Nedarí sa mi otehotnieť. Mám sa zdôveriť známym?
Je to ťažké, ale je to tak. Som v tom sama, teda so svojím manželom, samozrejme. Všetci v našom okolí si myslia, že jednoducho zatiaľ nechceme bábo, že sa ešte chceme venovať práci, štúdiu... ale pravda je iná. Túžime po bábätku. Ale ako sa ukázalo, nie je to až také jednoduché. A najhoršie na tom je, že som sa s tým nikomu nezdôverila - mame preto nie, lebo určite by sa tým nekonečne trápila, kamoške preto nie, lebo by sa ma potom každý mesiac pýtala či sa to už konečne podarilo......, a ani švagrinej nie, lebo ja som s ňou prežívala obidve jej tehotenstvá dá sa povediac od počatia, tak na oplátku by ma ona určite zasypala množstvom "zaručených " trikov ako to zvládnuť a na to ja nemám silu. Poradte mi, čo je lepšie..... zaťať zuby, mlčať a počkať kým to konečne príde a potom ich parááádne prekvapit, alebo sa "vyliať" všetkým naokolo??? Má s takouto situáciou niekto skúsenosť? ☹
len ja som vykukla medzi nohami o tri roky skor 😀 😀 😀
@veji no ked maš dobrý vzťah tak to povedz mne to vždy pomohlo a určite aj tebe a hlavne nemyslite na to že si idete robiť bábo je to strašne o psychyke ,kamoška tiež nemohla mať rok potom chodili na vyšetrenia a nič a potom si povedali že kašlú na to ked sa podarí tak sa podarí a ked nie o pol roka idú na umelé oplodnenie a zrazu sa podarilo uplne normálnou cestou a teraz majú pol ročného chlapčeka.pamätám si ako bola nešťastná že nemôžu mať .
@veji nepredbiehaj udalosti draha...najprv si spravite fajnovu veceru potom sa nahodois do sexi pradielka urobite sex...nezabudni na vrchol...ozaj este ma napadlo ked to s tym orgazmom mas take komplikovane..vies ako sme to robili my??? teda ja mam orgazmus len ked ma spravi a to bol u nas dost problem takze najprv bol sex...nalial do mna moze bojovnikov a potom ma dodatocne spravil..a sup bola som v tom lebo orgazmus sa postaral aby sa fesaci dostali tam kde mali...ono to treba trenovat nejde to len sup a som v tom...prvy syn nam trval 4 mesiace a druhy tiez 4 a po sexe som robila stojku...muz sa retoval ako tela co stvaram no ked sme chceli druhe drzal mi nohy...a kukal na rodidla 😀 😀 😀 😀 fakt to bolo velice smiesne...a radi na to spominame..dnes ked si xceme uzit deti musia spat tvrdym spankom a ked nie zvycajme starsi sadne na postel kuka co robime..ja akoze nic a ze cccccccc ..on lahne a spi...a muz je tak v strese ze opadne...jeho tuzba a mame po vtakoch 😀 predtym jedina osoba ktora by nas vyrusila bola svokra...ale ta si nedovolila ked videla zavrete dvere pripadne zaklopala...ja milujem take vzruso ze nas niekto prichyti...ale muz je opak ten sa klepe ako rezniik ked zastabarcuje klucka 😀
kurnik celkom som zabudla na to ze toto je verejna tema..no hadam ma tu nikto neupali...bola by ma skoda 😀
@17042010 este chvilu pockam a potom jej to hadam poviem. tesila som sa ako ju prekvapim a poviem jej ze som v tom vo chvili ked to bude najmenej ocakavat ☹ som jej jedina dcera, uz ju vidim ako by sa tesila. ked bola tehotna svagrina, tesila sa ako blazon a este ked dodatocne oznamila ze caka dvojicky, mama revala od stastia ako blazon, lebo aj ona mala dvojicky 🙂
@veji pocuj a boli ste na vysetreniach alebo tak??? aspon budes mat istotu a mozno ta to upokoji a budete vediet akym smerom sa mate uberat 😉 ja som mala 26 ked som otehu a 27 ked som porodila..si mlada a nikdy nevies co zivot prinesie a sem tam musi byt clovek trpezlivy... mam znamu ktora oetahotnela este asi v roku 2004 po svadbe ale o babo prisla v rannom stadiu a bola na kyrete a ten kyret jej spravili tak nestastne ze dostala rakovinu maternice...tak sa liecila asi rok chemo, rok udrzovacia liecba a 2 roky prestavka a teraz po 5tich rokoch od liecby (uspesnej) cakaju babatko - ona ma 32 a je neuveritelne stastna ale obdivovala som ich trpezlivost a pozitivny postoj k zivotu 😉 ja len chcem povedat aby si tomu nechala volny priebeh a ked ste obaja v poriadku tak to pride v ten pravy cas 😉 a ich sa tiez ludia vypytovali ze kedy bude babo ked nevedeli o tom co sa im stalo... a reci nejakych babiciek a teticiak ta predsa nemoze polozit na kolena 😉 aj ja som si z pociatku take reci pripustala ale ked som sa dozvedela o diagnoze a po etape prvotneho soku prislo zmierenie sa so situaciou som kazdemu koho to zaujimalo vravela ze jednoducho sa nedari a hotovo 😉 treba sa obrnit 😉 velka stastia 😉
@veji flakanie sa vo dvojici po dazdi..ehm teraz dost nemozne kedze pali slnko ako prase...ale vraj obcas maju byt burky..tak pozor na dazdnik ked budu blesky radsej sa pritul k muzovi...najlepsie tomu svojmu pravoplatnemu a schovajte sa pod kapuce najlepsie ked budete mat obaja...s jednou asi bilcok zmoknete ...pridite domov zhodte mokre veci dajte si spolocny kupel...alebo sprachu a to ostatne pride samo...len NEMYSLIET NA TO CI TO TERAZ VIJDE. pekne sa uvolnit uzivat si jeden druheho spravis dake fajne papanicko ...nie aby vam bolo zle...proste zob sem zob tam ..nam uz je vsechno jedno... 😀 😀
@ollako joooj zeby som nabrala druhy dych? no pockaj len aby ma toto vycinanie nepripravilo o figuru 😀 vies co tym myslim...sice som ako prasa kdeze je mojich sladkych a lahkych 55 kil ale dalsie babo by zmenilo vela veci..po prve nemame dalsiu postel po druhe nemame velke auto dalsia sedacka by sa uz nevosla po tretie fuj....dost mne stacia dve krasny zdrave deti...dalsie ak sa tym mojim vycinanim nahodou pritrafi tiez ho budem lubit ale kustik nam znizi rozpocet na x rokov ...ked tak nad tym uvazujem vzdy som xcela 4 deti a mam len 2 takze cesta je volnaaaa...ale to by som sa musela inak volat inde byvat 😅
ale zasa bola riadna kosa..prvy sa podaril na stedry den a druhy na vyrocie v januari 😉 no teraz ma napadlo...povedz muzovi ze na narodky xces babo hmm...sice musel by sa inak snazit aby to do zajtra stihol 😅

@apolenka6 noo uz vcera som jej hovorila ze jej meno je moja skratka mena 😉