Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka veru neviem, co je s nou, snad je vsetko oka a ozve sa, ze @rybkaa... Ja by som si tiez "udobrila" manzela, aj ked pohnevani nie sme, ale tak ma boli predok aj zadok z bicykla, ze neska to asi nepude 😀
@zarzisia hlien signalizuje bliziace sa plodne dni, neznamena to, ze hned neska musis mat aj ovulaciu, tak kludne moze prist tak o 3-4 dni 🙂 ved uvidis casom z grafu, ked si to tam budes znacit, ako ti to vychadza v kombinacii s teplotou
Ahojte kočky 🙂
No ja zasa klesam, uz ani nemozem ist nizsie...Dr. povedala, ze na ovulku to vôbec najblizsie dni nevyzera, tak neviem, co u mna zasa tak mrzne 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@senta_sofia no a na co si teda vlastne prisla s tym Inofolicom a Nosifolom?Ktory teda vychadza lepsie? Ja som uz z toho tiez jelen 😒
@kubisova ako dnes testik si robila? A teplotka aka bola?
@rybkaa halo, halo, kde si? Asi az v pondelok sa Ta dockame tu, co,
@adamnela neprisla som na nic, ak je ten inositol taky zazracny, idealne by bolo vediet, ake mnozstvo je prospesne, kto prisiel na to, ze prave tie 2g, co su v inofolicu, lebo mozno by fakt stacila aj ta kapsula od swansonu, kde je 650mg... a tebe doktorka dokonca povedala 2 sacky, cize to mas 4g inositolu denne, tak neviem...
@zarzisia neboj, mozno to stihnes, ved tusim si pisala, ze az okolo 15DC mavas ovu...
ahojte zienky,tak ja takto nejako: http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
ovu by mala coskoro buchnut,ale mm je taky unaveny zo stavby,ze ho asi budem musiet znasilnit 🙂 inak v noci mi bolo taaaak zle,hroza,niecim som si pokazila zaludok,lebo som posledne dni zrala vsetko co som videla... 😀 tak mi treba... takze keksik nebol,snad to dnes stihame 🙂
pekny uprsany den zenusky
@adamnela fuuuha,tak co sa to tebe porobilo?to je dlhokansky cyklus,dokedy mas cakat co z toho vude?
@senta_sofia a vy dvaja sa ako citite? 😉
@zarzisia neboj este mozno stihnes testovat...a aj ked nie,hupsnite na to 🙂
a inak @rybkaa asi vybaluje,alebo tam bolo tak dobre,ze si dovcu predlzili 🙂
@jaja9891 dakujem, dobre, unavu striedaju zachvaty zravosti 😀 ale tak vedela som, do coho idem... 😀
@jaja9891 no moja, netuším čo sa to deje s mojim cyklom :-/ Ale uz by to mohlo skončiť..No mam ešte čakať ked sa vrati z dovolenky, kt. ma buduci týždeň. No uvidim a možno vybehnem v tyzdni ku zastupujucej, nech ma kukne a nech aj ona povie svoj názor na to..
@senta_sofia no ja tiež neviem čo by bolo veru lepšie a co by hlavne troska lacnejsie vychádzalo..
@adamnela no skus,aspon budes pocut nazor aj od ineho lekara... ja sa tiez cez tyzden chystam pobehat gyn. aby som nejakeho nasla,lebo som uz tiez zo vsetkeho zufala,je to na nervy,ked clovek nevie co mu je... aj ked zatial sa citim ok,antibiotika od gyn. som nezacala brat a ani ovu bolesti nejake extra nemam... no som fakt zvedava co to bude dalej... snad ta inofolic teraz nakopne,ja si asi objednam,ked je teraz za dobru cenu...
Konecne sa mi podarilo dostat na FF a napisat tam teploty , graf je hotovi len ako ho pridam tu?
@adamnela
@senta_sofia ahojte nerobila som test sa mi nechcelo tak urobim zajtra rano....a teplotku som tiez nemerala bo mi zapatrosili teplomer a ak mam povedat pravdu tak teplotu nechcem teraz merat chcem pockat ako sa to vyvinie
@kubisova no som veru na Teba strašne zvedavá a uz nás nenapinaj toľko 🙂
No a mne povedala dr. zevraj ze to vyzerá na PCO, tak som chcela počuť názor aj iného dr. A zhodou okolností je ta zastupujúca dr. , ta ktorú som mala pri pôrode Nelky. A to je tiež úžasná dr.
@matarka a v com mas ten pocit, že Ti pomohol? A co Ta vlastne trápilo?
@katinka4 ruzove menu hore - Sharing - Charting Home Page - Setup - hned v prvom riadku mas adresu, to skopiruj, to je ono, nastav, co vsetko chces/nechces zverejnit, nezabudni na Save settings a mame to tu 🙂
tak baby moje a je to tu. bránila som sa dlho, zubama nechtáma a predsa to prišlo. zajtra budem mať 36. kokos, ja sa na to necítim. to sa snaď niekto v rodnom liste pomýlil alebo kieho. zabite ma. alebo čo. 😲 😖 😲 😖 😲 😖 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@mawiya jak zabite, vsak mne keby sa aj zrovna zajtra narodilo, ked budem mať 36, akurát do škôlky ho môžem dať ...a ty deti už v puberte 😉 inak baby dneska depka jak sviňa, kramy za dverami a to si nevymyslam- test biely, aj spinenie už zacalo a to som len 11 dpo. K tomu návšteva známych s malým babom, tak som si trochu porevala, aj je trochu lepšie ale teda stále nic moc... Ach jaj, asi idem radšej spať 😔
@senta_sofia
@mawiya
@paskolinka
@adamnela
@jaja9891
@zuzulienocka77 @lauritka
@zarzisia dnesny rano a teplotka 36,7
@lal ak máš 32 dni cyklus, tak to bude skôr ten 18 dc... Iné príznaky nesledujes? Keby si zadala plodný hlien, niekam okolo toho 18dc, možno by bol ff múdrejší...

@senta_sofia väčšinou 13 dni, ten posledný cyklus len 12... Chudatko mm, som na neho nahucala, že ma nepockal v obchode, idem si ho udobrit 😉 ... Inak čo je s tou rybkou našou??? Asi má lepší program... 😝