Inofolic alebo Femibion 800
Baby potrebovala by som poradit co je na trhu "lepsie" 🙂 dakujem
@katttka1981 ahoj ja sa tiez pokusam otehotniet asi od maja a stale nic,teraz som zacala brat inofolic od vcera tak dufam ze sa zadari,mozes mi poradit ako casto by sme mali skusat. 🙂 Dakujem
@petuskaa1 tazka otazka... my sme skusali kazdy druhy den a nedarilo sa. Potom som si nasadila inofolic a neriesili sme kedy, proste ked prisla chut a zadarilo sa. Ale neviem preco, ja som tomu nejak verila. skus mozno ovulacne testiky tie ukazu kedy je ten spravny cas..😊 drzim prsteky aby sa cim skor zadarilot
@katttka1981 no ja mam taku aplikaciu kde mi ukazuju plodne dni tak podla toho skusame 🙂
Ahojte tiez mi gynekolog odporucil femibion 800 tak si ho v stredu pojdem kupit.Chcem sa spytat pomohol vam k otehotneniu?Ak ano po kolkivh uzitych tabletok.dakujem
Ahojte, viete mi poradiť prosím? Brala som Inofolic, otehotnela som, som cca 5tt + 5dní, môžem si už kúpiť femibion a brať ho od zajtra? alebo mám pokračovať s Inofolicom? ďakujem 😲 😉
@drndola aj ja si myslim ze mozes hned brat ,to iste mam aj ja v plane ,beriem inofolic a cakam ze pri nasledujucej ovulke sa zadari a tak hned zacnem brat femibion 800,jaaaaaj dal by Boh zeby som uzaj ja videla // 😉
@julypetkova určite sa teraz zadarí 🙂 držím palce!! 😉
dakujem 🙂
ja som vybrala uz tretie balenie inofolicu a prisiel mi menzes o 3 dni skor,je to normalne?
Mam na predaj inofolic 1\20 a 1/15 kto ma zaujem nech da vediet.
Chceme druhe dieta a vcera som sa o tom rozpravala s kamoškou a ta sa ma pytala ci uz beriem aj nejake vitaminy je to fakt potrebne uzivat uz pred? Ked som cakala dcerku tak som zacala jest vitaminy az ked som zistila ze som tehotna
Každej sa zadarí bambule, len treba veriť a neupínať sa na to. Tiež som skúšala dva roky hocičo, počnúc Inofolicom a zo skúsenosti viem povedať, či skôr napísať, že ten mi ale nepomohol....
Totálne som sa uvoľnila a začala brať veci s nadhľadom. Odišla som na dovolenku ďaleko za Atlantik a keď som sa vrátila, už bolo niečo v brušku 😉 Práve som v 22. týždni a kebyže som už nepribrala päť kíl a nevidieť mi už pekné guľaté brušku, tak tomu stále nemôžem uveriť 🙂
Všetkým držím palčeky a verím, že ten Váš uzlík šťastia Vám čoskoro "zaklope" na dvere.
beriem Femibion, Inofolic som skusila a nic
ja som na zaciatku brala sirupy na prirodnej baze nehovorim ze boli zle len mne z nich bolo nevolno kamoska si ich pochvalovala ale nakoniec som presla na tabletkovu formu vitaminov 🙂
@ali223 a co teda teraz beries? my chceme druhe mimi a chcem nejake tie vitaminy a rozmyslam ze ktore hlavne podla zlozenia
mne doktor tiez odporucil inofolic, muzovi folandrol... neviem...kopec penazi, ale ci je to fakt az taky zazrak...pockame na spermiogram a potom sa rozhodneme ci kupit alebo nie...
@harlinka ja som brala femibion 🙂 a planujem ho brat aj jed budeme chcieť druhe babo ale to až v lete možno 🙂
ahojte baby, ohľadom toho femibionu 800, užívam ho a je naň napísané že do 12 týždna tehotenstva a potom treba prejsť na femibion 400,
no ale teraz by som mala kúpiť nový balík lebo sa mi míňa a som v 10týždni, tak či mám kúpiť tú 800-ku ale polka krabice mi ostane alebo kľudne vybrať , a potom prejsť na 400
alebo už rovno kúpiť tú 400, mal niekto s tým skúsenosť , ďakujem 🙂 🙂 🙂
aj ja som ho začala užívať dúfam že sa podarí čím skôr 🙂 ...proste už si želám byť mamičkou a moj partner tatinkom 🙂 júúúj dúfame že to pomože aj on začal brať folandrol 🙂 stým máte skúsenosti ?
Caute babule aky mate nazor?co je lepsie brat femibion alebo inofolic?mal by aj buduci tatino nieco brat?
@lucinka3289 ahoj ja som brala 2balenia femibion teraz beriem 2x denne inofolic lebo to vraj niektorym pomohlo otehotniet tak skusam, uvidime ci pomaha. Ale je to individualne co komu pomoze...
@zuzankaa0102 aha tak uvidime ja som len teraz zacala brat tak uvidime 🙂 drzim palce
Ja som brala aj femibion 800 aj inofolic...a tatino papal selen sa mi zda..musela by som kuk do liekov
@mackova11 kludne kup 800,dober celu a prejdi na 400
Mne odporucil lekar Femibion ked som bola na preventivke povedala som mu ze by sme chcelio babatko tak mi povedal ze nech to zacnem uzivat ked ze kyselina listova zohrava velmi dolezitu ulohu v prvých týždňoch pri delení buniek

predtým som mala velmi rozhadzany cyklus-tak mi gynekolog predpísal estrofem a injekcie agolutin...plus moja vlastna aktivita-inofolic a kys.listova.....chcela by som sa vas spytat či mate niekto podobny problem s dufíkom a jeho branim.....ci mi len zmena horm.liekov opat rozhadzala cyklus?!? dakujem 🙂