Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@gerry22 resne ako pises ved skusime tak ako som pisala a som zvedava co mi doki povie ci to mohlo padnut na uradnu podu 🙂 inak dik si mila ale aj ja tebe a ty si aky den cyklu?
@vanda12345 diky moc. Aj ty si mila. 🙂 ja sa tiez chystam na preventivku k dokymu len dako mi to stale nevychadza casovo. Ja som 12DC. . A ty si?
@gerry22 ja 9ty no mam kratsie cykli tak v stredu teda 11 by mala byt ovu no sa uvidi a ano sme mile obe ved nam to tu ladilo uz skor 🙂 tak ale na take si treba najst cas
@vanda12345 ja som do teraz mala dlzku cyklu 25 dnovu a teraz sa mi zda ze sa mi predlil cyklus o dva dni. Tak som zvedava tiez. Jasne nam dvom to ladilo uz skor. Tak ako pises clovek si na to musi najst cas ale ked nevies co skor.. ale ozaj musim si na seba najst cas lebo preventivky su dolezite.
@gerry22 no ja mam tiez 25 a vychadzaju mi na 19 tak toho 5stredu by mohla byt ovu a ostane presne 14d dni do presne tak my sme si tu proste sadli 🙂 a co tolko robis ved z domu pracujes ci??
@vanda12345 ja uz som z tych vypoctov jelen 🙂 kaslem uz na vypocty lebo mi z toho sibne. Necham to na nahodu,skratka sa budeme snazit od posledneho dna ked mi skonci MS a tak sa nemusim sa zaoberat ovulkou. No nezda sa ale mam toho vela. Ano pracujem z domu. Ale pred troma mesiacmi sme sa stahovali do vacsieho bytu,robime nejake prerabky,krpca mam doma takze aj jemu sa musim venovat aj domacnosti. Tak mi vlasy dupkom stoja. 🙂
@gerry22 ja tiez nic ale tak len podla apky a skusat bude tiez aj dnes 🙂 no teda mas to pestre veru ale tak treba si najst cas aj sam na seba a hlavne zdravie a pod.tiez netlacim na pilu som hlavne zvedava do zistim od lekara ci uz nabehlo vsetko ako ma aj ked snad ano ked mrcha chodi
@vanda12345 ja som si hlavne preto dala apku do mailu lebo zabudam kedy mam mat mrchu. No to vetu mam to pestre az mi z tolkej pestrosti prisibava. Co uz ked to bude vsetko porobene tak budem mat volnejsie dni. Tento mesiac sa urcite chystam na gyndu hlavn kvoli tym meskajucim mrcham.
@vanda12345 snad je u teba vsetko ok. Drzim palce u dokyho. Daj potom vediet co ti doky povedal.
@gerry22 tak len si najdi na to cas je fajn vediet co a ako sa s nami deje len nech ti nepresibava skoda by ta bola presne tak ved ty si myslela ze ked ti meskaju budes v tom ale oni sa len posunuli hruza s tym aj ja apku hlavne preto je dobre vediet ked ti 2dni pred oznami
@gerry22 dik si ozaj mila
@vanda12345 haha jasne budem sa snazit aby mi nepresibavalo. 🙂 vidis co s nami robi ta priroda ozaj som si na takych 30 percent myslela ze som tehu. Ale neslo mi yo do hlavy ako je to mozne nakoniec sa mi z nicoho nic posunul cyklus. Tak chcem vediet co sa deje ci to nezapricinuje aj nieco ine. Inac ja som aj pred 3 rokmi prekonala ureaplazmu. Tak mozno aj preto sa mi nedari otehu.
@vanda12345 🙂 🙂
@gerry22 treba mysliet pozitivne a vsetko bude isto oki ver si verime sme predsa mlade to predsa dame ked uz sme to dali 🙂 no nie aj ja som si myslela ale snad to pride o chvilu
@vanda12345 pravdaze sme mlade,mame na to a aj to dame .🙂 len treba aby sme boli trpezlive.
@gerry22 ved toto a prave myslim ze to je pre nas cudzie ci tak tazke neviem t myslim ze nejak absentuje no co ma prist pride
@senselinka moja, v CAR chodis ku komu? v piatok mam konzultaciu, tak sa tesim.Ale neviem ku kt. dr.Ja som im pisala, že mne je jedno
@tinka881 moja, ja chodim do GYNFIVU, ty ides do ISCARe, nie?
@senselinka ano, som myslela, že aj ty tam chodis.Už sa tesim, snad mi pomozu. Vsak som dnes 59dc a mrcha nikde a gyn ma ignoruje, že mam ešte cakat
@senselinka ahoj aj ja idem skúsiť do gynfivu iui. Poslala som tam muza na spermiogram a zistili ze je horsi. Co sa tyka množstvo a tvaru bolo v norme ale ma vraj menej pohybujúcich sa smerom dopredu. Navrhli nam skusit teda iui. Tvrdili ze vraj sa s tým da otehotniet aj prirodzene ale ked sa nam uz skoro rok nedari nemam na to sil. Tak som sa rozhodla to skusit. Viem ze sance su okolo 10 az 15% ale co uz. Idem 2x za sebou. Budem veriť a modlit sa aby to vyslo. A ty ides tiez skusit iui?
Dievcence..uz som hotova z toho.co mam robit aby mi kazdy mesiac nemeskal Menzes..stale 2-3 dni...teraz tiez mala som dostat pred 2dnami a nic.prsia bolia sem tam ma pichne v podbrusku a Ms Zatial nikde 😡
@kotatko1232 2-3 dni to nie je hrozne...ja som mala stale 28 d. ako hodinky a odkedy sa snazime tak mam 25-26dc., ale nic si z toho nerobim, proste sa to takto ustalilo.
@vanda12345 pravdaze, co ma prist pride a mi to neovplyvnime. Treba len snazilkovat, snazilkovat a snazilkovat 😀 😀
@kotatko1232 ja tak mavam tiez .no bud mame dlhsi cyklus alebo stale nepravidelnu ms.ale ja som vdacna ze je to uz max 3 dni.stavalo sa ze aj dva tyzdne.skus si vzdy tak tri dni pred terminom varit zensky caj rano a vecer.mne to celkom pomahalo.
@kotatko1232 a ratas si vzdy 28 dni? Pretoze ak to takto mas stale tak si rataj 30 alebo 31 tiez si mozes skusit ovulacne testy a podla toho v podstate zistis ci mas dlhsi cyklus alebo nepravidelny.ja to tak prave teraz robievam.dnes som 17dc a ovu test stale negativny.

@vanda12345 no jasne. Treba si to uzivat a pride to. Netreba sa jednoducho spoliehat na apky predsa nie smr stroje. 🙂 kazdy mesiac to moze na iny datum padnut. Drzim palce v snazilkovani. 🙂