Jonášová metóda počatia
Žienky chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s výpočtom pána Jonáša a ak áno, aký je postup? Viete mi dat na neho kontakt? A kolko to môže stáť ten jeho výpočet?
Ďakujem 🙂
@matilda72 ale ved to je v poriadku, ze si sa rozhodla ist k dr. aspon ta pozrie a budes vediet na com si. Strasne ti drzim palce. Skoda ze sa musis objednavat a nemozes tam len prist a pockat. Inak uz aj moja dr. zavadza taketo praktiky, ale naposledy slm prisla bez objednadnja a zobrala ma.
@emakiki
@kakatulik dakujem 😀 zobral to fajn 😀 no aj sa zasmila, že taký prípad, že na sone niečo vidí a testy sú negatívne ešte namal, že skôr to býva, že ženy majú pozit testy a on nič nevidí. no bud je to tehotnosť alebo cystitída alebo niečo také a vo štvrtok na vyvolávačku ak neprídu a hcg bude negat.
@matilda72 jaaaj, ja ti tak drzim palce 🙂 no je to dobre znamenie 🙂 urcite budes tehula 🙂 inak si si moc nepomohla, ako ja 😀 ja cakam zase do pondelka ... Toje pocit co? Cakat na info, ci si tehotna alebo chora... To je normalne na psychiatriu 🙂 inak mne brala teraz dve ampulky krvi a mala mi brat len na testosteron, to sa beru dve? Je to nejake cudne...
Je mi to luto... ☹
@matilda72 Presne hlavne treba hlavu hore, zivot ide dalej, raz sa to podari

@emakiki Ja pijem zeleny caj uz asi 5tyzden v kuse tak pol litra denne a este sa mi nic neposunulo.No citron je znymy ze posunie ms,tak mozno aj vit C.