icon

Jonášova metóda - link na výpočet dní

8. sep 2023

Ktorá ste skúšali jonášovú metódu? Je dostupný link pre výpočet dní? Otehotneli ste niektorá cez tie výpočty?

larena
•
8. sep 2023

Ja som to skúsila uplne zo srandy a vyšlo mi 8.6.2022 a hovorim si haha ved vtedy ani nemám ovuláciu to je moc skoro pri mojich dlhých cykloch a presne 8.6 som otehotnela 😀😀aj pohlavie sedí😂

autor
•
8. sep 2023

@larena kde ste dávali počítať?

kristinapetronela
•
8. sep 2023

Ja som tak otehotnela

pabla99
•
8. sep 2023

Vyjde ti to vždy tak 50/50. Nájdeš tu určite ženy, ktoré pomocou tejto metódy otehotneli.
Na mňa to vôbec neplatí táto metóda. Skúšala som to niekoľko mesiacov a nevyšlo to. Pokiaľ máš naozaj zdr. problémy ktoré ti bránia k počatiu, tak ti táto metóda nepomôže skôr len naozajstní odborníci.
Btw. ten výpočet je zadarmo na internete nájdeš na google.

autor
•
8. sep 2023

@pabla99 diagnostikovali mi endometriozu.
ten link som našla, len či je doveryhodný.

zuza265
•
8. sep 2023

Mam zaplatenu verziu a pozrela som to aj s online dostupnou a je to to iste. Ale bacha! Sex ma byt 1 den pred terminom a aj 2 dni pred terminom. Cize ak by si mala vypocet na 10. septembra, tak sex dnes a zajtra 🙂

autor
•
8. sep 2023

@zuza265 21.9. mam...muž príde z prace 20.9. ...🙂 :D

pabla99
•
8. sep 2023

Áno tie výpočty na internete sú totožné s tými čo by ste si dali urobiť za peniaze. Každopádne prajem veľa šťastia 🙂

zuza265
•
8. sep 2023

No prosim to je akurat♥️♥️♥️ to mate uplne vyratane

autor
•
8. sep 2023

Akurát aj co pozerám dni dozadu tak mi jeho den vychádzal na prvý deň mojej MS.... Vsetko je aj mimo ovulácie.. Tak ja neviem ale skúsime

zuza265
•
8. sep 2023

Ano. Oni to aj odovodnuju ak si o tom viac precitas🙂 a ak si das platenu verziu, tak uvadzaju, ze to nie je zarucene na prvy sup ako si mnohi myslia. Ale ze je lepsie ak sa termin prekryva s ovulaciou ale kludne zeny “otehotneju” aj cez ms. Proste im pride ovulacia inak nez bezne alebo spermie vydrzia atd. Skus si pozriet texty🙂

beata110
•
21. sep 2023

@zuza265 prosim a co tam znamenaju tie znaky? A napr. Take nieco ze 3x alebo 6x a cervenym.🙏

zuza265
•
21. sep 2023

@beata110 tie napatove aspekty? To su nejake problemove konstalacie - ja ai to tak vysvetlujem. Proste ine veci, kt mozu negativne ovolyvnit tehotenestvo. Ale ty ich mozes aj v pohode zvladnut. Ja to neviem posudit to su konkretne veci. To asi len ozaj astrolog… astrologia je dost tazka, tam vsetko so vsetkym suvisi

beata110
•
22. sep 2023

@zuza265 no aj ja som si podobne myslela dakujem😊