dievčatá,nemáte niektorá skúsenosť s obkladmi z ricinového oleja?Vraj to má veľmi dobré účinky na reprodukčné orgány.Chcela by som vedieť či to niekomu pomohlo....vyzerá to na pomerne drahú záležitosť,lebo fľaštička 125ml stojí vyše 5 € a neviem koľko obkladov sa dá z takého množstva urobiť....
Dievcence,dnes je spln tak sup sup na to,mne ten mesiac minuly cyklus pomohol,ked som bola okolo ovulky kukla som na mesiac a sup do postielky za ockom.A ťop brusko rastie 😃
@calmmeadow http://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/masaze-a-...
Da sa pouzit na viackrat, tu to pisu ako
@simisk no to je super ja som ešte len 8dc čiže do ovu cca 6dní. Tak to nestíham jedine že by bol spln aspoň týžden.😆😆😆😆 a okrem toho unás je nejak zamračené mesiac nevidno

@puffu gratulujem ,mas nejake priznaky tehotenske