Inofolic alebo Femibion 800
Baby potrebovala by som poradit co je na trhu "lepsie" 🙂 dakujem
skús ja ho užívam druhý mesiac tak som zvedava ci sa nám zadari 🙂
Baby môžem užívať femibion800 ked som v 6 týždni? Viem to 2 dni 🙂
@dasa71 Ahoj, jasné, že môžeš, vlastne by sa mal užívať až do konca 12. týždňa tehu. A inak ti gratulujem a máme presne rovnaký termín porodu, ja som to zistila včera, že som tehu. 😉
@harlinka teraz beriem femibion a citim sa lepsie hlavne moj zaludik sa unormalnil
dnes som si ho bola kupit tak dufam ze mi bude lepsie nad záchodom trávim každe rano :/ pomohol vam femibion aj v tomto?
@dasa71 Ja ho beriem a nebýva mi vôbec zle, teda zatiaľ, aby som to nezakríkla, ale tak neviem, či je to tým, lebo ja som ho začala brať ešte pred tehu na doporučenie lekárky.
@janickacrazy ja to užívam pár dni to ze som tehotna viem tiez len par dni nebolo to planovane ale tesime sa 🙂 len dufam ze tie nevolnosti prejdu
@dasa71 Mne bývalo zle pri obidvoch predchádzajúcich tehu, ale teraz zatiaľ nič, tak neviem, možno to ešte príde alebo to bude konečne dievčatko, kedže mám úplne iné pocity ako predtým, no uvidíme. 😉
Ahojte, ja som od včera začala užívať Inofolic na odporúčanie môjho doktora z ISCARE martin keďže mám PCO, objednala som včera aj 6 balení za super cenu, tak dúfam že pomôže, počula som len super ohlasy 🙂
@dasa71 aj mne na zaciatku bývalo zle ale ked som pravidelne uzivala femibion800 tak to prestalo 🙂 tak držím palce
@ali223 mne dnes uz bolo lepsie nebolo to 100% ono ale aspoň som nevracala 🙂 dufam ze je to tym femibionom a ze to tak ostane 🙂
@ali223 uz som si ho bola kupit aj ja ked ze by sme chceli druhe dietatko tak hadam pomoze aby to bolo cim skor 🙂
Baby prosim co znamena zkratka DC ? A chcela by som sa spytat ja som zacala brat Inofolic a ci nevadi kedy som ho zacala brat lebo pribalovy letak tam nebol len opysane denne davkovanie a na co posoby ale to na krabicke....poradi mi niekto?
Baby čo je to ten Metalofín čo obsahuje femibion800? Neviem to nájsť na nete
@dasa71 metafolín je v podstate to aby sa tá kyselina listová lepsie vstrebala do tela 🙂
@ali223 ahá dakujem velmi pekne 🙂 a ty si ako dlho užívala femibion kým si ostala tehu?
@dasa71 vies co uz ani neviem ale asi take 3 mesiace pred tym nez sme sa rozhodli pre babatko sestra mi ho poradila femibion800 užívala pri oboch detoch 🙂
Ja som prestala brať HAK a začala som brať Femibion cca pol roka pred tým ako sme plánovali otehotnieť. Je to dôležité hlavne kvôli tomu, že práve v tých prvých dňoch, kedy ešte žena nevie, že je tehotná sa delia bunky, vzniká nervová sústava a pod...
My sme počali hneď na prvý šup 🙂 😎
@lucinka3289 Gratulujem 🙂 jaj kedy sa ja uz toho dockam 🙂
@trinity246 dakujem krasne kolko sa snazite?
a uz vyse roka uz som zacala brat inofolic nedostala som kramy naposledy som mala 27.2 mala som vseliake priznaky uz som mala taku nadej ze konecne a dnes som spravila test a negativny :(
@lucinka3289 a uz vyse roka uz som zacala brat inofolic nedostala som kramy naposledy som mala 27.2 mala som vseliake priznaky uz som mala taku nadej ze konecne a dnes som spravila test a negativny :(
@katarina1984 Ahooooj 😉 poprosila by som ta o radu ohladne vitaminov pre priatela ? Spominala si ,,selen,, len si si nebola ista ? Aj ste sa prosim ta boli poradit s lekarom alebo ste si informacie vycitali len niekde na internete ? DAKUJEM za info,cas aj ochotu 🙂 Pekny den,prajem 😎
my sme s manželom brali obaja gynex..........a náš jurko má skoro 8 mesiacov, www.energy. sk

Ahojte, ja som brala asi mesiac femibion 800 a potom mi doktor odporučil radšej Inofolic 2x denne...Inofolic beriem uz asi 4 mesiace a stále nic 😔 asi prejdem na femibion, co poviete?