icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

babymaminka
31. okt 2016

@ejuska2586 vravela som ze ty si jasna tehula 😀 snad si uz kludnejsia ked uz aj digi ti ukazal 🙂

ejuska2586
31. okt 2016

@crazy_girl1 Ďakujem. Stále tomu neverím... 😉

ejuska2586
31. okt 2016

@babymaminka Som, len ma pre zmenu trapi, ze to ukazalo 1-2, co je vlastne 3-4 tyzden. Ale ja som uz zacala 5ty. Tak teraz neviem. Malo by to uz asi ukazovat 2-3, ale mozno mi pomalsie stupa HCG. Ved skusim este koncom tyzdna, nech mam dusu na mieste.

ejuska2586
31. okt 2016

@babymaminka Na nete mi to na viacerych strankach naslo, ze som 4 tyzden a 1 den. Takze asi je to spravne... 😉

babymaminka
31. okt 2016

@ejuska2586 uvidis vysledky z krvi aj ved tento test ma dokonca nizku citlivost cize super ze vobec ukazal ak je nahodou aj hcg slabsie 🙂

crazy_girl1
31. okt 2016

@matik7 v podstate pol roka, aj keď od januára sme si povedali, že ideme do toho. Lenže v apríli som si zlomila nohu, operácia, sadra atď... no a vlastne od augusta, po rehabilitáciách, sme sa začali snažiť nanovo... Takže reálne je to pol roka zatiaľ, čo nie je veľa, ale až posledné 2 mesiace sa sledujem, meriam bazálnu a podobne. Tak snáď sa zadarí. Ja by som chcela testnúť v sobotu, čo budem 9dpo, dnes som 4dpo.... 🙂

ejuska2586
31. okt 2016

@crazy_girl1 Drzim palce, aby to vyslo. Ja som mala na 10DPO slabuckeho ducha...

vanda12345
31. okt 2016

@ejuska2586 http://www.pregnology.com/due-date.php pozri tam je to pekne ja som si dala dlzku cyklu je to super podla toho lebo mam kratyke mala som teda 🙂 a podla toho mi vychadza 5+5 este som nebola u lekara ale teraz podla toho si myslim ze to tak moze byt k lekarovi odem bud tyzden tak sa drz

ejuska2586
31. okt 2016

@vanda12345 Super, takže podľa poslednej mršky som 4t a 1d, podľa ovulácie 4t a 2d. Termin porodu je 9 alebo 10.07.2017. Takže to sedí aj na testík... 😀

vanda12345
31. okt 2016

@ejuska2586 tak som rada ze pomohlo uz len ta tesit a modlit aby bolo vsetko ako ma byt az do uspesneho konca a zdravi 🙂

crazy_girl1
31. okt 2016

@ejuska2586 ďakujem krásne 🙂 kiežby som sa zaradila medzi vás tehuľky 😉 Veľmi si to želám... zatiaľ nemám žiadny príznak, cez víkend som mala pocit, že mám citlivé bradavky a trošku zvláštny pocit v podbrušku, ale to si možno len namýšľam... ty si dačo cítila? A od ktorého dpo?

ejuska2586
31. okt 2016

@vanda12345 Hej. Ešte raz ďakujem...

Kočky, moc Vám ďakujem za podporu, ani neviete, ako ste ma tu držali nad vodou posledné dni. Teraz už len čakať, či sa fazuľka udrží. Ešte raz ďakujem. Mám Vás moc rada a všetkým Vám držím palce... :-*

@vanda12345 @crazy_girl1 @babymaminka @senselinka @vanda12345 @modrykoniar @lienocka1988 @lauritkatesty @chelly (ak som na niekoho zabudla, ospravedlňujem sa, ale je Vás tu tak veľmi veľa dobrých dušičiek :-* )

jajoda
31. okt 2016

@ejuska2586 gratulujeeem 🙂

ejuska2586
31. okt 2016

@crazy_girl1 No, mňa začali 5DPO hrozne bolieť kríže, potom sa postupne pridali citlivé bradavky a občasná bolesť v podbrušku, ktorá sa postupne stupňovala. Potom prišiel aj výtok - najskôr biely, akoby krémový, posledné dni už taký priesvitný. A krčok mám stále hore, tvrdý a uzavretý. A teplota sa stále točí okolo 37.

vanda12345
31. okt 2016

@ejuska2586 fakt nemas zac ak mozem pomozem poradim ved ako uz uz pisala sme tu vsetky na jednej lodi a aj´ko jedna rodina 🙂 tak tak nech sa drzia a rastu do krasny v plnom zdravi

ejuska2586
31. okt 2016

@jajoda Ďakujem

nikky81
31. okt 2016

@ejuska2586 teším sa s tebou a držím palce do úspešného konca 😘

ejuska2586
31. okt 2016

@nikky81 Ďakujem

vanda12345
31. okt 2016

@crazy_girl1 moja ja som 5+5 cca este som nebola u lekara a pred mrchou nic take len cilive prsia podbrusko a vetry to bolo u mna 😉 a teraz prsia podbrusko obcas asi ked sa roztahuje 😝 a aj vetri mam a nafuknuta inak ziadne pachy nic take je to fajn a snad aj dalej to tak bude a hlavne aby bolo vsetko v poriadku aj ked sa pise ze zlomovy je 6tt ked sa placenta vytvara ci co ale snad to bude fajn tak snad aj tebe to vyjde a to ze mas citlive prsia a podbrusko je dobry znak 🙂 drzim prsty

crazy_girl1
31. okt 2016

@ejuska2586 tak to už je pekne veľa príznakov... ja som zajtra 5dpo, tak uvidíme. Ale každá žena je iná, čiže aj tie príznaky budú asi individuálne... no nevadí, počkám si do víkendového testovania 9-10 dpo, držme si pästíky... A tebe veľa zdravíčka, veľmi si ma potešila dnešnou foto digi testu, ani na okamih som nezaváhala, že by to bolo inak... Lekári sa niekedy mýlia, a zase nie sú jasnovidci... Bábo si našlo cestu, tak už len veľa zdravíčka prajem a nech budúci júl pestuješ 🙂 😀 Inak, moja babka bola narodená 10. 7. a bola najlepší a najláskavejší človek, akého som poznala. Určite aj tvoje bábenko bude také. 🙂 Cmuk, držte saaaa.

ejuska2586
31. okt 2016

@crazy_girl1 Ďakujem. Skoro si ma rozplakala. Ale musím sa ovládať, lebo som už v práci. Pevne verím, že sa aj tebe zadarí. Čo sa príznakov týka - ak sa majú objaviť, objavia sa, ak nie, nevadí. Je tu kopu žien, ktoré by ani nevedeli, že sú tehotné, keby to nemali potvrdené lekárom. Silno držím päste. :-*

crazy_girl1
31. okt 2016

@vanda12345 no teda 🙂 super príznaky, hlavne žiadna hlava v záchode, to je pozitívne 😉 Kiežby máš pravdu a nemám tie pocity len vsugerované v hlave z toľkého chcenia a snaženia... Cez víkend testujem, tak pridám výsledok. Snáď aspoň mikro dúšik bude 🙂

vanda12345
31. okt 2016

@crazy_girl1 a este som zabudla krize a vytok to som mala tiez a presne kazda sme ina hlavne nech su ta// a az do uspesneho konca

crazy_girl1
31. okt 2016

@ejuska2586 ja mám talent na dojímanie 🙂 Ale nie, proste píšem, čo cítim... a hlavne, teraz tie tehu hormóny robia svoje. Ja tiež často smoklím, ale som taká aj bežne, nedá sa to nazvať príznakom 😀 Tak ostáva mi len jediné, priať si, nech si tu cez Vianoce posielame krásne prvé snímky zo sona, kde bude vidno naše poklady. @babymaminka, ty tiež povinne v novembri zamiesiť! 😀 Cmuk

vanda12345
31. okt 2016

@crazy_girl1 poviem ti to takto ja som pako do bt a ziadne ovu testy akurat som vela tu citala tak som o tej alchemilke tak som si nasADILA MAM KRATKE CYKLI TAK LEN OD NEDELE DO PIATKA A POTOM GREPOVY DZUS A SNAZILKOVALI SME SA a tak som nejak si nepripustala proste ze mrchu necakam tie priznaky su fakt ako pms takze je to take 50 na 50 ale verila som a vyslo to 🙂 ano zatial ziadna hlava na wc no uvidime pri tych 2 to bolo teraz mozno ee 😉

ejuska2586
31. okt 2016

Kocky, fakt idem pracovat, lebo mam slzicky na krajicku... Dakujem tisickrat kazdej z vas....

crazy_girl1
31. okt 2016

@vanda12345 kríže aj mňa bolievajú, ale to môže byť aj od toľkých masáží, čo absolvujem v kúpeľoch 😀
Nevadí, nebudem tu už duchov vyvolávať. Až cez víkend ma to čaká. 😉 🙂 Ale modlím sa, nech môžem môjmu drahému, ktorý má 19. novembra narodeniny, dopriať ten najkrajší darček. 😀

crazy_girl1
31. okt 2016

@vanda12345 jaaaj, tak ty už tretieeee 🙂 😉 No možno to bude fakt iné, držím päste, nech nevoľnosti nie sú. Ja ešte nemám deti, túžobne očakávam, kedy sa prihlási prvé 😀
Ja meriam bazálnu, aj keď tiež nie som v tom odborník, pozerám na ten graf ako puk.... Uvidíme, či motyka vystrelí tento cyklus. 😉

vanda12345
31. okt 2016

@crazy_girl1 moc moc ti drzim prsty a prajem 🙂 aha aha ako sa niekto nechava rozmaznavat no super 🙂

vanda12345
31. okt 2016

@crazy_girl1 ja som sa tym vobec nezatazovala proste som verila ked sa 2x podarilo a to sme si pozor davali 😝 tak som verila ze to pride co by som kuk ako puk na grafi a bt hned po ranu to by muz aj tak asi mi zlomil teplomer ze ci som pipi 😀 ano ano 3 uz mam tie 2 13r a 11r tak cela som este bavecko takeho benjaminka a pozri v juli som vybrala mirenu a september patril nam tak verim ze uz je rad aj na tebe 🙂