icon

Jonášová metóda počatia

lulu_lu
12. aug 2013

Žienky chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s výpočtom pána Jonáša a ak áno, aký je postup? Viete mi dat na neho kontakt? A kolko to môže stáť ten jeho výpočet?
Ďakujem 🙂

kakatulik
17. mar 2016

@emakiki Ja pijem zeleny caj uz asi 5tyzden v kuse tak pol litra denne a este sa mi nic neposunulo.No citron je znymy ze posunie ms,tak mozno aj vit C.

matilda72
17. mar 2016

@kakatulik
@emakiki no ja som to neprehánala, pila som to tak jednu max dve za deň a cca tak dva týždne, že by to malo taký silný účinok bože tak ma nastrašil blázen jeden 🙄 🙄 drže palce nech som si neposrala cyklus toto ma asi naučí kupovať všetko čo vidíme 😀

kakatulik
17. mar 2016

@matilda72 ved si prestuduj vedlajsie ucinky ci tam nieco take pisu...a co ma vlstne ta kavu sposobit?

matilda72
17. mar 2016

@kakatulik no ved kukám ako puk a nič som nenašla. jedine čo tam píšu, že je to káva na hormonálnu rovnováhu, podporuje počatie, reprodukčné orgány, je na náladovosť, nespavosť a hyperaktivitu detí to všetko

kakatulik
17. mar 2016

@matilda72 nerob si z toho hlavu,nema to s tym nic.Teda podla môjho skromneho nazoru.

emakiki
17. mar 2016

@matilda72 no mozno to stacilo... Ale ved uvidis... Musis este vydrzat...

matilda72
18. mar 2016

@emakiki no tak som to vzdala. idem sa dnes objednať. ak to nepríde do budúceho týždna aspon budem mať istotu, bože ale tak som sa tešila ☹ ☹ a nič, čo sme komu urobili ☹

emakiki
18. mar 2016

@matilda72 ale ved to je v poriadku, ze si sa rozhodla ist k dr. aspon ta pozrie a budes vediet na com si. Strasne ti drzim palce. Skoda ze sa musis objednavat a nemozes tam len prist a pockat. Inak uz aj moja dr. zavadza taketo praktiky, ale naposledy slm prisla bez objednadnja a zobrala ma.

matilda72
18. mar 2016

@emakiki no to neviem, či by ma zobral, nie je to akútny prípad, bože budem rada ak sestrička zoberie telefon. lebo objednávať sa dá len v pondelok, utorok, a štvrtok. no lebo ja chodím k dok. do iného mesta cca tak 30km 😉

matilda72
18. mar 2016

@matilda72 tak sestrička povedala, že môžem prísť aj dnes možno mi bude brať krv a možno ma vezme možno nie 🙂 tak asi idem ale už ho vidím čo povie

kakatulik
18. mar 2016
emakiki
18. mar 2016

@matilda72 no super 🙂 budem na teba mysliet 🙂 ja som tak chodila dva roky z okresu do okresu a dokonca to bol uz aj iny kraj 🙂 ale bolo to 25 km a tak isto aj s malou k dr. na poradnu 🙂

matilda72
18. mar 2016

@emakiki
@kakatulik dakujem 😀 zobral to fajn 😀 no aj sa zasmila, že taký prípad, že na sone niečo vidí a testy sú negatívne ešte namal, že skôr to býva, že ženy majú pozit testy a on nič nevidí. no bud je to tehotnosť alebo cystitída alebo niečo také a vo štvrtok na vyvolávačku ak neprídu a hcg bude negat.

kakatulik
18. mar 2016

@matilda72 tak to ti robil sono cez brucho asi.Nie vaginalne ze?
No moja zlataaa.Ze pozdravijem doktora,ale keby si mala cistitidu,urcite by si o tom vedela...palenie pri moceni a vsetky tie radosti....ha...vedela som to...takze cakame do stvrtku. 😉

matilda72
18. mar 2016

@kakatulik sono mi robil vaginálne a videl tam niečo veľkosti 2,2 milimetra a či je to zárodok alebo nejaký zhluk tak to nepovedal, a že vajčníky sú ok, bože toto je ako scifi 😀 😀

kakatulik
18. mar 2016

@matilda72 tak potom ale nechapem,co to ma mat spolocne s tou cistitidou... 😉
No ano bude to asi zhluk zarodocnych buniek.Ty sa konecne daj do haptaku a ukludni sa aby sa tie budky mohli dalej vyvyjat.....ktovie co to je,ale ukaze sa to o niekolko dni 🙂

emakiki
18. mar 2016

@matilda72 jaaaj, ja ti tak drzim palce 🙂 no je to dobre znamenie 🙂 urcite budes tehula 🙂 inak si si moc nepomohla, ako ja 😀 ja cakam zase do pondelka ... Toje pocit co? Cakat na info, ci si tehotna alebo chora... To je normalne na psychiatriu 🙂 inak mne brala teraz dve ampulky krvi a mala mi brat len na testosteron, to sa beru dve? Je to nejake cudne...

matilda72
18. mar 2016

@kakatulik okej už som kľudná 😀 😀 poobede by mali byť výsledky 🙂 idem radšej niečo dobré navariť 😉

matilda72
18. mar 2016

@emakiki no to by bolo krásne 😀 😀 no ale beriem to z rezervou 😀 dám si dobrý čaj niečo dobré navarím a počkám si na telefonát od sestričky čo ako 😀 😀 ale som tak zvedavá, že až 😀

kakatulik
18. mar 2016

@emakiki to keby sa znova jedna stratila 🙂

kakatulik
18. mar 2016

@matilda72 a hlavne si nedavaj ajuvedsku kavu prosim ta 🙂

matilda72
18. mar 2016

@kakatulik neboj tú mi myslím mm vyhodil do záchoda 😀 vieš to aby som sa náhodou nepomýlila a nepila ju 😀 už sa nechcem hádať

kakatulik
18. mar 2016

@matilda72 😀 😀 😀 dufam ze nebola velmi drahaaa,ale mozno prave vdaka nej....no ale nepredbiehajme zeeee 😀

matilda72
18. mar 2016

@kakatulik takže tehu nie som hcg 0,1 ☹ nevadí idem dalej

kakatulik
18. mar 2016

@matilda72 ok,aspom vies.... 😒

emakiki
18. mar 2016

@matilda72 no presne, aspon vies... Ja som mala 0,5... Nepovedali ti preco to mas zvysene? Alebo je to normalne? A co teraz pojdes na vhvolavacku?

emakiki
18. mar 2016

Je mi to luto... ☹

matilda72
18. mar 2016

@emakiki dúfam, že sa to vyvolá samé 😀 dáme si pohár vínka, sexík, a teplý kúpeľa a tak až kým nebude ms 😉 bože tak by som to rada dostala tak aby mi vyšlo termín 4.4 podľa jonáš ale aj tak mám pocit, že to bude dlhšie trvať ☹ no ale nevadí 😉

matilda72
18. mar 2016

@emakiki nevadí. trošku som si poplakala, lebo taký tušák, že nám to vyjde som nemala dávno a teraz toto ale sú horšie veci ako toto. takže hlavu hore ide sa dalej

jarka800
18. mar 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@matilda72 Presne hlavne treba hlavu hore, zivot ide dalej, raz sa to podari