Mám 20 rokov. Je skoro na bejby?
baby myslíte si že je skoro mať babatko v 20tke ??
presne toto som si chcela prečítať 🙂 ano citim sa na to a podmienky sú vynikajuce 🙂
Nie nieje,ja som mala prve v 20-ke a teraz mam 23 a uz mam druhe bejby 🙂
ahoj mám 26 rokov a ešte som nerodila ale keby som to mohla vrátiť späť tak by som asi radšej mala dieťa v tej 20-ke je to lepšie... teraz moje kámošky ktoré vtedy deti mali majú veľké deti a ja nemám a je mi smutno... tak smelo do toho 🙂 😉
@ivana1410 podla mna nie 🙂 to je na tebe ako sa cítiš 🙂
baby ste super 🙂 dakujem za podporu
@ivana1410 smelo do toho ak sa nepotrebujes este vyzabavat a mas partnera s ktorym to stoji zato 🙂 tak preco nie ja som mala dcerku v 22 a som strasne stastna a teraz mam 24 a cakame druhe babatko 🙂
Presne ako píšu baby. Ak máš vyhovujúce podmienky a TY si rozhodnutá a presvedčená mať dieťa už teraz, choď do toho.... Skoro / Neskoro na dieťa je veľmi individuálne... v "manuále" ideálny vek nenájdeš 😉
Môj gynekolg povedal že radšej odrodí 15 báb čo maju osemnasť rokov ako jednu tridsiatničku 😒
ja ked som mala 20 rokov tak som na dieta ani nepomyslela a teraz si hovorim ze radsej som mohla mat vtedy ako teraz sa trapit ze sa nedari 😒
no ak to tak citis chod do toho.ja by som najradsej vratila cas. ja som to v dvadsiatke potlacila ☹ priorita bola praca byt auta a ostatne blbosti a teraz pohodlie zvyk mam po tridsiatke a som stale bez deti. a najhorsie je na tom ze priatel uz ani nechce. ma svoj standard a tak mu to vyhovuje ☹ drzim palce
moja ale poviem ti takto radsej mladá mamička ako v 35plakat ked sa ti nebude darit 🙂
aaaach ja mám za mesiac 23 a kebyže môžem, tak už čakám aj druhé 😀 ale musím ešte tento rok skončiť Bc., v marci sa sťahujeme do domčeka, o rok svadba a potom KONEČNE môžeme začať pracovať na mojom veľkom malom sne 🙂 Ak by som mala v 20tke preň všetko zabezpečené, neváhala by som 🙂 Ale bolo by mi ľúto plánovane priviesť dieťatko do prostredia, v ktorom by mu niečo chýbalo. Na druhej strane sa mi nepáči ani to, ako všetky kamarátky okolo mňa chcú čakať pomaly do 35ky, lebo musia sa ešte zabávať. vyštudovať, nájsť si prácu, rozbehnúť kariéru a blabla. Potom je to všetko tak divne posunuté, ich dieťa bude maturovať, keď budú mať po 50tke, to nehovorím o starých rodičoch, ktoré si tie deti dlho neužijú, tak ako som si mohla užívať ja a takisto oni mňa. Do 25ky je na prvé dieťa naj čas 🙂))
v 20tke som dieťa nechcela a moja dcéra má 20 a také plány nemá ani náhodou,prv škola,potom cestovanie resp. do sveta na rok dva a potom rodina,do 30tky stihne....
ja mam za mesiac 23 a moja mala bude mat rok...ak sa citis na to tak preco nie ja som chcela mat cim skor deti a nie v 30tke
@ivana1410 Ja mám 21 a synček 2 roky. 🙂 Bábätko sme chceli, tak sme si spravili. 🙂
Ja som mala prve v 18-stke a je to super, 🙂 🙂
Ahoj, mne sa syn narodil 10 dni pred 20. Teraz ma 13r. Vobec nelutujem. Vsetko som zvladla jednoduchsie, bez hladania co by sa mohlo stat, ake choroby a ako sa vsetko ma robit-presne podla knizky. Teraz mam 2r. dceru a je to tazsie.
Treba si len uvedomit, ze neuzijes si mladost, na plne dusky :D
Zalezi od toho, ake mas priority.
Ja som chcela najprv dostudovat, zamestnat sa, mat nejaku prax, pracovne navyky, cestovat, atd atd.
tiez som mala syna ako 20 rocna, je to super akurat raz za rok mi je luto ked vidim kamosky kotre zarabaju, ziju s rodicmi a uzivaju si. tak si to zvaz, ak ti to k zivotu nechyba tak chod do toho, stoji to za to
mam 20 a som v osmom tyzdni 🙂
Ked chceš chod do toho.ja som dceru mala pred 20 tkou a nelutujem.teraz ti lekar povie že najlepši vek lebo dneskajšej dobe je problem otehotniet a aj problem donosit dieta.moja dcerka bude mat za par dni 23 a tiež sa snažia o babo dost dlho .vydata je skoro 2,5 roka.niektory si určuju prioritu školu,dom,peniaze,karieru a zistia že su bez deti
....doba sa zmenila......maj jedno dieta v 20tke a druhe ked budes mat 22-23..... ked budes 40tnicka, tak decka budu uz velke..... a uvidis ako sa v 40tke vyblaznis............blaznenie v 20tke je popri tom slaby odvar.......
V 20tke ani nevies ako dieta vychovas, vsetko beries easy, nic nie je problem...... sice si ho tak emocionalne neuzijes ako keby si rodila v 40 tke ,ale ide o to, ci si dieta chces vychutnat, alebo odrodit a mat pokoj................Ja som mala prve v cca 20tke a druhe ako 40 rocna...je to neporovnatelne, uplne ine.............
Ahoj
Z mojej vlasnej skusenosti ti mozem iba tolko povedat, mojho prveho synacika som mala v 18 tich ;)
Citila som a verila si, ze to zvladnem a ze budem dobra mamina ;)
Jje to len a len na tebe.
Drzim palce, nech sa rozhodnes akokolvek ci teraz alebo neskor

@ivana1410 ak sa nato citis a podmienky su pre babo vhodne tak preco nie,....