icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

2veronika262
23. okt 2018

@veja28
To ma mrzi, v ktorom tt?

veja28
23. okt 2018

@2veronika262 srdiecko prestalo vraj 9t a prisli na to na konci 11t ked by som mala byt

2veronika262
23. okt 2018

@veja28
Ja som na tom tak isto, až na to, že na to prišli až v 14tt lebo doktor mal dovolenku tak mi posunul kontrolu. Čo už no, verím že sa nám poradí donosiť zdravé dieťatko 🙂

veja28
23. okt 2018

@2veronika262 ja som. mala stastie ze som zacala krvacat to bolo pondelok inak by na tom. prisli ten tyzden na poradni piatok a to by som musela cakat na zakrok.. takto som. sla hned :/ ano podari sa nam

nikuska111
23. okt 2018

@beckynka07 to je najdlhšie čakanie ... Presne tak isto som to mala minulý cyklus ... Neskutočne dlhé čakanie na hnusnu mrchu

nikuska111
23. okt 2018

@scales práveže z krvi to doktorka moja zistila len to brala na ľahkú váhu ... A keď som sa jej spýtala že aké sú výsledky tak mi povedala že dobre a dobre vôbec neboli ... Teraz večer som robila ďalší ovulak a pozri aký je ... Myslím si že zajtra vyvrcholí ...

jesenna
23. okt 2018

Ahojte. Dieťa ešte nemám. Teraz som asi 3 DC a zvyčajne je dlhý 28 dní. "Asi" preto, lebo som mala MS dostať až zajtra, ale bohužiaľ prišla už o 4 dni skôr. O dieťaťko sa snažíme 5 mesiacov. Kým sme sa nezačali "snažiť" tak som mala cyklus úplne ako hodinky, potom prišli rôzne zmeny, raz skôr, inokedy aj o týždeň neskôr. Tehotenský test bol vždy negatívny. Fakt nechápem, čo sa to so mnou deje odkedy sa snažíme 😲 ... Bazálnu teplotu nemeriam, druhý mesiac si robím ovu-testy, pričom testovaciu čiarku som ešte nemala rovnako silnú ako kontrolnú aj keď je pravda, že som si testy neopakovala viackrát za deň. Toľko k môjmu doterajšiemu snaženiu sa 🙂 hor sa na November 🙂

scales
autor
23. okt 2018

@beckynka07 a kolko ti meskaju? Mne 4 dni meskali a na piaty vecer prisli...

scales
autor
23. okt 2018

@nikuska111 som zvedava zajtra aky budes mat ovulacny... pridaj ho rano

xixiximyxi
23. okt 2018

@scales idem sa tiez pripojit 😀 mam doma rocneho syna a cheli by sme surodenca. Cyklus man od porodu 41 dnovy a ovulaciu by som mala mat niekdy tento tyzden uvidime... robim ovulacne testy a beriam Bt. Minuly cyklus som mala biochemicke tehotenstvo tak hadam så casom podari . Tesim sa ze budem mat s kym zdielat pocity pekny vecer prajem

scales
autor
23. okt 2018

@xixiximyxi to je dost 41 dni a to si mala aj pred tehotenstvom taky? A v kolkom DC si prave teraz? Pridaj sem potom ovulacne testy aj graf... to som velmi zvedava, ako sa to bude vyvijat pri takomto cykle... a samozrejme drzim palce, aby si coskoro nasla na teste vytuzene dve ciarky 🙂

xixiximyxi
23. okt 2018

@scales pred tehotenstvom som mala 32 cca ... A nepravidelne . Pravidelne 1-2x som chodila na vyvolacacku. Dnes som 26 den cyklu a pridavam dnesny ovu test . Prajem nam vsetkym aby sme si tie 2 ciarky nasli vsetky 😍💖

nikuska111
23. okt 2018

@scales dám ráno som zvedavá aj na teplotu

beckynka07
23. okt 2018

@scales 5 dni...34DC...rano skusim testnut ranny moc

reabullow
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
24. okt 2018

@xixiximyxi no to uz vyzera, ze zajtra by mohol byt pozitivny

scales
autor
24. okt 2018

@reabullow to je este kratko, skus o 2 dni

scales
autor
24. okt 2018

Tak ja som mala dnes tepltu 36, 73 a to mi dnes ms skoncila

reabullow
Autor odpoveď zmazal
anielicek009
24. okt 2018

@reabullow ja na tom druhom vidim duchaaaa 🙂

liligreg
24. okt 2018

@reabullow nám oboch je vidieť čiarka. A nás spodnom to už nie je slabý dusik. Ale normálna čiarka, len nie ešte úplne silná

nikuska111
24. okt 2018

@scales tak ja som dneska už s toho magor či ovulácia prebehla alebo nie test takýto a teplota 36,9 čo mi nejde do hlavy lebo populačné teploty mám nad 37

eliska1986
24. okt 2018

@reabullow aj ja mam nat25,10,mrchu,zatial ziadny naznak na to aby bola mrcha

scales
autor
24. okt 2018

@nikuska111 este neni pozitivny

scales
autor
24. okt 2018

@reabullow ja vidim na oboch 🙂

xixiximyxi
24. okt 2018

@anielicek009 ja na to 2 vidim ducha

nikuska111
24. okt 2018

@scales viem že nieje pozitívny ale je druhá čiarka omnoho slabšia ako deň predtým

xixiximyxi
24. okt 2018

@scales takto to somnou vyzera .... uvidime co bude dalej podla teploty vyzera ze by ovu bola dnes Ale test vcerajsi bol silnejsie ako dnesny uvidime co bude do mrchy ... tu man mat az 8.11 dovtedy len cakat

veja28
24. okt 2018

baby ako to je s tym meranim BT (meriam prvy cyklus) co som pozerala aj grafiky ine tak ono to je vlastne ze od konca ms sa teplota drzi zhruba v rovnakej vyske v den ovu kus klesne a v den po ovu vyrazne stupne? a vlastne vtedy viem. ze ovu prebehla? a potom by mala byt teplota zase do ms v tej vyssej hladine? a ked ma prist ms vyrazny pokles a ak nepoklesne tak je zienka tehotna? spravne to chapem

xixiximyxi
24. okt 2018

@veja28 pri och teplota stupne , pred ovu su nizke teploty a po och så drzi hore teplota az do MS. Ked otehotnes tak teplota neklesne az po porode.