Klesajúce a potom zas zvýšené HCG
Ahojte prosim Vas poradte mi lebo uz neviem co to moze byt. Menstrusciu som mala naposledy 15.06 tento mesiac som spravila test a vysiel mi pozitivny ale len slaba ciarka.minuly tyzdensom isla k lekarovi nic nevidel v maternici zobral mi krv a hcg som mala 65.o dva dní neskor 45 ani vtedy nic nebolo vidno! Piatok som za alá krvacat ako pri menstruácii ziadne bolesti nic! Dnes som isla na kontrolu hcg 119 ale na usg nic! Prosim Vas poradte mi nemate s tym skusenosti? Dakujem
@veruska00 je mi to ľúto neboj sa prestne viem čím si prechádzaš ,mňa pustili na 3 deň domov po laparoskopii
@ingrida1127 je to velmi tazke 😢ale dakujem
@ingrida1127 ale zatial idem len na pozorovanie takze tyzden tam urcite budem 😔
@veruska00 klud to este stale nic neznena ..ale lepsie ked ta odsleduju ja som len kazdy druhy den chodila na krv ..mozno to este zacne klesať ja som.bola na tom tak isto ked mi zo 113 stuplo na 320 myslela som ze skolabujem ale napokon to zacalo klesat a trvalo to dlho..duf se to bude aj tvoj pripad velmi ti drzim palce
@veruska00 tiež ma tak prijali dali mi lieky a o dva dni skontrolovali hcg to stúplo len mierne čo malo byť už podľa tt dvojnásobne tak vedeli ze to nie je prosperujúce tehotenstvo tak ma vyčistili lebo som začala krvácať viac .Po 5 dňoch ma pustili s tým že som chodila na odbery kazdy druhy den lebo po čistení mi hcg kleslo iba mierne a v maternici nebolo nič pri čistení. Tak ako som šla na kontrolu tak hcg stúplo a zase do nemocnice kde pozreli do brucha laparoskopicky a teda da to potvrdilo bolo to na ľavej strane vzali mi aj ľavý vajcovod,na 3 deň ma pustili domov.
Momentálne sa po tichu teším z ďalšieho tehotenstva som v 13tt🙂.p
Prajem ti veľa síl nech už to dopadne akokoľvek nech si v poriadku bohužiaľ príroda to takto zariadila.
@ingrida1127 jeeej gratulujem 😊tak prijemne tehulkovanie ♥️ a mozem sa spytat ze v ktorom tyzdni ti to zistili ze to je mimomaternicove?
@veruska00 keď som bola prvý krát u lekárky som bola asi 5-6 tt,a o 10 dní som začala krvácať
Na sone to vôbec nezistili povedal že musí pozrieť do brucha mal na to iba podozrenie ktoré sa potom tou laparoskopiu potvrdilo .
A ďakujem 🙂🙂
@veruska00 Ahoj ako?
@ingrida1127 ahoj nemusela som tam ostat lebo mi skontrolovali hcg a kleslo to na 113 😊este v pondelok idem na kontrolu hcg a usg ale doktorka povedala ze to uz asi nebude mimomaternicove. Bola som tehotna ale same to odislo este stale mam hnedo krvavy vytok a ze sa to samo vysicti. Ze pondelok mi spravia usg a ze ked netreba tak ani na kyret nemusim ist! Takze dufam ze to bude v poriadku
@veruska00 to som rada že si také niečo nemusela podstúpiť 😊skóre uzdravenie
Baby dakujem Vám velmi pekne 😊♥️
@veruska00 .ahoj nehnevaj sa že sa spytam potom ste dopadli ako?pokračovalo tehotenstvo ked vam hcg lkesalo a zase zvišovalo ?mam podobni problem a velmi sa bojim
@pamelaandersom bohuzial nie potom nakonie som musela podstupit kyret 😔kazdy 2druhy den som chodila na krv a stale mi to skakalo hore dole !ty más ake hcg?
@veruska00 ja som mala .naj prv len 21'potom o 2 dni 120 .o dalšie 2 dni 517,hned ten den som začala trošku špinit take kremovo hmedej farbi a išla som gynekologovi a skontrolovali hcg a teraz mám 105.ale ja asi na kyret ne budem musiet ist lebo na sono vobec ne bolo vidno ešte nič.

Ahojte zajtra mam ist na prijem do nemocnice 😔hcg sa zvysuje pravdepodobne to bude mimomaternicove. Doktorka tam zatial nic nevidela 😔strasne sa bojim ☹️dcerke ani neviem ako to vysvetlim ze asi dost dlho nebudem doma 😢