icon

Maca - zázračný prášok, ktorý nám pomôže k tehotenstvu

lea1333
10. jan 2012

ahojte kocky pridajte sa k nam tie ktore uzivaju MACU dufame ze nam pomoze k tehotenstvu a tie ktore MACU brali a otehotneli nech nam napisu svoje pribehy 🙂

maji9
Odpoveď bola odstránená
mimonka77
29. feb 2012

@silvuska47 papá macu, zinok+selén, vit.e a pár dni l-karnitín, kontrolný spg máme o týždeň, tak dúfam,že bude zlepšenie.

martinaaaaa
29. feb 2012

@maji9 dakujem pisem mail 🙂 strasne by som chcela prirodzene

maji9
Odpoveď bola odstránená
silvuska47
29. feb 2012

@mimonka77 držkám palčeky nech je všetko v poriadku... 😉

lucia12345
29. feb 2012

Ahojte,ja som uzivala macu aj manzel a cuduj sa svetu mame teraz rocneho syna,neviem zarucit ci to bolo tou macou ,ale otehotnela som konecne po dlhej dobe,uzivala som aj caje a akusi ptaciu vodicku,co mi poradila jedna pani co pomaha zenam otehotniet,uzivala som to vsetko asi mesiac,neviem ci to bola nahoda ale o rok planujeme dalsie mimi a nebude sa darit urcite si macu kupim zasa.

anka52
1. mar 2012

baby pijem maku uz mesiac mam aj kyselinu listovu aj ovulacne testy skusala som tento mesiac 17 dc do 24 dc a tatial smola co robit poradte

mimonka77
1. mar 2012

@silvuska47 ďakujem, dúfam, že aj bude. A vy máte nejaký problém, či ste zdraví?

silvuska47
1. mar 2012

@mimonka77 no zatial neviem..uvidíme čo povedia v BA...ale ja som po dvoch laparoskopiach kvoli endometrioze takže asi problem je vo mne!

katarina822
1. mar 2012

@anka52 byt trpezliva....nadalej pi macu skus ovu testik skor.

camelco
1. mar 2012

@anka52 pije ju aj mm? súhlasím s @katarina822

anka52
2. mar 2012

ok skusim po mrche

anka52
2. mar 2012

@camelco dakujem za radu obom

mimonka77
2. mar 2012

@silvuska47 tak vám držím palce. a koľko sa snažíte?

zuzik1983
2. mar 2012

baby mam na plane si kupit macu, len teraz mam problem so zvysenou stitnou zlazou, ze nemozem uzivat nic s jodom(ktory maca obsahuje)myslite, ze toto by som mohla uzivat? babatko planujeme asi za 3 mesiace. v manzelovi pravdepodobne nebude problem, ze by mal spomalene spermie, kedze sa nam prve tehu podarilo na prvy krat, a druhe na druhy krat(to som nedavno potratila).lenze teraz mi zistili tu zlazu, tak neviem, ci nebudem mat problem ja kvoli tomu otehotniet, preto som si chcela trosku pomoct tou macou

lea1333
autor
6. mar 2012

ako ste na tom snazilky ? 😉

made
6. mar 2012

@lea1333 nooo nic moc,o 2dny by som mala dostat mrchu no som zvedava,akurat dnes mi je divne stale sa mi toci hlava a to som nikdy nemala ,asi zajtra kupim test ak nedostanem mrchu,,no nemusela by som.a tebe sa ako dary?

lea1333
autor
6. mar 2012

@made no ani ja nic moc ovulacia este nebola papam macu aj z drahym a k tomu este vitaminy a niak stale nic a na ten to meesiac som mala vyvestene tehotensrtvo asi nesmieme verit vsetkemu!!!teda aspon ja!

made
6. mar 2012

@lea1333 no pekne ja neviem kedy to uz pride aj na nas sameeeeeee tehulky okolo,ked idem do mesta tam sami kocik a sama tehotna,jaj.

lea1333
autor
6. mar 2012

@made presne tak aj ja....tak drzim palce aby si bola tehulka!!!my snad tiez ten to mes pocneme a ked nie tak asi koncim!!!

made
6. mar 2012

@lea1333 no ved hadam coskoro budeme debatit a uz ako tehulky ,tak vela stastia.

lea1333
autor
7. mar 2012

@made aj ,vam

lea1333
autor
7. mar 2012

inak baby co papate macu nemate z nej biely vytok??? 😕

bambula27
7. mar 2012

@lea1333 moja, ty len ziadne ze "koncim" !!!! Toto u teba nechcem pocut. Vsetky vieme, ze to cakanie je katastrofalne, sme netrpezlive...atd,atd ... ale nevzdavaj sa!!! Mozno po case nas vsetky tie cajiky, tabletky, prasky a kadeco prestane bavit a buchneme s tym, no prave vtedy to vyjde....ale nehovor, ze KONCIS!!! 😉

bambula27
7. mar 2012

Inak...chcem sa opytat. Dnes mi dosla MACA a ked to tu tak vsetko citam, bojim sa..ci ju vlastne mozem brat, ked uzivam okrem Femibionu, Duphastonu este aj Metformin. To su dost neprijemne tabletky pre diabetikov. Ja nie som sice diabeticka, no gynek. mi ich odporucala, vraj jej zeny po tychto liekoch spontanne otehotneli najneskor do polroka. Beriem ich 3 mesiace, najskor 2x denne, to bolo nenesitelne, vracala som 3xdenne, po kazom jedle som objimala WC misu....tak som to zmenila na 1tbl denne, takto sa to da zniest. No teraz by som potrebovala vediet, ci s nimi mozem kombinovat macu....Hm??? 😒

katarina822
7. mar 2012

@bambula27 ahoj ja som brala podobny liek siofor tiez je to pre diabetikov ja niesom a dali my ho v centre na pol roka 3krat denne a po pol roku som mala ist na ivf ale uz som nemusela ostala som prirodzene tehu.

katarina822
7. mar 2012

@bambula27 a mne bolo povedane na ten liek ja som ho mala na schudnutie a vtedy som mala kratke cykly aj 22dnove a vedlajsi ucinok je tak laicky povedane na posilnenie vajicok a cykly sa mi upravili na 28dnove

kikaneu
7. mar 2012

ahojte, tak my sme ju brali teraz prvý cyklus a včera došla mrcha.....takže zatiaľ takto, netuším s čím sa maca môže kombinovať a s čím nie....ja pijem iba alchemilku okrem nej.....rozhodla som sa, že toto je posledný cyklus čo niečo pre to aj robím, takže maca má u mňa poslednú šancu, bazálnu teplotu tiež meriam poslednýkrát a hotovo....veď to posledné dni cyklu bolo na nevydržanie z tých "príznakov"

bambula27
7. mar 2012

@katarina822 Juj, tak ja som citala, ze sa ten liek dava aj na chudnutie, ale ja praveze nejak chudnut nepotrebujem. Mne to bolo vysvetlene, ze mi pomoze k ovulke, aby vajecniky fungovali tak ako maju. A tusim sa tak aj stalo, uz druhy cyklus som mala ovulku. Kedze ja menzes nedostanem bez Duphastonu, tak sa velmi tesim, ze s nim mam menzes presne na den a teraz je uz aj ovulka. Len ten metformin je podla mna dost silny, kedze beriem az 850 a preto sa bojim, co vsetko s nim mozem kombinovat

bambula27
7. mar 2012

@kikaneu Vy sa ako dlho snazite? Vies co? Ja sa ti vobec necudujem. Ja testy robim len druhy cyklus a mam pocit, ako by to bol uz aspon rok, bazalnu teplotu meriam asi 4 mesiace, tie lieky, co mam na nocnom stoliku, mi poriadne uz lezu na nervy, ze tak mlady clovek a tolko sa nimi musi napchavat.....strasne sa sledujem, odkedy testujem a meriam BT, a hoci clovek je ochotny podstupit kvoli babu vsetko aj vsetko vyskusat, myslim si, ze pride cas, kedy s tym vsetkym asi fakt hodim.....