Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis ďakujem ti veľmi pekne za info, čo je u teba nové? Nasadili ti teraz nejakú liečbu? Odvtedy ti už neskúšali duphaston? Ako dnešný graf? 🙂
@zuzanockamt podľa mňa ovu o deň neskôr, ešte ti môže test ukázať 🙂
@butterfly333 to máš potom presne ako ja, tiež 2 deti s ex, podarilo sa na 1 x aj teraz s priateľom, kyret v 9/2017 a odvtedy ani ťuk
@taily30 chápem ako sa cítiš, ja nemám rada ten pocit, keď mi je zle, že mi stojí robota :D a život 🙂 koľký tt teraz si? 🙂
@martinade ty to máš presne ako ja, mne tiež LF aj keď 20 dňová rýchlejšie prejde ako prvá a to mám ešte skoro ovu, lebo ro tak v podvedomí mám či budeme sami dom či bude BD, po ovu už ok :D...wau, ale takto pekne si ešte nebola, ak si dobre spomínam...máš prosím aj predchádzajúce grafy, teraz si ustálená, test super, paráda 🙂...podľa mňa tebe možno tá maca alebo niečo iné po ovu nesadlo...včera večer, že idem si nachystať ovu test a zistila som, že žiadny nemám :D...BT nemeriam, takže super ako zistím, že už prebehla ovu :D, tak som dnes odmerala, krčok hore, hlien egg, tak sa musím pár dní odsledovať, aby som veela kedy nasadiť duphaston 🙂...máš aj nejaké príznaky?
@cica1650 u mňa býva ovu takto bežne, je to ok a potom veľmi dlhá LF 15-20 dní už 🙂...čo sa týka tej bolesti mne pomohla MIlona 5 sú to bylinky v tabletkovej forme, všetko prírodné 🙂
@petruska0611 paráda, gratulujem, je to tam 🙂...aj si niečo prosím užívala? 🙂
@monu66 ako píše @martinade takú aj ja mávam bežne po ovu 🙂
@karinka88 máš prosím ťa aj graf? Aby sme ti vedeli poradiť 🙂
@evi38
Dakujem, zatial sa tak potichucku len tesim.. beriem femibion a tento cyklus som skusila sojove izoflavonoidy prvy krat, je to ako nahrada za clostill ale je to prírodné a prvy krat som fakt ze citila ovulaciu
@monu66 moje ovu testy sú stále svetle... Takže ovulku tak skoro nečakám... Boh vie kedy dôjde... Mávam tak na 11DC minulý cyklus bola dva dni neskôr... Uvidím čo sa chystá... Aj graf je akýsi divný... No uvidíme...
@karinka88 zle sa orientuje v tomto grafe, ale teoreticky ti ešte môže klesnúť, ak máš dnes, prípadne včera pozitívny test, aké máš teploty pred ovu a aké po ovu z tých iných grafov?
@martinade jéj ste kúpili domček? 🙂 Tiež mám záhradu, už si doma robím plánty rajčín 🙂...ovu mávaš v rovnakú teplotu, teraz sa aj, čo sa týka teplôt držíš vyššie ako je tvoj štandard 🙂, verím, že to u teba vyjde...mohlo by aj u mňa, mala by som pekný darček k priateľovým meninám, lebo my sme takí súťaživí a sa predbiehame, kto vymyslí lepší :D...neskúsiš zajtra test až poobede či ti neukáže lepšie?
@monu66 hlavne nech sa zadarí 🙂
Prosim, myslite ze moze byt aj taka situacia,ze mam plodny hlien pocas MS? Prepacte za nechutnu otazku,ale kedze pouzivam menstruacny kalisok,vsimla som si,ze druhy den mam spolu s krvou uplne ten egg hlien, ktory inak pocas cyklu vobec nepozorujem. Alebo je to sucast vsetkeho co sa pocas MS z maternice vyplavuje? A este ma zaujima,ci moze byt taka situacia,ze grafy BT mi minimalne 6 cyklov potvrdzuju,ze ovu prebieha medzi 13-17 dnim(ako kedy), ale v skutocnosti ju mavam uplne inokedy? Na folikulimetrii som este nebola...
@evi38 ano kupili, preto tolko zhonu ale uz sme prestahovani, co nestihnem nestihnem 🙂 uz sa nebudem namahat ako pred mesiacim a dvoma. Tiez mas zahradku? No super, radsej bio rajcinky ako vypestovane vo vode bez chuti. Držím pršteky aby sa to podarilo a mohla si draheho tromfnut 😀 po tom darceku by ta iste netromfol hihihi
Aj mne sa zda ze po vysadeni maci sa maju moje hormony radsej a som ako si napisala s teplotou nad standardom, preto sa čudujem. Dnes po zmerani som sa bala kuknut na teplomer, aby som nenasla velky pokles, az po 3 min som kukla 🙂 zajtra isto bude rovnaky scenar. Testovat budem ale asi rano aby som mala rovnake podmienky na porovnavanie s dnesnym testom.
@evi38 ani nedycham tento cyklus ako veľmi chcem konečne aby to už vyšlo. O to viac bude zase to sklamanie velke :( čo už.
Graf vyzerá zatiaľ tak neurčito, aj keď musím povedať, že taký výrazný pokles som nikdy nemala. Uvidíme, skúsim testnut (mám posledný test) na 10dpo keď sa mi budú teploty pozdávať.
To moje BD prosím ani s tým vašim neporovnávaj 😂😂😂
Dievcata nechce sa mi to hladat.,alchemiku pijete na upravu ciklu? Kamoska ma kazdych 21dni ms a ci by jej to neupravilo trochu,a ako sa to pije, dakuvala😘😘😘
@cica1650 alchemilka až taku moc nemá. Je to tzv "ženská bylinky.prekrvuje maternice.pije sa zvyčajne do ovulky
Pokial ma ovulacne cykly.vobec to nemusí riešiť. .a proste skôr ovulaciu. Môže si dát u lekára odsledovat cyklus folikulometriu a hormonalnym profilom či je všetko v poriadku
@lauritka no to hej ale ja neviem ci ho mam ok, po ovu mi dost pomaly rastie teplota, tak som skusila tento cyklus ale len tak trosku vecer, a teraz neviem ci mam zvysenu teplotu na zaklade toho trosku kremu. Alebo je to psychicke, nahovorila som si to. Ja uz fakt neviem, dnes si ho asi nedam vobec a rano uvidim teplotu.
@fiora94 hrubu ciaru vyznaci ked ff si je ista kedy bola ovu, ked si tam zaznacila ovu test alebo hlien. Ked je prerusovana ciara vtedy sa ff riadi len teplotou, vtedy je to len predpokladana ovu. No a Dpo ti napise len prvy mesiac pouzivania alebo vip clenstvom, ktore si musis kupit. Verim ze som pomohla 😊
viete mi prosim poriadit? dnes som 12DC a rano som nestihla odmerat teplotu, lebo som o 6ej vstala na wc a dostala som bolest do laveho vajecnika, trvalo to asi hodinu, uz som nemohla ani zaspat. na zaklade toho som vyhodnotila, ze asi to bola ovulacna bolest. nemala som pri sebe ovulacne testy, k nim som sa dostala az o 12 a test bol negativny. tak to bola ovulacia alebo nie? myslela som si, ze boli ked praskne folikul. nerozumiem tomu az tak dobre, ako to funguje, nacitane to mam, presny harmonogram udalosti a posobenie hormonov je pre mna stale nejasne

Ahojte baby. Potrebovala by som trosku poradit. Vyskytla sa mi taka situacia. Bazalnu teplotu si meriam skoro pol roka uz. Na 14 DC sa mi aj potvrdila meranim, avsak sledujem to aj ovulacnymi testami, ktory bol pozitivny az na 17 DC. Je mozne ze by sa mi bazalna teplota zvysila bez ovulacie? Nespala som dlhsie,ani som nesla neskor spat, nic nestandardne sa nestalo. Dakujem pekne za odpovede.