icon

Manžel váha nad tretím dieťaťom. Čo mám urobiť?

miiimiiinko123
26. okt 2016

Ahojte kočky....v prvom rade by som Vás chcela požiadať aby sa to tejto mojej diskusie zapájali predovšetkým žienky ktoré už tento problém s mužom niekedy riešili ....a zažili na vlastnej koži ...prípadne kočky ktoré podobne ako ja zmýšľajú alebo sa riešili podobnú dilemu... 😒 😒 😒 😒
Mam 25 rokov a dve detičky (synčka a dcérku)..mm má 34 rokov.........momentálne bývame u svokrovcov nakoľko sa momentálne samostatné bývanie riešiť nedá.......ešte som nepracovala a po vysokej škole som ostala doma s dvoma deťmi............momentálne by som chcela tretie dieťa....ale manžel trošku dosť váha a povedal že ved nech to nesílim že až nabudúci rok a tak...ale ja mam tak silnú túžbu že by som najradšej chcela hned...co sa týka môjho muža je velmi dobrý a starostlivý deti ma rád pomáha mi..zatial máme dobré manželostvo..........sucasne mame spolu sex tak ze urcuje si neplodné dni a vtedy ideme naplno..kedze využívame tuto prirodzenu metodu planovania rodičovstva.......bez akejkoľvek inej antikoncepcie.......môj muž by prijal 3. dieťqa aj ho chce....ale akosi sa boji ak muž ze peniaze roobota a tak ale ja si myslím že by sme to zvládli ked aj svokrovci pomaju a davame im len za energie.........uz som z jeho strachu taká zufala ze by som ho najradsej oklamala a trošku ho podstrčila...viete myslim to tak ze keby som mu povedala ze mam neplodné dni...a v skutočnost by to bola ovulacia a kedze manzel vsetko necháva vzdy vo mne..tak by sa mi podarilo to trochu urýchliť.....preto sa pýtam riesili ste niekedy nieco takeho ze ste tak trosku oklamali mmho????? a bolo babatko???? hoci ste vedeli ze ste klamali.....nemali ste vyčitky??? manžel chce 3. dieta takze nehrozi nieco take ze by sa nahneval alebo co ....alebo ma opustil alebo ze by sa to nejako odrazila na nasom vztahu..ale ide o to ze on kym sa rozhybe bohvie dokedy budem cakat..myslite ze jeto z mojej strany dost velky podraz??????? ja nevem :( myslim ze to neni az tak zle nakolko on to babatko chce lne ako chlap sa este nechce hned do toho pustit ako ja .......dufam ze ma niekto pochopí.......:(((((( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

tortelinka
26. okt 2016

@miiimiiinko123 no čo na to dodať...je to strašne nefér

siska53
26. okt 2016

@miiimiiinko123 A ty si ho oklamala ci prosto nahoda?
Kamoske sa s muzom stalo,ze planovali sice svadbu,dieta bolo v plane az po nej. Tiez si pocitla plodne/neplodne,vsak prirodopisarka vie ako na to a prosto.. Telo si spravilo,co chcelo a ovulacia bila mimo jej vypoctov plodnych dni. Tak rychlo robili svadbu,aj to ua bola v dakom 4.-5.m.
Gratulujem inak,co ma byt,bude. Za vodou aj tak nie ste. Niektori maju aj 4-6deti a je to ok. Mne sa mnohoppcetne rodiny pacia,viem,ze ja mat taku nebudem. Vsetky maju moj obdiv,lebo lahke to nie je,po financej,organizacnej stranke najma. Tebe ale radim byt pripravena aj do pracovneho zivota,ak sa co len trochu da,mat premyslene co a ako urobit. Ja som napr.po uraze,teraz PN,budem vyse mesiaca urcite a vobec sa mi to nehodi,nemam ani vypocet este,prerabame byt,co sme kupili a svokrovci nam nemozu pomoct,rzsp.svokra len to,co vladze,sama by skor potrebovala pomoc a tu jej teraz dat velmi nevieme,nebyt nasich,najma mojej mamy,tak netusim,co by bolo. A to mame len dve deti. Preto ti radim (na rozdiel od ostatnych tu sa i tesim za teba) rozmyslat aj nad tym,co dalej,neviem,co mas vystudovane/vyucene,ale idealne nieco,co sa ti da robit aj z domu,aby keby cosi,si nebola ani ty bez prijmu a vedela prispiet.

lucinka511
26. okt 2016

@miiimiiinko123 tak pokial s tym manzel nesuhlasi .skor nie.mali by ste da na tom dohodnut spolocne..Aj potom s troma detmi bez praxe a prac skusenosti sa hlada praca tazsie.este ked deti budu jedno.co druhe chore ak nastupia do skolky....poom budes mat zasa z toho depresie.

wheelsonthebus
26. okt 2016

@miiimiiinko123 no.... tak gratulujem a zelam pohodove tehotenstvo a zdrave dietatko, ale veru si to posr... Tak mu teda povedz, ze ta vasa aj tak nic moc "ochrana" zlihala a ze si prekvapena, ale tesis sa. Ale teda je mi ho luto, takto oklamat muza, ktory ta miluje, stara sa o teba. Ukazala si ako si ho vazis a zostava dufat, ze si trosku vstupis do svedomia.

nyusika
26. okt 2016

nech citam, ak citam, vzdy tam vidim len toto

je velmi mlada
nikdy nepracovala
uz ma dve deti
nemaju kde byvat
chce tretie dieta - ale musi preto oklamat muza

pri vsetkej ucte, ale netrpi autorka nejakou zvlastnou poruchou ??

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

@nyusika mm tretie chce az na buduci rok a zaraba v celku pekne......no co uzale soom rada ze nepatrim medzi bezdetne tridsiatky...toradsej takto......

lubkavargova1
26. okt 2016

Nuz, ja to napisem odsampak: ked si dokazala namotat XY zien, manzel bude malina 🙂

jankalukasova
26. okt 2016

@timea7 ona možno ani nie je tak lenivá a pohodlná... ale z toho ako to písala mám pocit, že je nie mladá, ale nezodpovedná... a nasilu si presadila svoje.. lebo "ona tak veľmi po tom túži" lebo to bábätko je také zlaté malinké a voňavé... len si asi neuvedomuje, že to nie je hračka a, že tie deti bude mať na celý život... a ono je to v podstate úplne jedno... jedno či ich svokrovci chcú alebo nechcú v dome.. možno má ten dom 10 izieb... je jedno či bude mať robotu alebo nie... možno majú peňazí, že nevedie čo s nimi... jednoducho to čo urobila je podraz... a podraz z následkom na celý život... a to sa nerobí... nie človeku, ktorý Ti má byť najbližší, pred ktorým nič nemáš tajiť a máte si byť vzájomne oporou. Sama sa zachovala ako tvrdohlavé decko... čo tam po mužovi... hlavne, že ONA je spokojná.

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

@lubkavargova1 ako namotat?

michala.s
26. okt 2016

@miiimiiinko123 Si obycajna psychopatka, vyzirka a inak sa to napisat neda.

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

@michala.s závisť je zla vec

lucinka511
26. okt 2016

ale tak budes mat o tri roky aspon odrodene.mozes byt hapoy.ze mas dobrych svokrovcov a manzela kt sa o teba postara.Takze sa mu ani nepriznavaj.ved ked si nedaval pozor.moze sa zatrafit.to je normalne a za to klamstvo urob daky .dobry skutok.trebars aj svokrovcom.za to ze sa o teba tak dobre sraraju☺ Ale je to pelne mat tri deti.

ria_onyx
26. okt 2016

@miiimiiinko123 závisť, čo Ti má akože závidieť? :D 😕 🙄 🤐

moni244
26. okt 2016

@miiimiiinko123 tak toto je sila, dobry podraz od teba, len aby sa ti to nevypomstila, sama, bez byvania, s troma detmi, bez prace, praxe, len d7fam, ze tvoj muz dojde na to, aka si falosna a ako myslis len na seba. Inac super priklad pre deti

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

@lucinka511 dakujem za podporu inak my platime enrgie ale stravu a vsetko istane sami .asvokre chce aby sme tam istali lebo mm je jedinacik.....a ona na dochodku a miluje deti

michala.s
26. okt 2016

@miiimiiinko123 Ja ti zlata moja nemam co zavidiet. Mame samostatne byvanie, dietatko na ceste, mam milujuceho manzela, svokru daleko od seba presne tam kde patri. VS nemam ale napriek tomu som mala pred tehotenstvom velmi dobre platenu pracu. Nemame na krku hypoteku a sme stastni. Manzelovi nemusim klamat, narozdiel od teba

marfikchov
26. okt 2016

@miiimiiinko123 a čo ti máme závidieť?? mnohé máme viac ako ty... a ver mi, kvalita života sa nehodnotí podľa počtu odrodených detí!! a do Mišky sa neobúvaj, len o to ťa prosím!!!

zlotazla
26. okt 2016

Ja neverim ze toto je skutocna tema,tu sa len niekto bavi na reakciach.nie su nejake skolske prazdniny?

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

@michala.s este nevrav hop kym nepreskocis

michala.s
26. okt 2016

@ria_onyx Asi to, ze ma 2 zdrave deti. Ale ja deticky doprajem kazdej jednej zene aj 5 deti, len nech to niesu psychopatky co klamu chlapa len aby dostali to co chcu

michala.s
26. okt 2016

@zlotazla Ak sa nemylim, tak niektore skoly maju volno uz od zajtra a niektore iba piatok, pondelok

missdiva
26. okt 2016

@miiimiiinko123 Och, no, sama si napisala, ze tvoj muz by to dieta aj chcel ale boji sa ako vas uzivi 😔 . Byvate zadarmo, nemate nic vlastne a nie je OK spoliehat sa na pomoc svokrovcov (ak mate dobre vztahy verim, ze vam pomahaju s radostou ale netreba to zneuzivat).
Na tvojom mieste by som si hned nasla pracu z domu. Pokial nemozes pracovat z domu nerataj po materskej s pracou hned ako nastupia deti do skolky. Ked mas viac deti s malym vekovym rozdielom, rataj s tym, ze zo skolky budu neustale doma kvoli chorobam (jeden ochorie a postupne sa nakazia vsetci surodenci). Jasne, ze pre teba to bude fajn, uzijes si deti doma do kym pojdu do skoly, no z coho budete zit? Nie je fer (kedze si muza oklamala), ze tvoj manzel bude musiet najblizsich cca 6 rokov tahat vsetko sam (budete sa musiet velmi uskromnit ked uz teraz vychadzate len tak tak a to ani neplatite hlavnu polozku - byvanie).
Vsetko sa da ked sa chce, ale planovat tretie dieta za tychto podmienok podla mna nebol dobry napad, kazdopadne vam drzim palce nech to co najlepsie zvladnete...

miiimiiinko123
autor
26. okt 2016

@michala.s ale ja ho neklamem on chce len o tri msiac neskor

marfikchov
26. okt 2016

@zlotazla až od piatka, ale niekto si ich už asi spravil

lucinka511
26. okt 2016

@miiimiiinko123 tak potom je to super.aj stari rodicia su happy ked tam s nimi niekto byva.lebo zasa sa to moze casom otocit.zesa niekto bude musiet postarat o starkych.Kedysi to tak byvavalo a ludia zili spokojne.neboli aspin tak preplnene domovy dochodcov.

nivea777
26. okt 2016

@miiimiiinko123 nepatris medzi 30tky bez deti ale medzi hlupucke zeny,ktore nikdy nic same nedokazali,je pre nich svet gombicka a su na krku chlapovi ktory vsetko za ne taha.Ked si nieco zaumienia tak to proste maju aj ked bez rozumu..Som skoro rovnako stara ako ty ale mam uplne ine zmyslanie...Ja trochu aj rozmyslam,viem co to je robit a viem co to je platit vsetky vydavky.. Necudovala by som sa keby ta chlap opustil,ked sa dozvie pravdu a ako spinavo si ho oklamala

timea7
26. okt 2016

@jankalukasova neboj, ona vytriezvie, tak o desať, pätnásť rokov. A možno aj skôr, ale to ani jej ani jej deťom neželám.

marfikchov
26. okt 2016

@miiimiiinko123 no tak tri mesiace morovo rozdiel!! moja, používaj do budúcna AJ hlavu!

michala.s
26. okt 2016

@miiimiiinko123 Tak najskor pises rok, potom 3 mesiace. Aspon si prestan vymyslat

timea7
26. okt 2016

@lucinka511 neboli preplnené domovy dôchodcov,lebo pomaly ani nijaké neboli. A mladé ženy nepísali sťažnosti na svokry po fórach, lebo neexistovali. Neznamená to, že boli všetky so svokrami pod jednou strechou šťastné, to ani náhodou nie. Len ich najbližší príbuzní vedeli, čo prežívajú.