Manžel váha nad tretím dieťaťom. Čo mám urobiť?
Ahojte kočky....v prvom rade by som Vás chcela požiadať aby sa to tejto mojej diskusie zapájali predovšetkým žienky ktoré už tento problém s mužom niekedy riešili ....a zažili na vlastnej koži ...prípadne kočky ktoré podobne ako ja zmýšľajú alebo sa riešili podobnú dilemu... 😒 😒 😒 😒
Mam 25 rokov a dve detičky (synčka a dcérku)..mm má 34 rokov.........momentálne bývame u svokrovcov nakoľko sa momentálne samostatné bývanie riešiť nedá.......ešte som nepracovala a po vysokej škole som ostala doma s dvoma deťmi............momentálne by som chcela tretie dieťa....ale manžel trošku dosť váha a povedal že ved nech to nesílim že až nabudúci rok a tak...ale ja mam tak silnú túžbu že by som najradšej chcela hned...co sa týka môjho muža je velmi dobrý a starostlivý deti ma rád pomáha mi..zatial máme dobré manželostvo..........sucasne mame spolu sex tak ze urcuje si neplodné dni a vtedy ideme naplno..kedze využívame tuto prirodzenu metodu planovania rodičovstva.......bez akejkoľvek inej antikoncepcie.......môj muž by prijal 3. dieťqa aj ho chce....ale akosi sa boji ak muž ze peniaze roobota a tak ale ja si myslím že by sme to zvládli ked aj svokrovci pomaju a davame im len za energie.........uz som z jeho strachu taká zufala ze by som ho najradsej oklamala a trošku ho podstrčila...viete myslim to tak ze keby som mu povedala ze mam neplodné dni...a v skutočnost by to bola ovulacia a kedze manzel vsetko necháva vzdy vo mne..tak by sa mi podarilo to trochu urýchliť.....preto sa pýtam riesili ste niekedy nieco takeho ze ste tak trosku oklamali mmho????? a bolo babatko???? hoci ste vedeli ze ste klamali.....nemali ste vyčitky??? manžel chce 3. dieta takze nehrozi nieco take ze by sa nahneval alebo co ....alebo ma opustil alebo ze by sa to nejako odrazila na nasom vztahu..ale ide o to ze on kym sa rozhybe bohvie dokedy budem cakat..myslite ze jeto z mojej strany dost velky podraz??????? ja nevem :( myslim ze to neni az tak zle nakolko on to babatko chce lne ako chlap sa este nechce hned do toho pustit ako ja .......dufam ze ma niekto pochopí.......:(((((( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@michala.s niekedy od buduceho roka to znamena ze najskor o tri mesia e
@timea7 šak nech má aj 20 detí... je mi to jedno... ale ide o to klamstvo.... keď ho vie okmať v tomto, tak potom už asi vo všetkom... ale každý si musí spytovať svoje svedomie.
@miiimiiinko123 a dospelosť neznamená plodiť, dospelosť znamená zodpovednosť, slušnosť, čestnosť a to najmä, keď som rodič!
@miiimiiinko123 ved nech si kupi svoje, ked tak svokra miluje deti...
@tetasa ved som uz kadeco co pocula ze zeny robia a ja nie som feministka je mormalne ze visim muzovi na.krku a co? Ved od toho je chlap ma.zivit a ja ako ze.sa staram o teplo krbu doma...sam poveda l ze najradsej by bokeby som nikdy nmsela eobit
@miiimiiinko123 no tak teda gratulujem. Drzim palce aby manzel zdielal tvoju radost. Prajem pohodove tehotenstvo, dobry porod a vsetkym vela sil do nasledujucich rokov 🙂
@tetasa a keď to tak chcela, a manžel chcel o tri mesiace, čo je pre mňa zanedbateľný rozdiel, tak na čo celá táto diskusia... sama vie že prekročila hranice a má bobky "ako to ide povedať"... no ako, že som klamárka, sebecká, a vydupala som si dieťa... a keď mi toto podrastie, vydupem si ďalšie... ale mám VŠ, no s týmto prístupom jej stačila základka
@miiimiiinko123 akoze to nemyslis vazne!!! Kopec zien ti tu napisalo, ze cele zle a ty sa zacnes navazat do mamicky co prisla o dietatko?!?!? Fakt dufam, ze je toto len nejaky fake lebo sa mi zdviha zaludok z teba.
@timea7 ale autorka tu svokru neohovaara.to su zase ine prispevky.kt s touto temou nemaju nic spolocne. Ja jej drzim palce.lebo je to pekne mat tri deti a byvat v jednej domacnlsti so svokriu o kt to potom.ked bude ona potrebovat budu moct oplacat.Ved sama pise.ze manzel ma dobru pracu.o tri mesiace chcel 3 dieta.tak prislo skor o 3 m....je to podla mna fajn.oracu si najde aj poom ked aj uoratovacku alebo predajcu.dnesna doba je otrasna .deti sa odkladaju.kazdy chce len jedinaka.lebo sa neda u ked sa da...a o starych rodicov sa nevue blizka rodina postarat...Ved jej muz je jedinak.komu tak asi ostane to byvanie?Ja by som na jej mieste konala podobne...a pracovat este moze cely zivot...deti sa navzdy odkladat nedaju..vid dnesne 37.40r prvorodicky.....A plvedzme si uærimne ze autorka mala stastie na dobru rodinu a muza.inak by si ani ona nemohla dovolit mat 3deti bez uspor.
@miiimiiinko123 Tak dufam, ze tvoj manzel zaraba aspon tolko co moj. Inak ti drzim palce ak sa mu nedajboh daco stane. Je mi luto tvojho manzela, ale čo chcel to doma ma.
vyznelo to, že to dieťa plánuje o pár rokov, tak sa nečuduj, že ti ženy vynadali, tri mesiace je nič
@lucinka511 dobre si to vysthla naco ist platit hypo ked nemusime a nikto nas nevyhana
@tetasa tvoje zmýšľanie je veľmi zvláštne. Prečo tu nepíšu ženy, ktoré svojho muža neoklamali? No asi ich je mizivé percento. Zrejme na to nemajú žalúdok. Ty by si bola šťastná, keby ťa tvoj muž klamal? To aký máš k nemu vzťah? Keď už nemám mať dôveru k najbližšiemu človeku na svete, ktorého milujem, tak potom neviem ku komu....
@michala.s i tomu tvojmu sa moze stat
@miiimiiinko123 teraz si ma rozosmiala-staras sa o teplo domova 😀 skoda ze cudzieho domova,toto nemozes mysliet vazne 😀
Zeny....toto uz je ucelovo. Kliiiiidek, dychajte zhlboka...ja viem, ide to tazko....to prejde. O chvilocku tu mame iny zvrat. Uz nie svokrovci...uz len svokra.
Uz aj zavidime....klasika.
Zeny, ale my ich zivit nebudeme 🙂 🙂
@miiimiiinko123 Na to mame uzatvorene poistky aj zivotnu poistku aj urazovu, mame spravene financne rezervy a nerobime deti bez rozmyslu.
uplne zbytocna diskusia...oklamat ho oklamala...spokojna je...vsetci su stastni... o dva roky si urobia stvrte a budu zit stastne az do smrti...
@miiimiiinko123 a ty ze mas vysoku skolu? Urcite nejaku vikendovu, aby sa nepovedalo, ze sedim doma
@timea7 cudne zmyslanie to nie je,ja osobne poznam zienky co otehotneli malym klamstvom ako autorka...pochybujem zeby niektora nasla odvahu vobec nieco napisat,aj ked si osobne myslim ze to minimalne percent je trosku vacsie ako si myslis,nie pre svoju skusenost,skor pre veci ktore som zazila z prvej ruky...
@miiimiiinko123 tak kedy ho cchce? O rok neskor? Ci o 3mesiace neskor? Uz ani sama nevies, co pises... neskor sa nebude bat ako uzivi rodinu? Aaach...cele zle... takto oklamat chlapa,len aby si si ty uzila byt este doma... to neni o tom, ze mebudes bezdetna 30tnicka...ale si nezodppvedna 25ka...s 2detmi na krku a tretim v brusku a to vsetko proti voli manzela..len preto, ze si sa ty rozhodla, ze chces babo... ano, je krasne mat dietatko...ale ono nezije z lasky...a cim bude starsie, tym bude narocnejsie sa on postarat, hlavne financne...uz nebudu moct nosit veci jeden po druhom...ale budu chodit do skolky,skoly, potrebovat tasky, pomocky, peniaze na obedy, vylety, vreckove... a z coho to chces tahat? Nikdy si nepracovala...nemas ziadne pracovne navyky..nevies ako to na trhu prace chodi... co ak sa svokre/muzovi nieco stane? Uvazuj trochu aj do buducnpsti...a nehlad len na seba... hlad hlavne na svoje deti... tie su dolezite... nie ty...
@lucinocka a o dva roky bude tema... mame 3deti a tuzim po stvrtom...ale manzel nechcel ani tretie... co s tym??? 😢😢😢
@lucinka511 to je všetko fajn, ja mám tiež úžasnú svokru, aj sme u nej chvíľu bývali, kým sme si dali byt do poriadku. Ale tu ide o to, že autorka témy sa ani len nesnaží vidieť veci reálne. Všimni si jej poznámku, že práca nie je problém.....Vieš prečo tu vzniká polovica smutných tém? Lebo sa ich autorky vo svojej naivite nechceli pozrieť pravde do očí. Veď nech si má tretie dieťa (neriešim teraz, že to bol voči jej manželovi hnusný podraz, ktorý on môže predýchať, aj nemusí), ale myslím trochu dopredu, nie? Robila som poisťováka, zrejme som tým dosť ovplyvnená, život dokáže byť niekedy veľmi hnusný. A keby aj nebol. Nie je jednoduché popri práci stíhať tri deti - školy, škôlka, práca, krúžky, domácnosť. Ale to uvidí sama, lebo svokra bude mať síl menej a menej. Ty si nepovieš pri každej druhej téme - a kde si mala vtedy rozum? A najmä zodpovednosť? Život nám prináša veľa nepredvídaných situácií, ktoré ovplyvniť nemôžeme, ale veľa krát si pos...me aj to, čo sme ovplyvniť mohli.
@miiimiiinko123 to nemyslel doslovne, ked pobedal, ze od buduceho roka... to sa len hovori, ked to nechces a ani tak skoro neplanujes... nie ze ved to je o 3mesiace... si pekne naivnucka

@miimiinko no uz ked si tehotna ,povedz mm pravdu,mozno sa trosku nahneva ,ale to prejde...nechapem preco taky utok,polovica komentarov je uplne rovnakych,mne sa to velmi nepozdava ze ani jedna zienka sa tu nenajde ktora by po tajomky neotehotnela,zrazu su vsetky zeny uprimne a spravne k mm,hmmm.Ja som otehotnela nechtiac mlada,moj syn uz ma 12,a pravdupovediac vela krat dost lutujem ze som neoklamala manzela a neotehotnela,lebo on to stale odkladal a teraz ked uz je syn velky,zacat znova....viem ze ty si iny pripad,uz mas 2 deticky,ale ked ste mali na plane skor alebo neskor,nezda sa mi to taky hriech,urcite je vela zien co horsie veci mm vystrajaju ,rozdiel je vtom ze si to nechaju pre seba 😉 ,prajem ti pekne tehotenstvo a hlavne neboj sa co ti povie mm,urcite ked nie teraz po case takisto oceni tvoju uprimnost... 😉 🙂