Kedy vám test ukázal dve čiarky ?
Ahojte, vase skusenosti kedy vam test ukazal dve ciarky, 3 den meska mrcha a test negativny
Ja den po vynechani MS, moja sestra mala skoro este 2 tyzdne po vynechani MS negativny test, az lekar jej potvrdil tehotenstvo - na sone bolo vidno uz srdiecko.
Mne to ukazalo az v 6 tyzdni 🙂 prvy mesiac som Mala normalne menzes ako vzdy, druhy mesiac mi neprišla menstruacia a vtedy to už bolo pozitívne 🙂
@steffi50 10dni po oplodnení som mala na teste ducha- slabú druhu čiarku, ktorá už bola viditeľná , tehitenstvo som ale zistila hneď, lebo som si merala bazalnu teplotu, ktorá od ovulácie neklesala, tak mi to bolo hneď jasne🙂
@steffi50 ahoj, ja som si robila hned 3 dni po styku a nic tam nebolo aj ked test hovoril ze je max presny uz 3 dni po oplodnení. Nasledne som si robila o tyzden a zasa nic. nasledne o 4 tyzdne a to uz bola aj druha ciarka 🙂
Baby, 25.12 som mala dostat mrchu, v ten den je aj mozne oplodnenie, vsetky testy ukazuju negativne,ale dnes som isla vyhadzovat test robeni cca dva-tri dni dozadu a slabsia ciarka tam je.teraz som si robila a negativny. Moze byt este hcg take slabe ze neukazuje nic ,resp.po par dnoch? Prve dve tehu mi ukazali dve ciarka este pred mrchou...neviem teraz co si mysliet
Ahojte baby.. Je to 9 dni, čo sme šli na to “naostro”.. Podľa výpočtov to bolo deň pred ovu.. Už pár dní pociťujem akoby sťahy v podbrušku a som šialená za kávou 🙈 Mrchu čakám tak o 6-7 dní.. Myslite, že by stálo za to spraviť test, alebo je to zbytočne skoro? Bábätku by sme sa tešili, tak som zvedavá.. Ďakujem vopred za odpovede 😊
Ahojte.. Tak mrška mešká dva dni, ale dnešný ranný test som mala negatívny 😕 Mám sa prestať tešiť, alebo je stále nádej?
@diaalex ahoj.. Tak predvčerom som mala slabunke špinenie.. Včera podvečer to bolo trochu viac krvi, ale nie ako mrcha.. A teraz ráno zase len špinenie.. Vobec nemám stavy ako pri mrche, lebo bežne mávam hrozné kŕče a teraz nič.. Brucho mi bublinkuje a cítim tlak, ale nie bolesť.. Sex sme mali naostro 27.4. a potom 4.5. No a mrška mešká už 5 dní..

@steffi50 v deň očakavanej ms som mala krasne //